Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ciaté Jewel en preview voorjaarscollectie

Nagels lakken ik hou ervan, en het liefste met de mooiste en bijzonderste nagellak! Ciaté heeft een paar prachtige nieuwe nagellakjes uitgebracht! Vier pastelachtige tinten voor de voorjaarscollectie een een prachtige holografische glitter nagellak in de kleur Jewel. En Jewel ga ik uitgebreid in deze post met jullie bespreken en de voorjaarscollectie even aan jullie laten zien! Benieuwd? Kijk dan zeker even verder!

Alle nieuwe nagellakjes op een rijtje! Binnenkort gaat het assortiment van Ciaté nog verder uitbreiden en ik kan jullie al wel vast vertellen dat de nieuwe kleuren echt prachtig zijn!

De voorjaarscollectie met prachtige en frisse pastel kleuren! De voorjaarscollectie bestaat uit 4 kleuren namelijk de (van links naar rechts): Sugar Plum, Strawberry Milkshake, Cream Soda en Iced Frappe. De hele collectie is al te koop bij de MissLipgloss Shop voor € 11,95 per stuk. Ik vind deze collectie echt prachtig en een echte lente collectie

En dan het nieuwste lakje van Ciaté die gewoon in het vaste assortiment zit, Jewel! Een lakje met een heel hoog must have gehalte, toen ik hem moest toevoegen als product in de MissLipgloss Shop was ik meteen verkocht dit lakje moest en zou ik hebben! Het is een prachtige paarse nagellak met holografische glitter staafjes erin. Een zeer unieke nagellak want ik heb nog nooit een andere lak gezien wat hier op lijkt!

Ciaté heeft zoals je kan zien ook het logo vernieuwd, strak, vrouwelijk en het strikje komt nu ook nooit tot zijn recht op de  i. Ik vind het een echte vooruitgang. Ook zit er natuurlijk weer een strikje op het potje zoals we gewend zijn van Ciaté.

En Jewel it is! En hij doet echt waar aan zijn nam want het is echt een juweeltje op je nagels. Vooral als ze een glimpje van de zon pakken stralen de holografische glitters je tegemoet, echt geweldig! Maar tijd voor de swatches! Ik heb trouwens 2 laagjes aangebracht.

geen scherpe foto, maar zo zie je het holografische effect goed!

Heel erg mooi vinden jullie ook niet, Jewel is echt een unieke lak met een heel hoog hebben, hebben gehalte. De lak droogt snel en blijft mooi op zijn plek zitten en brengt erg prettig aan.

Jewel en de voorjaarscollectie van Ciaté kan je kopen in de MissLipgloss Shop voor € 11,95 per stuk. En Jewel zal ik zeker niet laten staan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Ik vind ze erg mooi. Ik heb ze inmiddels allemaal alleen Cream Soda niet.. Ik ben er super blij mee, echt de moeite waard.

  2. Ik vind het nieuwe design op de potjes zelf heel mooi, maar de kleuren ook! Ik vind de lakjes wel erg prijzig, heb er twee (ook uit de MLGshop), maar ook echt alleen omdat ik die écht heel erg mooi vond. En deze ook … hmm.

  3. Ik weet het niet meer zeker (misschien heb ik het gedroomd omdat ik ze zo graag wil haha) maar klopt het dat je deze vandaag in een winactie gaat doen?

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *