Cien Lidl Tropical Summer Collection

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Van Lidl kreeg ik laatst een heel leuk pakket toegestuurd, namelijk met hun tijdelijke beauty assortiment voor de zomer! De collectie bestaat onder andere uit een paar body care producten en natuurlijk zomerse make-up. Ik vond het zo een leuke collectie met zo een leuke prijs dat ik er wel over moest schrijven. Dus hierbij, de zomerse Tropical Summer collectie van Cien bij de Lidl!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

De collectie in de winkel is nog veel groter dan dat je hier ziet, zo is er echt een compleet body care assortiment met heerlijke zoete zomerse geuren en een compleet make-up assortiment waar je je zomerse look helemaal compleet mee kunt maken. De producten hebben een hele vrolijke en leuke verpakking wat meteen opvalt. Het ziet er niet bijzonder luxe uit, maar ik heb ook zeker niet het idee dat ik iets van de Lidl in handen heb.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Helaas heb ik geen persbericht gekregen met de prijzen van de producten en online kan ik er ook niet veel over vinden. Maar ik weet wel dat de producten erg aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo is de douche foam maar € 1,49 wat ik echt geen geld vind. Ik kon nog ergens een oud foldertje van de Lidl terug vinden en daar zag ik dat niets duurder was dan € 2,49, koopje toch?

Cien Lidl Tropical Summer Collection

De Cien Tropical Summer bestaat uit een lijn voor het lichaam en een deel dat uit make-up producten bestaat. Ik kreeg drie producten toegestuurd. Een heerlijk zoet ruikende scrub, een heerlijk bloemige shower foam en een kokos spray body lotion! De verpakkingen zien er in ieder geval heel erg leuk en vrolijk uit, niets mis mee! Het ziet er zelfs zo leuk uit dat je het wel cadeau wilt geven.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

De scrub heeft een mierzoete geur en voelt zacht en nattig aan. De scrub brengt makkelijk aan op de huid en scrubt grondig. Je houdt daarna een heerlijke zoete en zachte huid over, aanrader!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

We kennen denk ik allemaal wel die handige body lotion sprays van Vaseline, daar ben ik zelf ook groot fan van. Alleen is het wel jammer dat ze vrij prijzig zijn. Deze spray flacon kost maar een fractie van de Vaseline prijs en werkt net zo prettig! Hij geeft een fijne nevel over de huid, smeert makkelijk uit, trekt snel in, ruikt lekker en laat een zachte en niet plakkerige huid achter, top!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

En dan komen we bij mijn favoriete product aan, de shower foam! Zoals jullie weten ben ik echt gek op dit soort producten en was me er eigenlijk altijd mee als ik het op voorraad heb. Deze shower foam van Cien heeft een rijk schuim, ruikt heerlijk en is een puur genot voor onder de douche, ook echt een aanrader, zeker voor maar € 1,49!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

En dan is er nog een hele uitgebreide collectie aan make-up producten. Ik heb een hele leuke en diverse selectie gekregen met onder andere een bronzer, lipsticks, lipgloss, mascara, nagellak, base coat en een vijl.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Hier zie je swatches van de bronzer, lipsticks en de lipgloss, ziet er goed uit toch? Je zou niet denken dat ze zulke goede kwaliteit voor zo weinig geld bij de supermarkt verkopen.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

De mascara ziet er vrij simpel uit en is dat volgens mij ook, maar als het goed werkt is dat prima.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

De vijl is ook niet meteen heel bijzonder, maar wel heel handig. Het is een drie stappen vijl waar je je nagels een flinke oppepper mee kan geven, altijd handig om in huis te hebben.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

En natuurlijk wil je in de zomer ook je nagels verzorgen. Je hebt onder andere de keuze uit deze Calcium Builder en een mooie roze subtiele Base Coat.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Dit is de Calcium Builder, een mooie subtiele lak die een glansje geeft. Je kunt hem zo dragen of als base coat voor de verzorging.

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Maar wil je dat niet dan kan je ook gewoon voor de echte base coat gaan. Deze heeft een subtiele roze tint met een heel fijn glittertje, erg mooi!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

En dan is dit de look met de producten! De bronzer werkt erg prettig, heeft een mooie kleur en blend mooi uit. De roze lipstick vind ik echt heel erg mooi en heeft een goede pigmentatie. De mascara valt me ook niets tegen dus ik ben enthousiast!

Cien Lidl Tropical Summer Collection

Ik vind de Cien Lidl Tropical Summer Collection echt heel erg leuk! Helaas ben ik een beetje laat met mijn review, maar ik hoop dat de Lidl winkels nog wat hebben. Dus mocht je nog wat tegenkomen bij de Lidl, ik vind het echt aanraders, vooral de body care producten zijn het proberen waard! Dus bij twijfel, zeker meenemen, helemaal voor die prijs! Het zijn echte budget toppers!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Britt
  12 mei 2017 at 07:15

  Wauw, en dat voor zulke prijsjes! Dit had ik nooit verwacht, snel naar de Lidl dus!

 • Reply
  Susan
  12 mei 2017 at 07:30

  Wat een top producten! Helemaal voor die prijs. Gaaf dat Lidl zich hier ook mee bezig houdt :)

 • Reply
  Tania
  12 mei 2017 at 07:48

  Oh bij ons hadden ze allemaal andere producten uit deze collectie. De scrub had ik ook graag gehad

 • Reply
  chucky1012
  12 mei 2017 at 07:59

  Zoveel moois!
  Ik had er al van geshopt ?
  Maar wil nog meer…..

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 mei 2017 at 09:31

  Bij ons in de winkels ligt nog wat dus ik ga er zeker even tussen snuffelen!

 • Reply
  rachel
  12 mei 2017 at 09:44

  spullen van de lidle zijn zowieso goed vind ik, gebruik er zelf niet zoveel van maar de meiden wel en altijd tevreden dus ze zullen hier ook wel wat van willen aanschaffen :D

 • Reply
  Jessica J.
  12 mei 2017 at 11:23

  Zulke vrolijke verpakkinkjes! Ziet er inderdaad niet ‘Lidl’ uit.

 • Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  12 mei 2017 at 13:21

  Ik heb gelijk ingeslagen toen ik het in de winkel zag liggen, er zitten echt hele fijne producten bij!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  12 mei 2017 at 13:26

  Ik zag het al voorbij komen bij Lidl, zo leuk! Echt vet fijne prijzen en leuke verpakkingen. Dat heeft Lidl goed gedaan!

 • Reply
  Varenka
  12 mei 2017 at 15:16

  Ik had al wat mee genomen tijdens de wekelijkse boodschappen….zitten idd wel lekkere dingentjes tussen

 • Reply
  Laura
  12 mei 2017 at 15:19

  Oh ik wist niet dat er ook make-up bij deze collectie hoorde! Tijdje terug heb ik zo’n shower foam meegenomen, maar moet hem nog gebruiken. De huidige is nog niet op.

 • Reply
  Mariska
  12 mei 2017 at 17:37

  Ik heb ook wat leuke producten opgestuurd gekregen! Vooral die spray-on bodylotion vind ik super fijn, maar ook de shower foam is top in gebruik. Het is ook best uitgebreid zag ik van de week bij Lidl, ze hebben zoveel meer!

 • Reply
  Kimdy
  12 mei 2017 at 20:34

  Wat een super leuke en vrolijke producten zeg! Ik ben vooral benieuwd naar de shower foam :D

 • Reply
  Esra
  13 mei 2017 at 00:26

  Leuke collectie zeg! Ik wist niet eens dat Lidl zulke producten had Haha, snel even kijken maar! ?

 • Reply
  nicolished
  13 mei 2017 at 12:21

  Wat leuk dat Lidl zo veel leuke producten heeft zeg, dat wist ik helemaal niet!

 • Reply
  Linda
  16 mei 2017 at 10:30

  Ik wil die foam. Dat verkopen ze hier niet :( Gelukkig heb ik nog een voorraadje Rituals en Nivea!

 • Reply
  Patricis
  13 juni 2019 at 00:00

  De zelf bruiningsspray is super fijn en ruikt ook nog eens lekker doe het voor het slapen erop kan het de hele nacht mooi in trekker geeft geen vlekken maar mooi egaal resultaat mag 8n de collectie blijven van mij super product

 • Laat een reactie achter