Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Laatst liet ik jullie al de vernieuwde make-up remover van de Lidl zien waar ik echt razend enthousiast over was. Ik vertelde al dat ik dacht dat het assortiment van Cien – het huismerk van Lidl – onder handen was genomen. En die gedachte klopte, een paar dagen later kreeg ik een overvolle doos binnen met allemaal nieuwe en vernieuwde Cien beautyproducten. Waaronder deze BB Cream die echt voor een heel fijn prijsje te koop is.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

De BB Cream wordt geleverd in een doosje met alle benodigde informatie. Ik vind het fijn dat het in een doosje zit, een supermarkt is toch even wat drukker dan een drogisterij en deze producten vind je bij kassa. De neiging is dus niet zo snel de verpakking open te trekken dan als het alleen een tube is. Wel zo hygiënisch vind ik. De verpakking en alles ziet er prima uit, ik heb helemaal niet het idee dat ik een BB Cream van de Lidl in mijn handen heb.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Op de verpakking vinden we meteen een hele hoop informatie. Het is een BB Cream met een UVA bescherming met SPF15. Het zorgt voor een egale teint, verzacht de huid en vermindert rimpels en geeft de huid 24 uur lang hydratatie. Klinkt goed vind ik persoonlijk!

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Op de achterkant worden alle punten nog even duidelijk weergegeven, zo weet je meteen waar je aan toe bent en wat het doet of belooft. Het zijn vrij basic beloftes dus het zal echt geen wonderproduct zijn. Wel zal het prima werken en zal het zijn beloftes waar maken.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Ook de ingrediëntenlijst ziet er bijzonder goed uit voor zo een goedkoop product. Van de ingrediëntenlijst van de nieuwe make-up remover stond ik ook al te kijken dat het zo goed was. Fijn dat Lidl zich ook bezig houdt met goede ingrediënten (zoals glycerine, shea, daar mogen sommige grote beautymerken nog wel wat van leren.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Als we het doosje open maken vinden we een vrij grote tube van 50 ml en heeft een glanzende verpakking. Het ziet er echt uit als een BB Cream vind ik. Het is een makkelijke en flexibele tube waar je zonder al te veel moeite in kan knijpen om het product er uit te krijgen.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Op de tube zelf staat ook nog genoeg basis informatie en de kleur light. Er is ook nog een andere tint die voor de medium tot donkere huid geschikt is. Deze is dus geschikt voor de lichtere kleuren huid. De dekking is trouwens minimaal dus meestal matcht hij uiteindelijk wel met veel kleuren huid.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

De tube is voorzien van een handige deksel wat hygiënisch werkt. Je brengt even een erwtje aan op de palm van je hand en verdeelt het verder op de manier die jij prettig vind. Je hoeft dus niet met je vingers door het product heen, dat vind ik altijd erg prettig.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

De BB Cream ziet er op het eerste gezicht een beetje grauw uit qua kleur en het is dus zeker geen BB Cream met een gele, oranje of roze ondertoon. Ben erg benieuwd wat het voor mijn gezicht gaat doen.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

De BB Cream heeft een dikkere substantie en voelt een beetje aan als een volle dagcrème. Gelukkig verdeelt het makkelijk over de huid en laat het helemaal uitgesmeerd een hele subtiele kleur achter. De BB Cream ruikt trouwens lekker fris maar niet te heftig.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Mijn huid zonder enige make-up.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Mijn huid met de Cien All-In-One BB Cream. Je ziet dat het alle roodheden uit mijn gezicht bedekt en dat het er heel natuurlijk uitziet. Ik vind de ‘grauwe’ kleur mij ook erg goed staan.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

En hier draag ik alle make-up. Ik vind de BB Cream voor de zomer erg prettig. Hij voelt erg zacht en niet plakkerig of vettig aan op de huid. Het ziet er natuurlijk uit en heeft een subtiele dekking die net even het roodheid weg haalt. De houdbaarheid is niet fantastisch bij mij met mijn vette huid, maar daar doet het verder ook geen beloftes over.

Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

Voor die € 2,49 vind ik het echt een heel fijn product met een goede werking. Een BB Cream voor de zomer vind ik sowieso erg prettig in gebruik omdat ze vaak wat lichter en minder heftig op de huid liggen. Deze doorstaat de test met vlag en wimpel en kan hem je zeker aanraden. Ben je dus nog op zoek naar een prettige BB Cream voor niet al te veel geld? Dan is deze variant je man en gewoon te koop bij de Lidl!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Ziet er goed uit! Zeker voor de zomer is dit voldoende. Ben de vorige keer meteen om de make-up remover gegaan en die werkt idd erg prettig

 2. Hij oogt mij toch wat te grauw, dan ga ik heel ziekje lijken denk ik..haha. Maar voor het prijsje voor sommige mensen dus een prima product!

 3. Ik heb deze zelf ook, maar bij mij ging die zo rullen. Misschien moet ik hem maar nog eens proberen, want bij jou ziet hij er goed uit!

  x

 4. Ziet er goed uit, die moet ik echt hebben! Helaas heb ik geen lidl in de buurt.. maar als ik er een keer een tegenkom neem ik hem mee!

 5. Ik heb deze toevallig vandaag gekocht en dan lees ik je review. Wat fijn dat ie jou bevalt. Mijn huid is droog en soms wil ik er gewoon wat meer naturel uitzien, maar toch ‘foundation’ opdoen. Deze lijkt me dan ook erg fijn voor dagelijks gebruik. Ik ben benieuwd, morgen ga ik ‘m opdoen. Ik doe geregeld boodschappen bij de Lidl en ik heb ook lipsticks gezien met veelbelovende swachtes…:)

 6. Ziet er best goed uit! Dat spul lijkt net mijn huidskleur: licht en een beetje grauw. Fijn dat ie wel roodheden een beetje neutraliseert.
  Denk dat ie de vette delen van m’n gezicht niet lang zal overleven, maar voor zo’n prijs is het wel het proberen waard.

 7. Ik zag deze geloof ik ook al bij cynthia, jammer dat er zo weinig kleuren zijn. Ik heb een roze ondertoon maar wie weet voor nu is het wel een fijne BB cream. Nu heb ik voldoende producten anders had ik hem zeker geprobeerd vooral voor dat geld

 8. Ik had hem ook bij Misslipgloss inderdaad voorbij zien komen en ben vandaag even bij een Lidl geweest maar helaas was hij daar niet te koop, ze zeiden dat hij niet in alle Lidl winkels te koop is dus ik moet nog even naar een ander filiaal zoeken. Lijkt me een fijn product wil hem graag proberen.

 9. Fijne review! Ik had er ook al over gelezen bij miss lipgloss en nu de bb Cream gekocht.
  De crème is idd fijn! Voor dat geld zeker een goeie aankoop! 1 klein puntje: ik heb er €3,49 voor betaald ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *