Search
Close this search box.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Een tijdje geleden liet ik jullie helemaal lyrisch de Cien Eye Make-Up Remover zien. Ik kwam hem tegen tijdens het boodschappen doen en mijn interesse was meteen gewekt door de handige verpakking. Snel daarna volgde er een persbericht dat Lidl het hele Cien assortiment op de schop nam en er allemaal nieuwe producten kwamen. Omdat ik zo enthousiast was over de make-up remover nam ik ook nog de toner en de reinigingsmelk mee om te testen.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Toen ik de make-up remover tegen kwam was de rest er nog niet of het was me gewoon niet opgevallen. Maar een paar weken geleden stond alles er en nam ik de toner en de cleansing milk mee omdat mijn andere producten op waren en hier gewoon erg benieuwd naar was. Want ze kosten echt helemaal niets en konden niets anders dan goed zijn na mijn eerdere ervaringen. De cleansing milk heeft een mooie verpakking met een pompdop en de toner een transparante verpakking met een handige dop waar je je wattenschijfje op kan leggen.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

De verpakkingen zien er chique en netjes uit. Ook informeren ze ons over de werking. Zo belooft de cleansing milk de huid zacht te reinigen met onder andere witte lotus. De toner is alcohol vrij en is ook verrijkt met de witte lotus. Deze staat trouwens centraal in alle reinigende producten voor het gezicht.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Omdat ik de make-up remover al uitgebreid behandeld heb neem ik deze niet mee in deze review. Wil je alles over de Cien Eye Make-Up Remover weten? Ga dan naar dit artikel, daar geef ik een uitgebreide review. Nu gaan we het hebben over de Gentle Cleansing Milk en de Nourishing Facial Toner.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Cien Nourishing Facial Toner – € 1,19

Deze toner is te koop in twee verschillende varianten. Eentje voor de droge en gevoelige huid (de roze) en eentje voor de normale tot gecombineerde huid (de blauwe). Deze voor de gevoelige huid bevat daarom speciaal geen alcohol. Toner gebruik ik altijd om alle laatste restjes vuil en reiniger te verwijderen. Op de verpakking staat ook aangegeven het na de reiniging te gebruiken en het daarna af te sluiten met een verzorgende crème.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Ook hiervan zien de ingrediënten er erg goed uit. Verzorgende ingrediënten staan er genoeg op. Wel jammer dat er best veel parfum in zit en dat ruik je ook zeker terug. Hij ruikt vrij sterk, maar heeft wel een hele prettige frisse geur.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Ook de toner bevat een handige dop waar je je wattenschijfje op kan leggen, een paar pompjes zijn voldoende om je gezicht mee te reinigen. Maar hoe werkt de toner? Ik vind hem erg prettig in gebruik en doet goed zijn werk. Maar ik vind het geen wondermiddel zoals ik de make-up remover vind. Ik vond mijn oude Zarqa toner wel echt fijner, maar daar betaal je dan ook veel meer voor dan die ene euro. Voor het geld is hij meer dan goed, maar het kan natuurlijk beter. Na het reinigen voelt mijn gezicht zacht en schoon aan zonder te trekken.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Cien Gentle Cleansing Milk – € 1,19

’s Avonds vind ik het fijn mijn gezicht te reinigen met een cleansing milk. Deze zachte en voedende cleansing milk belooft je huid ook nog eens te hydrateren wat natuurlijk erg goed klinkt. Het voedt de huid en laat het zijn natuurlijke balans behouden. Klinkt prima.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Op de cleansing milk staan iets meer ingredienten dan op de andere producten maar voor alsnog ziet het er prima uit. Ook hier zit weer vrij veel parfum in en dat ruik je zeker terug. Ik vind de producten gelukkig wel erg lekker ruiken, ze ruiken trouwens ook allemaal hetzelfde. Na het reinigen voelt mijn huid wel een beetje plakkerig aan, daarom is reinigen met een toner nog wel een must vind ik zelf.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

In tegenstelling tot de andere twee producten heeft deze een gewone pompdop dat het ook prima doet. Het product komt er gemakkelijk uit en één tot twee pompjes zijn voldoende voor het hele gezicht en hals. Zelf vind ik het wel prettiger grote watjes te gebruiken in combinatie met een reinigingsmelk omdat dat niet zo snel opgenomen wordt. Het reinigt mijn gezicht goed, maar voor de hardnekkige make-up op mijn lippen en ogen heb ik toch echt de Eye Make-Up Remover nodig. Maar voor de rest van mijn gezicht is hij perfect.

Cien (Lidl) Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Voor het geld van € 1,19 per item vind ik het echt hele fijne producten die er ook nog eens erg mooi en netjes uit zien. Ik kan de producten je zeker aanraden als je niet een huid hebt die veel aandacht nodig heeft. Heb je echt een probleemhuid, dan is dit misschien iets te basic. Maar heb je vrijwel nergens last van, zoek je goede producten en wil je niet te veel geld uitgeven? Zoek dan niet verder en kijk een keertje in het Cien schap van de Lidl! Wil je nou weten of deze producten ook bij jouw Lidl worden verkocht? Check dan even de lijst van deelnemende filialen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

22 reacties

 1. Het lijken mij wel fijne producten, maar wat jammer van de parfum! Toch ga ik zeker hier eens naar kijken in de Lidl.

 2. Ik zie ze elke x staan en hoopte al op een review.
  Het zijn misschien niet de chiqueste producten ever, maar ik moet toegeven dat al hun verzorgings producten echt wel goed zijn, en ook de vormgeving is best goed gedaan.
  Het geeft je dan misschien dat luxe gevoel dat sommige duurdere merken je kunnen geven, maar voor een basic product en voor (zoals je al zegt) een niet al te veel eisende huid werkt Cien gewoon best wel prima!

 3. Ik bedoel dat ze mischien NIET het luxe gevoel geven wat duurdere merken vaak wel doen….
  Toch vind ik ook dat duur echt niet altijd beter is want ik heb al veeeeeel dure producten aangeschaft én weg moeten geven omdat mijn huid te heftig reageerde op al die luxe snufjes en parfum.
  Eigenlijk zouden er eens blinde testen gedaan moeten worden.
  Dan word je niet misleid door die mooie beloftes of schitterende verpakking.

 4. Ik ben nu wel heel benieuwd! Ik wil deze producten zeker eens gaan proberen. Top ook dat je die lijst met deelnemende filialen deelt, dat is wel zo handig :)

 5. Wat ideaal, dat ding waar je je wattenschijfje op kan leggen. Dat heb ik nog bij geen enkel ander product gezien. Ik kies de laatste tijd eigenlijk enkel nog voor natuurlijke huidverzorging, maar de oog make-up remover lijkt me ideaal. In de zomer draag ik af en toe waterproof mascara en daar moet ik toch nog eventjes een goede reiniger voor scoren..

 6. mijn dochters gebruiken dit ook en zijn er ook tevreden over :D, lidle producten zijn zo slecht nog niet hihi, kwam er nooit echt nooit maar na hoop verhalen op andere blogs……ben ik ineens lidle fan hahah ipv hoogvliet, appie en de jumbo

 7. Ik vind de make-up remover echt verschrikkelijk! Er staat op dat het voor waterproof make-up is, maar kreeg mijn waterproof mascara er niet af. De andere producten heb ik nog niet geprobeerd.

 8. Ik heb de set. Gebruikte de creme al jaren, maar nu ook de cleanser en tonic.
  Ik heb dus de ultieme probleemhuid: acne én eczeem. Extreme hardnekkige droge plekjes en vette plekken en mee-eters (die nog weleens voor sproetjes zijn aangezien!). Ik kan me rot scrubben, maar iedere haar groeit in.
  Sinds ik deze hele set van lidl gebruik is mijn huid echt opgeknapt. Het enige wat net zo goed werkte tegen de acne was een stinkend middeltje dat de dokter voorschreef, maar dat maakte de eczeem en droge plekjes weer erger.
  Ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *