Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chupa Chups Lip Smackers

 photo Lipsmackers7_zps4e52db2f.png

Zal ik eerlijk zijn, ik heb nog nooit in mijn leven een Lip Smacker aangeraakt. Ze zijn een ware hype en ik weet zelfs dat sommige mensen ze sparen en echt een mega collectie hebben in elke denkbare smaak. Nu wist ik dat Lip Smackers er om bekend staan vanwege hun lekkere smaken, maar had ze nog nooit gebruikt. Maar nu komt daar verandering in, want ik keek een pakketje met 8 verschillende Chupa Chups smaken toegestuurd!

 photo Lipsmackers_zps1791896f.png

Lip Smackers zijn nog steeds ontzettend populair en de smaken van Chupa Chups ook! Vroeger kon ik nooit genoeg krijgen van die lolly’s en wilde altijd maar wat graag zo een standaard thuis hebben met daar allemaal smaken in! Maar nu is het niet meer nodig zo een zoete bal in je mond te stoppen, je kan je favoriete smaak gewoon op je lippen smeren! In deze speciale verpakking zitten de 8 populairste smaken van Chupa Chups!

 photo Lipsmackers3_zps01a1351c.png

Een verrassende samenwerking is het natuurlijk niet, want wie is er nou niet gek geweest op de heerlijk zoete smaken van Chupa Chups. Ik vind de verpakking en het idee echt ontzettend leuk! Ik word meteen vrolijk van de kleurrijke en lekker geurende verpakking. De verpakking ruikt natuurlijk niet, maar je ruikt de zoete lucht van de lippenbalsem er gewoon dwars doorheen.

 photo Lipsmackers2_zps54785848.png

Op de achterkant vind je nog wat informatie over de set en de smaken, maar dat lijkt mij allemaal wel voor zich te spreken. Aan de achterkant zit ook nog een handige opening zodat je de verpakking gemakkelijker open kan maken.

 photo Lipsmackers4_zps52ac2cb0.png

En dit zijn ze dan, de 8 lekkerste smaken van Chupa Chups verpakt in een heerlijke en verzorgende lippenbalsem! De smaken van links naar rechts: appel, watermeloen, sinaasappel, chocolade met vanille, aardbei, framboos, aardbeien crème en vanille. Ik heb stiekem al een paar favorieten uitgezocht, want deze geuren en smaken zijn echt te lekker!

 photo Lipsmackers7_zps4e52db2f.png

Leuk is dat als je de lip smackers open maakt ze allemaal een eigen kleur hebben. Als je ook de dop van de verpakking af haalt komt de mierzoete lucht je tegemoet, heerlijk! Ik was alleen wel een beetje bang dat de geur misschien een beetje misselijkmakend kon werken. Maar gelukkig is dat totaal niet het geval, je proeft en ruikt het heel subtiel, gewoon erg lekker en totaal niet storend.

 photo Lipsmackers6_zps8ab1edf8.png

Allemaal vrolijke kleuren lip smackers! Ik was een beetje bang dat ze allemaal een vrij heftige kleur zouden hebben, maar gelukkig zijn ze allemaal transparant behalve de rode watermeloen geur.

 photo Lipsmackers8_zpsa517f505.png

Een Lip Smacker is echt ontzettend handig in gebruik. Je gooit hem zo in je zak of tas en neemt hem met je mee. Gelukkig wordt de substantie niet heel zacht zodat je hem niet meer kan gebruiken als je hem in je broekzak bewaard. De lippenbalsem geeft snel product af en laat heerlijke zachte en zoet ruikende lippen achter. Door het handige wieltje aan de onderkant kan je hem omhoog en omlaag draaien, handig!

 photo Lipsmackers10_zps65d0e688.png

Swatches! Zoals je kan zien zijn ze vrijwel allemaal transparant, behalve dat watermeloen variant zie je heel subtiel.

 photo Lipsmackers9_zpsebe97985.png

Omdat je de watermeloen variant het beste ziet besloot ik deze ook te laten zien in een full face! Hier is ‘ie dan, een klein beetje roze lippen! Ik vind de Lip Smackers echt fantastisch!

 photo Lipsmackers5_zpsfe5f263f.png

Waarom heb ik nooit eerder Lip Smackers gehad? Ze verzorgen je lippen prima en laten ze heerlijk zacht aanvoelen. En het beste, de heerlijke smaken waar ik gewoon geen genoeg van kan krijgen. Mijn favorieten zijn watermeloen, appel, sinaasappel en framboos, heerlijk! Wat vinden jullie van deze Lip Smackers en welke smaken heb je zelf in bezit? Ik kan in ieder geval weer een tijd vooruit met lippenbalsem! Dit super leuke pakket van 8 lippenbalsems is te koop voor € 12,99 bij de ICI Paris XL, Kruidvat en Trekpleister. Ze zijn nu trouwens in de aanbieding bij de Kruidvat voor € 6,99! Wil je ze liever los kopen? Vanaf volgend jaar gaat ICI Paris XL ze ook los verkopen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Ohhh mijn eerste internetbestellingen waren Lipsmackers, bij de eigenaresse van Boozyshop toen die nog niet bestond haha. Goede herinneringen, was echt gek op de watermeloen versie!

  2. Het ziet er super tof uit! Echt iets uit mijn jeugd. Ik zou alleen de hele dag m’n lippen aflikken, (Oke dat klinkt niet helemaal goed xD) waardoor mijn lippen alleen maar droger zouden worden. Een no go voor mij dus. =)

  3. Lipsmackers doen mij gelijk aan vroeger denken! Gebruikte ze toen heel vaak, maar werd de smaken daarna een beetje zat werd er een beetje misselijk van. Heb ze nu al jaren niet meer gebruikt. Ze zien er wel heel leuk uit.

  4. Waarom heb ik dit nog nooit geprobeerd? Altijd als ik ze zag had ik zoiets van ‘nah, ziet er goedkoop uit, zal wel niet werken’ ;) Maar nu wil ik ze echt graag een keertje proberen! X

  5. Ook niet echt mijn ding. Mijn dochter zou hier wel dol op zijn, maar daar wachten we nog even (een jaar of 18) mee.

  6. Vooral de watermeloen lijkt me erg lekker! Ik heb vroeger zelf nog lipsmackers gehad van Coca Cola en Sprite, die vond ik niet zo fijn zelf haha. Net even wat te zoet.

  7. Ondanks dat ik al een tas vol lippenbalsems heb, vind ik deze toch ook wel erg tof. Ik was altijd helemaal gek op de Chupa Chups. xxx Lucinda

  8. Deze zien er echt zo leuk uit! Ik heb pas mijn eerste setje gekocht van Paul Frank, deze vind ik ook echt super! Maar ik heb al zo veel lippenbalsems dat ik deze maar even oversla, maar ik denk dat ik ze toch op mijn wishlist zet hihi :)

  9. Niet helemaal mijn ding, moet ik zeggen. Ik vind het zo “meisjes” achtig, maar misschien komt dat omdat het van Chupa Chups is.

  10. Haha wat grappig! Ik heb ook nog nooit Lip Smackers geprobeerd. Vind het wel heel jammer dat ze nog niet apart verkrijgbaar zijn. Ik leg toch liever een euro neer voor 1 stuk dan voor een heel pakje waar ik zeer waarschijnlijk niet meer zo vaak naar omkijk ;). Maar super grappig! En die watermeloen ziet er lekker zomers uit. Jeeej!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *