Search
Close this search box.

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Ik liep door de Lidl en zag deze leuke make-up remover staan voor een prikkie. Ik werd eigenlijk meteen getrokken door de leuke en handige pompdop. Toen ik de prijs zag dacht ik, ach, neem mee. Als het niets is heb ik voor de prijs een handige verpakking voor andere producten. Maar jongens, ik weet niet wat voor een wonder middel dit is. Gooi al het micellair water aan de kant en andere dure reinigingsproducten, koop dit wondermiddeltje van de Lidl!

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Cien is het huismerk van de Lidl wat eigenlijk best fijne en basic producten heeft. Alleen ik loop altijd straal langs de verpakkingen en producten heen. Alleen dit keer niet want ik zag dat Lidl de verpakkingen van Cien had veranderd. Of dat net zo is of al een tijdje zo is weet ik niet, want ik let er eerlijk gezegd niet altijd op. Maar mijn oog viel meteen op deze leuke make-up remover met super handige verpakking. Er dit namelijk een handige druk knop op waar je je watje op kan leggen, ideaal!

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

In de verpakking zit 150 ml wat een prima inhoud is, gewoon een klein en handzaam flesje die je eventueel mee zou kunnen nemen. De verpakking geeft ons niet heel erg veel informatie, alleen dat een oog make-up remover is die ook waterproof make-up kan verwijderen. Dat klinkt natuurlijk goed. Door de groene verpakking en de lotus op de voorkant heb ik meteen al het idee dat het een fris ruikend product is.

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Op de dop vinden we een sticker die de verpakking uitlegd. Ik heb deze verpakking vaker gezien, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen meteen doorheeft wat je met deze verpakking moet. Handig dat Lidl dat even uitlegt door middel van een simpele sticker. En ‘easy to dispense’ is het zeker!

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

En zo ziet de bovenkant van het product er dan uit. Het is een soort schaaltje waar je je watje op kan leggen en dan druk je het voorzichtig omlaag en dan komt er wat make-up remover op je watje, echt ideaal. Je moet het product wel echt zo gebruiken, dus als je dit niet fijn vind moet je het in een ander flesje overgieten. Maar ik ben fan van deze verpakking en ik denk velen met mij als je het eenmaal geprobeerd hebt.

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Op de achterkant van de oog make-up remover vinden we eigenlijk ook niet heel veel informatie. Er staat op hoe je het product moet gebruiken en dat het verrijkt is met lotusbloem en zijde. Ook vinden we een hele korte ingrediëntenlijst die mij eigenlijk heel erg aanspreekt. Er zit namelijk geen alcohol in, geen parabenen en geen siliconen. En eigenlijk zitten er heel veel verzorgende ingredienten in zoals glycerine en halverwege vind je de lotusbloem en de zijde. Wel zit er best wat parfum in maar persoonlijk heb ik daar geen last van. Het product geurt ook vrij sterk, maar ruikt heerlijk fris!

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Tijd om aan de slag te gaan. Het aanbrengen van de oog make-up remover op het watje is echt een fluitje van een cent. Pas wel op dat je niet meteen te enthousiast drukt, want het komt er best met een vaart uitzetten. Rustig drukken is daarom gewenst. Ik gebruik twee pompjes voor dit grote watje, maar één is voldoende voor een normaal rond wattenschijfje.

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

En daarna kan het reinigen beginnen. Maar ik geloof mijn eigen ogen niet. Ik draag de Kat von D Tattoo Liner en die krijg je er normaal niet tot bijna niet af met een normale oog make-up remover zonder olie. Maar met deze reiniger verdween het echt als sneeuw voor de zon, wat! Ook reinigt hij de rest van mijn ogen heel mild en voelt het heel prettig aan. Het prikt niet in mijn ogen en laat geen branderige huid achter. Ik ben echt zwaar onder de indruk van deze reiniger!

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Even een voor en na shot. Ik heb echt alleen de Cien Eye Make-Up Remover gebruikt. Mijn eyeliner, mascara en oogschaduw is als sneeuw voor de zon verdwenen en nergens blijven restjes zitten of zie je een grijze waas. Ik ben echt lyrisch over dit product.

Cien (Lidl) Eye Make-Up Remover

Jongens gooi echt dat dure micellaire water aan de kant en alle andere make-up remover. Ren naar de winkel en koop dit magische goedje! Hij kost maar € 1,15 en daar krijg je 150 ml voor en deze handige verpakking. Deze week heeft Lidl trouwens ook een leuke actie dat je 30% korting op Cien krijgt bij inlevering van een coupon. Die vind je in hun folder maar ze hadden ze bij mijn Lidl ook voor het vak hangen. Ik betaalde dus maar € 0,80 voor dit flesje, aanrader!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Wat goed!! Ik heb dit flesje nooit eerder zien staan bij de Lidl. Ik ga de volgende keer eens kijken of ze deze hebben. Dit wil ik ook wel eens proberen :)

 2. Leuk om je review te lezen. Ik kwam hem deze week ook tegen en nam hem mee, bevalt prima. Ik had al een lipstick van Cien die ook best fijn is. Leuk om te zien dat ze het assortiment uitbreiden en de uitstraling van de producten + het schap vind ik ook verbeterd.

 3. Ik maak mn micellair water eerst wel op ipv aan de kant gooien :p maar daarna ga ik zeker deze eens proberen. Alleen ben ik niet zo’n fan van zon dispenser. Ik gebruik een toner van neutral en die heeft ook zo’n ding. Maar voor overgieten ben ik te lui en ik zou daarom een product eigenlijk ook niet om laten staan.

 4. Oh wat goed joh! Sowieso heeft Cien best fijne producten, vroeger gebruikte ik hun crèmes ook erg graag. Maar deze lijkt me helemaal prettig, en zo lekker budget ook!

 5. Jaaaa ik wil hem nu ook! Zag je reactie op SnapChat van de week, haha en wilde hem meteen. Ik vraag mijn moeder of ze hem voor mij meeneemt, want wij hebben geen Lidl in de buurt

 6. Ik heb geen Lidl in de buurt maar bij mijn moeder zit de winkel wel. Ik ga toch eens aan haar vragen of ze deze mee neemt want wat een top prijs en het werkt echt goed! Wat een resultaat en voor dat geld! Cien heb ik nog nooit eerder wat van gebruikt.

 7. Dat klinkt goed zeg! Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt! Cien heeft absoluut fijne producten. Zelf ben ik helemaal fan van hun dagcrèmes.

 8. Zag al op Snapchat dat je zo te spreken was over dit product :) gelukkig hebben wij een Lidl op 2 minuten afstand lopen van ons huis, dus ik ga zeker even kijken :)

 9. Dit wil ik zeker weten eens proberen voor dat geld. Jammer dat ik dit niet eerder heb gelezen want vanmiddag was ik nog in de lidl hihi xx

 10. Wat een leuke review! Ik ga hem zeker halen volgende keer als ik bij de lidl ben. En voor die prijs is het zeker het proberen waard.

  Ik vind zo’n dop altijd heel handig. Ik gebruik zo een flesje voor mijn aceton! Die heb ik al een paar keer over tafel gestoten en dat gebeurt me nu niet meer haha.

  Xx

 11. Wij hebben hem thuis ook! Mijn moeder had hem meegenomen uit Duitsland, fijn dat hij nu ook in Nederland is! :)

 12. Heb je hiermee dan ook je hele gezicht gereinigd of echt alleen je ogen? Aangezien je zegt dat we alle micellair water e.d. aan de kant moeten gooien. :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *