Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cien Hydro Expert Aqua Gel & Micellar Water

Cien Hydro Expert

De Cien Cellular Beauty lijn is een groot succes en elke keer weer razend populair als het te koop is. Nu zag mijn oog een nieuwe lijn van Cien in de reclame folder voorbij komen en was meteen nieuwsgierig. De Hydro Expert lijn van Cien zou de perfecte verzorging voor de zomer bieden, hij belooft de huid namelijk intensief te hydrateren op een luchtige manier.

Cien Hydro Expert

De Cien Hydro Expert lijn is geen nieuwe lijn van de Lidl, maar een lijn die net zoals de Cellular Beauty af en toe terug komt. Het is een skincare lijn die de huid intensief hydrateert en laat het er frisser en stralender uitziet. De producten zijn verrijkt met onder andere hyaluronzuur. In totaal zijn er vier verschillende producten te koop:

  • Cien Hydro Expert Aqua Gel (voor de normale huid)
  • Cien Hydro Expert Moisturizing Gel (voor de droge huid)
  • Cien Hydro Expert Serum (voor anti-age)
  • Cien Hydro Expert Micellair Water
Cien Hydro Expert
Cien Hydro Expert

Cien Hydro Expert Micellair Water – € 2,49

Ooit ben ik eens heel erg enthousiast geweest over deze make-up remover van de Lidl, maar helaas is die uit de schappen gehaald. Ik was daarom ook erg benieuwd naar deze make-up remover, of beter gezegd micellair water. Tegenwoordig is micellair water het middel om je make-up te verwijderen en zelf vind ik het ook erg prettig in gebruik.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want € 2,49 is natuurlijk niet veel geld. Het product ruikt lekker fris en verdeelt makkelijk op een wattenschijfje. Ik vind het een prima make-up remover maar ik kan niet zeggen dat het een geweldig product is. Het doet gewoon wat het hoort te doen maar is daarin niet bijzonder of geweldig.

Loop je dus langs de schappen en is je make-up remover op, neem hem dan mee, hij is prima. Maar je hoeft er niet voor naar de winkel te rennen.

Cien Hydro Expert
Cien Hydro Expert
Cien Hydro Expert

Cien Hydro Expert Aqua Gel – € 3,49

In de schappen lagen drie soorten crèmes. Eentje voor de normale huid (deze), eentje voor de droge huid en een serum voor anti-age. Omdat ik een vettere huid heb besloot ik de Aqua Gel mee te nemen. In de zomer vind ik het fijn een gel te gebruiken omdat deze niet zo rijk en vettig zijn, maar ook omdat ze snel intrekken en verfrissend zijn.

Ik was heel erg benieuwd naar deze Aqua Gel want de prijs is zeer aantrekkelijk en het effect van glycerine en hyaluronzuur is natuurlijk erg prettig voor in de zomer. Bewezen is dat deze twee ingrediënten de huid intensief hydrateren.

Als we naar de ingredientenlijst kijken zien we dat er inderdaad vrij veel glycerine en hyaluronzuur in zit. Ook zitten er veel siliconen in, zelf heb ik daar niet zoveel problemen mee. Voor de rest ziet het er prima uit, geen gekke dingen.

De Aqua Gel belooft de huid te doen stralen en het 24 uur lang te hydrateren. Ik ben benieuwd of het een fijne crème is.

Cien Hydro Expert

De structuur van de crème (of ik moet eigenlijk gel zeggen) is licht en voelt fris en verkoelend aan, ook op de huid. De gel heeft een subtiele frisse geur die ik zelf erg prettig vind. Ik gebruik de gel ’s ochtends en ’s avonds en eigenlijk vind ik het een hele fijne basic crème.

Het verzorgt mijn huid goed door het te hydrateren, maar het niet vet te maken. Na het douchen heb ik vaak wel last van een wat trekkerige huid en dat heb ik nu helemaal niet. Ook door het droge en warme weer krijg ik last van schrale wangen, met deze crème heb ik nergens meer last van.

Of het echt een hele bijzondere crème is? Nee, dat niet. Maar ik vind het oprecht een fijne crème voor de zomer die gewoon doet wat die moet doen. Mijn huid hydrateren, verzorgen en het niet droog laat aanvoelen. En dat voor nog geen 5 euro vind ik echt prima.

Cien Hydro Expert

Of je nou meteen naar de Lidl moet rennen voor deze producten, nee dat niet. Maar ben je nog op zoek naar een vrij basic crème of micellair water die niet al te duur zijn en hun werk gewoon doen? Dan ben je met de Cien Hydro Expert lijn zeker aan het goede adres.

De Cien Hydro Expert lijn is nu tijdelijk te koop bij de Lidl. Hebben jullie deze lijn al gespot of gebruikt en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. ik kom eens in de zoveel tijd bij de lidle en dan neem ik producten van cien mee voor de meiden want die zijn er weg van. het is gewoon goed spul voor weinig geld :D

  2. En er zit parfum in de creme. En citroenzuur wat irriterend kan zijn. Geraniol is ook een geurstof; kan mogelijk ook irriteren. Nope, geen creme voor de gevoelige huid.

  3. Heb m net gekocht, ben benieuwd. Gebruikte afgelopen jaar een crème van 50,- en de nieuwe schoonheidsspecialiste zei laatst dat ik zo een vochtarme huid heb… tja ? benieuwd wat ze over 3 maanden zegt, dan ga ik weer heen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *