Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review

Er wordt alweer weken reclame gemaakt door de Lidl voor de Cien Cellular Beauty lijn, een verzorgingslijn dat heel erg op de peperdure crème van La Prairie moet lijken. Vandaag liggen de producten na een hele tijd weer in de winkels en is er een ware hype om ontstaan. Bedoel als een merk adverteert met dat deze crème van € 3,99 net zo goed is als een crème van € 570,- dan ben je gekke Henkie als je die van La Prairie koopt. Goed, laten we deze crème eens gaan testen.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Lidl Cien Cellular Beauty collectie

De Lidl Cien Cellular Beauty artikelen liggen vanaf vandaag in de winkel en de lijn bestaat uit totaal vier producten. Zo is er een:

 • Cien Cellular Beauty Day Cream – € 3,99
 • Cien Cellular Beauty Night Cream – € 3,99
 • Cien Cellular Beauty Serum – € 3,99
 • Cien Cellular Beauty Eye Mousse – € 3,99

Zelf heb ik de dagcrème, nachtcrème en het serum waar ik heel erg benieuwd naar ben. De producten zullen wel als warme broodjes over de toonbank gaan dus haast je snel naar de Lidl als je deze producten wilt proberen. Op het eerste gezicht vind ik de producten er erg mooi uitzien, ik heb helemaal niet het idee dat het maar 4 euro per verpakking kost.

Lees ook: Cien Facial Toner, Cleansing Milk & Make-Up Remover

Ik heb helaas niet heel veel verstand van ingredienten en vergelijkingen, dus wil je echt weten of deze crème een dupe is van die bekende La Prairie crème is dan verwijs ik je door naar het artikel van Beautylab waar Serena uitgebreid de Cien Cellular Beauty met de La Prairie Cellular Radiance Cream vergelijkt. Dat is een ontzettend interessant artikel waarbij alle ingrediënten eens even goed onder de loep genomen worden en er toch wat vraagtekens gezet worden of het wel echt een vergelijkbare crème is.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Over de vergelijking met de La Prairie crème kan ik jullie dus niet veel zeggen, maar daar kun je dus voor naar het artikel van Serena. Wel kan ik jullie vertellen hoe mij deze producten van de Lidl bevallen. Zoals ik al zei vind ik de verpakkingen erg mooi en luxe. Ik heb zeker niet het idee dat dit een goedkope crème is. Ze zitten mooi apart verpakt in doosjes, hebben glazen verpakkingen en degelijke en luxe uitziende deksels, goed gedaan Lidl!

Op de verpakking staat groot dat de producten verrijkt zijn met Myramaze, maar wat is dat eigenlijk? Het is een ingrediënt uit een Afrikaanse opstandingsplant Myrothamnus Flabellifolia die extreme weersomstandigheden goed kan overleven, zowel extreme warmte als kou. De stof heeft dus een positieve werking op een droge huid waardoor hij weer in balans gebracht kan worden. Het ingrediënt komt ook terug in de crème van La Prairie vandaar dat waarschijnlijk de vergelijking is gelegd. Goed, ik ga het niet over de vergelijking hebben, maar gewoon lekker over de producten zelf.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty Day Cream SPF 15 – € 3,99

Echt heel veel informatie over de producten kun je niet vinden, ook online op de site van Lidl niet. We moeten het dus doen met de verpakking. Volgens de verpakking belooft de crème de huid intensief te hydrateren waardoor je minder last hebt van de vermindering van je huidelasticiteit. De effectieve Perfect Skin Formule ondersteunt het natuurlijke celvernieuwingsproces van de huid en werkt zichtbaar tegen kleine rimpels en fijne lijntjes. Ook door de toegevoegde SPF 15 wordt de huid tegen de zon beschermd.

Lees ook: Cien (Lidl) All-In-One BB Cream

De crème zit in een gewone verpakking waarbij je de crème eruit haalt met je vingers. Voor een budget merk verbaast mij dat niet, maar hierdoor kunnen sommige werkzame ingrediënten hun werking wel verliezen. Het eerste wat mij opvalt is dat de crème vrij lobbig en romig aanvoelt, het is dus wel echt een rijke crème. Het smeert zich makkelijk uit over het gezicht en trekt ook op mijn vettere huid snel in zonder een vettig laagje achter te laten. Ik voel meteen dat mijn huid goed gehydrateert is en dat het lekker vol aanvoelt. Omdat ik niet helemaal in de doelgroep van deze crème pas (30+) heb ik geen idee of het ook echt werkt tegen fijne lijntjes en kleine rimpels. Wel heb ik een goed gehydrateerde en stralende huid. Heb ik trouwens al vertelt dat de crème echt heerlijk ruikt? Door de structuur en de geur heb ik echt het gevoel dat ik een luxe product aan het smeren ben.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty Night Cream – € 3,99

Vaak is er in combinatie met een dagcrème ook een nachtcrème. Lidl doet dat ook niet anders met deze Cien Cellular Beauty lijn. De nachtcrème heeft een effectieve anti-aging werking door het Myramaze ingrediënt. De crème belooft in de nacht de huid intensief te hydrateren waardoor rimpels verminderd worden en het strakker aanvoelt. Maar ook ondersteunt de crème de regeneratie van de huidcellen en verfrist het de huid.

De nachtcrème is beduidend dikker dan de dagcrème maar smeert wel gemakkelijk uit voor de huid. Persoonlijk raad ik wel aan de crème eerder in de avond aan te brengen omdat hij niet zo goed intrekt en zelf heb ik een hekel om met een vettig aanvoelend gezicht te gaan slapen. Na de nacht voelt mijn huid heerlijk zacht en vol aan, heel erg fijn. Krijg meteen het idee dat ik eigenlijk ’s ochtends niet meer zoveel aan mijn huid hoef te doen, heel fijn. Een ook deze crème voelt weer heerlijk luxe aan door de structuur en de geur.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty Serum – € 3,99

Dan als laatst hebben we het serum wat je voor het aanbrengen van de dag- of nachtcrème gebruikt. Over het serum wordt niet heel veel gezegd, maar het versterkt de werking van de dag- en nachtcrème en geeft het een lekkere vochtboost en zorgt ervoor dat het gezicht er fris uitziet. Ook het serum is verrijkt met de Myramaze.

Het serum heeft een dunne melkachtige substantie die gemakkelijk uit de luchtdichte verpakking komt met een pompje. Voor mijn hele gezicht gebruik ik twee pompjes en dat is ruim voldoende. Het serum smeert super makkelijk uit en trekt snel in de huid zonder een vettig laagje achter te laten. Ik merk dat mijn huid meteen soepel en fris aanvoelt, maar voor de echte hydratatie nog wel echt een crème nodig heb. Ik vind het fijn dat het serum snel in de huid trekt zodat je er meteen een dagcrème achteraan kun aanbrengen. Na een serum en dagcrème aangebracht te hebben voelt de huid nog steeds niet vettig en vooral lekker soepel en gehydrateert.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

Cien Cellular Beauty review en ervaring

Ik vind de Cien Cellular Beauty producten erg fijn, ook al heb ik nog geen oudere huid, ze hydrateren mijn huid intensief en dat vind ik prettig, zeker in deze tijd van het jaar. Of het echt tegen lijntjes en rimpels werkt weet ik niet, maar mijn huid voelt wel beduidend voller en minder droog op mijn wangen. Ook in combinatie met mijn vette t-zone zijn de producten prima te gebruiken en wordt het niet extra vet. De Cien Cellular Beauty producten zijn vanaf 10 december te koop bij de Lidl en ik raad je aan meteen te gaan kijken want ze gaan vast heel hard!

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

48 reacties

 • Reply
  Stef
  10 december 2018 at 15:01

  Shit nu heb ik spijt dat ik vanmorgen niet ben gegaan

 • Reply
  Jennie
  10 december 2018 at 15:41

  Leuke review! Ik heb de crème vanochtend gekocht, ben benieuwd of het mij ook gaat bevallen

 • Reply
  Mariska
  10 december 2018 at 15:41

  Ben hier ook wel benieuwd naar geworden ja, heb ook wel positieve ervaringen met andere producten van de Lidl :)

 • Reply
  Kelly
  10 december 2018 at 15:42

  Klinkt zeker goed!

  • Reply
   Dirk en Martine
   7 november 2022 at 13:41

   Kan ik het gamma bestellen . Dagcrème , serum , nachtcrème en oog mousse Gr

 • Reply
  Mimi
  10 december 2018 at 15:48

  Op zich geloof ik niet zo in anti rimpel maar wel in goed hydrateren waardoor lijntjes minder zichtbaar lijken en daarvoor klinkt dit goed.

  • Reply
   Aranka
   10 december 2018 at 16:41

   Ja, hij is oprecht fijn en zeker voor dat geld!

  • Reply
   Serfey
   15 januari 2023 at 20:38

   Cien nooit gebruiken, dat is dermatologisch getest maar het effect is niet sterk, met deze Cien gezicht cream, jij word ouder en jij bent kwijt je mooi gezicht, ik ben al jaren bezig en ik weet wat us beter ,beter is La prarie kost veel maar het effect is Fantastic jij krijgt echt caviar op je gezicht blink mooi ,uitstraling is mooier dan iedereen, jij bent speciaal, jij hebt goed gevoel en stemming, La Prarie werkt al jaren ,en maakt gezicht crèmes in periode van 10 jaar dus ,dit is wel langer ,maar omdat La prarie zoeken het beste oplossing voor het gezicht, La prarie werkt sterk en anders ,we gaan niet La Prairie verlijken met Cien van Lidl dat is super slecht !
   La prairie is kwalitatieve echte anti age met goud en caviar
   Cien is gewoon tijd verspelen en geld weg gooien, en blijven zelfde en word lelijk

 • Reply
  Beautyjuf
  10 december 2018 at 16:26

  Er staat een klein foutje in de titel, meid. Het moet zijn ‘populaire i.p.v. poplaire’. Foutjes sluipen er gemakkelijk in ;-) Als blogger zijnde lees ik soms ook over mijn eigen foutjes heen, hoor.

  De substantie van beide crèmes zien er heerlijk vol en romig uit. Echt iets wat mijn gezichtshuid momenteel nodig heeft. Wat fijn dat er zo’n budgetvriendelijk prijskaartje aanhangt! Helaas zit er geen Liddl bij mij in de buurt. Anders had ik al wel in de startblokken gestaan, haha!

  • Reply
   Aranka
   10 december 2018 at 16:41

   Oh wat dom, dankjewel voor het aangeven! Meteen aangepast :)

   • Reply
    Beautyjuf
    11 december 2018 at 19:08

    Nee, dat is niet dom, meid! Fouten maken is menselijk :-)

    • Reply
     Jeannet
     11 december 2018 at 21:53

     Lidl is met 1 d ?
     Ook een juf maakt wel eens een foutje

     • Beautyjuf
      11 december 2018 at 21:56

      Daarom ;-)

  • Reply
   Jta
   13 december 2018 at 22:52

   Er staat een een klein foutje in je tekst. Het is Lidl en niet Liddl. Maar zoals je zelf zegt lees je makkelijk over je eigen foutjes heen:)

  • Reply
   Cor
   23 januari 2019 at 01:30

   Het is Lidl trouwens lol , lees je eigen tekst maar g een keer

  • Reply
   Lisette
   11 april 2021 at 09:35

   Het is Lidl inplaats van Liddl… :)

 • Reply
  Cindy
  10 december 2018 at 18:31

  Het ligt vandaag al in de winkels, niet vanaf 12 december! Ik was er rond 15 uur, en was verbaasd een heel volle display aan te treffen. Veel vrouwen erbij, dat wel haha. Er is ook een oogcreme, die heb ik gekocht. Lijkt me wel fijn, morgen moet ik weer wat halen, kijken of ze deze nog hebben, haal ik er 1 extra, voelde heel fijn aan toen ik het net gebruikte. Wat de werking is weet ik nog niet natuurlijk. De overige producten heb ik laten liggen, vrees dat ze te rijk/vol zijn voor mijn gemende/onzuivere huid.

 • Reply
  chucky1012
  10 december 2018 at 20:39

  Prachtige producten en ik ga er zeker naar op zoek….

  Xoxo

 • Reply
  Fleur
  11 december 2018 at 09:21

  Jammer dat de crèmes niet in een pompflacon zitten. Zo komen er snel bacteriën in.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  11 december 2018 at 10:21

  Ik ben hier heel benieuwd naar! ik ga denk ik zo even naar de Lidl om in te slaan. Dit wil ik gewoon proberen :).

 • Reply
  marije
  11 december 2018 at 17:56

  Tof artikel! Mijn schoonzus heeft de artikelen kunnen bemachtigen dus ik ben blij;)

 • Reply
  Wilma
  13 december 2018 at 20:13

  Wauw wat een heerlijke creme heb alles gekocht en voelt heerlijk zacht aan,een aanrader dames top

 • Reply
  Inge
  13 december 2018 at 21:45

  Hier lag nog voldoende bij Lidl vanavond. Heb de dagcreme en het serum gekocht. Ben benieuwd! Maar eerst mijn aangebroken potje opmaken (ook Lidl trouwens en erg tevreden over).

 • Reply
  carry
  14 december 2018 at 20:45

  Ben ook als een haas naar de winkel gegaan en voorraadje ingekocht. Ik heb nog nooit een allergische reactie gehad op wat voor crème danook. Maar het serum voelde prikkerig aan en mijn huid voelde geïrriteerd aan het was rood.
  Durf het dus niet meer te gebruiken. Ook de oogcreme voelt niet goed. Toch maar weer naar mijn eigen producten van Biodermal. Jammer!

 • Reply
  Carla verheijen
  19 december 2018 at 09:13

  Hele fijne crème en serum. Ik heb een gevoelige huid, snel rode vlekjes, maar met deze producten nergens last van

 • Reply
  José
  20 december 2018 at 16:58

  Ook ik heb op 10-12-2018 deze dag- en nachtcrème gekocht, maar er is mij iets vreemds overkomen sinds ik deze crème gebruik. Ik merk dat mijn wenkbrauwhaartjes uitvallen en deze dus steeds dunner worden. Ook hoef ik het enkele haartje op mijn kin niet meer te epileren. Ik vind dit zeer eigenaardig en vraag mij af of dit met de crèmes te maken kan hebben ?. Ik gebruik ( uit voorzorg ) deze crèmes dus niet meer om te zien of dit werkelijk verband met elkaar heeft. Ik hoop nu dat het zich hersteld. Ik ben benieuwd of meerdere gebruiksters hier last van hebben.

 • Reply
  Marjan
  8 januari 2019 at 17:56

  Heb deze dagcrème en nachtcrème , ogenmousse ook aangeschaft. Voelde goed aan , na een week deze alle drie gebruikt te hebben, werd mijn huid steeds droger. s avonds stond mijn gezicht qua gevoel in brand en vuur rood. De volgende ochtend werd ik wakker met dikke opgezette ogen en nog steeds knal rood gezicht . Toch een allergische reactie ,wat ik nog nooit heb gehad . Nu na een week is mn huid niet rood meer , maar nog steeds dikke ogen en een super droge huid . Hoop dat dit snel weg gaat .

  • Reply
   Engelien
   22 april 2023 at 22:22

   Ik heb de crème gekocht de nacht en dag 2 potjes van allebei.
   Ik kom er achter dat het niet echt mijn crème is,ik heb enorme last van hooikoorts en na gebruik van de crème,s heb ik veel last.
   Wel jammer en ik kan er nu niks meer mee mocht hier iemand zijn die crème wil overnemen stuur een mailtje.
   Flower585@hotmail.com.

 • Reply
  inge
  15 april 2019 at 13:38

  weet iemand wanneer deze creme dit jaar weer is te verkrijgen bij de Lidl? het is bij ons steeds uitverkocht (verleden jaar) omdat er mensen zijn die bijna de hele partij kopen en het dan voor grof geld op marktplaats zetten, een ander wil deze creme ook graag proberen voor de aangeboden prijs

 • Reply
  mary springer
  1 mei 2019 at 21:53

  hallo Lidl,
  Wat een super product. kunnen jullie aangeven waar en wanneer het weer te koop is.
  erg veel spijt dat ik niet direct meer heb gekocht. het betreft de dagcrème , de nachtcrème en het serum.

 • Reply
  Heleen
  6 mei 2019 at 20:17

  Vanaf vanmorgen vroeg weer in de schappen. Ik stond om 8.00 uur voor de deur, haha!

 • Reply
  Claire
  11 mei 2019 at 14:52

  Ik heb de dag en nachtcrème ook gekocht maar ik vind ze niet fijn. Trekt wel snel in, maar laat zeker een laagje achter op je gezicht waardoor je snel gaat glimmen als je het wat warmer krijgt. Het voelt dan ook echt alsof je huid niet goed ademt. Daarnaast is de parfum vrij sterk. Ik merk dat meteen op mijn ogen. Krijg er na een tijdje prikkende en tranende ogen van. Nou heb ik wel vrij gevoelige ogen, maar toch. Wat ze doen voor de rimpels en stevigheid van de huid kan ik niks over zeggen, want daar heb ik ze te kort gebruikt. Voor mij geen succes deze crèmes.

 • Reply
  louise
  5 juni 2019 at 15:07

  hij is NU weer te koop in paarse geschenkverpakking bij de Lidl, de dag-en nachtcreme

 • Reply
  jeanette
  10 juni 2019 at 14:23

  fijne creme maar komt alleen met feestdagen op de folder
  als iedereen nu mail stuurt met consumenten advies om deze er vast in assortiment te doen komt hij erin volgens de telefonist van Lidl

 • Reply
  lenkerkhove@gmail.com
  19 juli 2019 at 12:36

  graag . zou ik deze . dag en nacht creme bestellen . ook het serum .. is dit mogelijk .

 • Reply
  Madelief
  15 augustus 2019 at 08:47

  Was gisteren bij de Lidl maar het lag er niet, wel diverse andere soorten maar deze niet. Heeft misschien niet elke lidl dit in het assortiment?

 • Reply
  Marij
  6 november 2019 at 11:39

  Ik heb nog de hele lijn maar durf het ivm mijn probleemkinderen niet te gebruiken
  Als er iemand is die het over wil nemen…….?
  Stuur maar een email naar mmmarij@live.nl
  Groetjes

 • Reply
  Rosette
  21 november 2019 at 07:27

  De BB crème is niet meer verkrijgbaar bij Lidl ? Of enkel in België ?

 • Reply
  104: Cien Cellular Beauty serum – Beauty by Ellie
  13 januari 2020 at 11:42

  […] Toen ik in de Lidl zocht achter een crème voor mijn droge huid, had ik deze zien liggen. De rest van de lijn was toen al helemaal uitverkocht, maar ik wou dit serum graag meenemen om te proberen omdat ik had gelezen dat dit zou lijken op een veel duurder product (By Aranka). […]

 • Reply
  Gerdie
  6 december 2020 at 14:43

  De “parfum “ in de verzorgingsproducten geeft bij mij een allergische reactie, jammer kan de producten niet gebruiken.
  Dus genoodzaakt dure merken te gebruiken.

 • Reply
  Hanny Koroh
  26 april 2021 at 11:45

  Sinds enkele dagen geleden kwam ik achter deze producten van de Lidl. Heb de uitleg en zo gelezen (bedankt hiervoor) en was gelijk enthousiast. Een vriendin van mij ging gelijk kijken bij de Lidl maar er was niets te koop. Nu zegt zij dat deze producten alleen tijdens de feestdagen te krijgen zijn? Is dat waar?

  Ik kon ze op Marktplaats kopen maar de verkochten deze producten tegen iets hogere tot exorbitant hoge prijzen!

  Jammer, ik zou zo graag die serum en dag- en nacht creme willen kopen!

 • Reply
  Marina
  6 december 2022 at 10:21

  Ook de dagcreme gekocht en na een paar dagen een rood en op gezwollen gezicht een allergische reactie dus maar weer geterug naar mijn oude merk maar wel duurder

 • Reply
  Jenny Albers
  23 december 2022 at 19:36

  Ik wil graag de nachtcreme bestellen is dit mogelijk

 • Reply
  Cien Cellular Beauty Lidl: Ontdek de Nieuwste Geheimen voor een Stralende Huid | Klik Hier
  14 mei 2023 at 05:59

  […] Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl | byAranka.nl […]

 • Reply
  Cien Cellular Beauty Lidl: Wanneer te Koop? Ontdek Nu Onze Handige Tips!
  14 mei 2023 at 06:18

  […] Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl | byAranka.nl […]

 • Reply
  Cien Cellular Beauty binnenkort te koop: Ontdek nu hoe jij jouw huid transformeert
  14 mei 2023 at 06:35

  […] Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl | byAranka.nl […]

 • Reply
  Cien dag en nachtcreme Lidl: Zo goed als een duur merk? Vergelijkingsonderzoek met verrassend CTR-resultaat!
  14 mei 2023 at 06:43

  […] Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl | byAranka.nl […]

 • Reply
  Cien Serum Lidl Kopen? Ontdek De Beste Deals Hier!
  14 mei 2023 at 06:59

  […] Cien Cellular Beauty review – dé crème van de Lidl […]

 • Laat een reactie achter