Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ciaté voorjaarscollectie swatches

In het artikel van Ciaté waar ik jullie de lentecollectie liet zien en swatches van het prachtige lakje Jewel, vroegen de meeste van jullie om swatches van Ciaté. Omdat de voorjaarscollectie niet van mezelf was heb ik deze alleen laten zien door middel van preview foto’s. Maar even overlegd met Cynthia en ik mocht haar swatch foto’s – met mijn nagels ;) – gebruiken voor mij blog!

De voorjaarscollectie met prachtige en frisse pastel kleuren! De voorjaarscollectie bestaat uit 4 kleuren namelijk de (van links naar rechts):  Strawberry Milkshake, Iced Frappe, Cream Soda en Sugar Plum,. De hele collectie is al te koop bij de MissLipgloss Shop voor € 11,95 per stuk. Ik vind deze collectie echt prachtig en een echte lente collectie! En als je verder met me meekijkt snap je ook wel waarom.

Cream Soda, een prachtige nagellak die eigenlijk in één keer helemaal dekt. Op deze foto heb ik dan ook maar één laagje Cream Soda aangebracht en is het geen prachtige nagellak?

En dan een prachtige paarse lak met de leuke naam Sugar Plum! Deze nagellak heeft 2 laagjes nodig om goed te dekken. Ik vind dit ook weer een geweldige nagellak met een vrolijke lente kleur!

En dan mijn persoonlijke favoriet: Iced Frappe! Een prachtige nude kleur die zo ontzettend gaaf op mijn nagels staat. Ik denk dat ik hier nog wel een potje van ga kopen :D

Bron swatch foto’s: MissLipgloss

En dan de laatste een prachtige pastel roze kleur: Strawberry Milkshake. En zijn naam doet ook echt eer aan de kleur, want als ik dit zie krijg ik ook wel behoorlijke zin in een heerlijke milkshake met aardbeien smaak. Vooral met het heerlijke weer wat we vandaag hebben (waar ik helaas vrij weinig van meekrijg omdat ik moet werken).

De Ciaté voorjaarscollectie kan je kopen bij de MissLipgloss Shop voor € 11,95 per lakje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige nagelswatches! Gelukkig ben ik bijna jarig, want de kleurtjes zijn echt zo mooi!
    En je hebt trouwens echt prachtig gelakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *