Chupa Chups Lip Smackers

 photo Lipsmackers7_zps4e52db2f.png

Zal ik eerlijk zijn, ik heb nog nooit in mijn leven een Lip Smacker aangeraakt. Ze zijn een ware hype en ik weet zelfs dat sommige mensen ze sparen en echt een mega collectie hebben in elke denkbare smaak. Nu wist ik dat Lip Smackers er om bekend staan vanwege hun lekkere smaken, maar had ze nog nooit gebruikt. Maar nu komt daar verandering in, want ik keek een pakketje met 8 verschillende Chupa Chups smaken toegestuurd!

 photo Lipsmackers_zps1791896f.png

Lip Smackers zijn nog steeds ontzettend populair en de smaken van Chupa Chups ook! Vroeger kon ik nooit genoeg krijgen van die lolly’s en wilde altijd maar wat graag zo een standaard thuis hebben met daar allemaal smaken in! Maar nu is het niet meer nodig zo een zoete bal in je mond te stoppen, je kan je favoriete smaak gewoon op je lippen smeren! In deze speciale verpakking zitten de 8 populairste smaken van Chupa Chups!

 photo Lipsmackers3_zps01a1351c.png

Een verrassende samenwerking is het natuurlijk niet, want wie is er nou niet gek geweest op de heerlijk zoete smaken van Chupa Chups. Ik vind de verpakking en het idee echt ontzettend leuk! Ik word meteen vrolijk van de kleurrijke en lekker geurende verpakking. De verpakking ruikt natuurlijk niet, maar je ruikt de zoete lucht van de lippenbalsem er gewoon dwars doorheen.

 photo Lipsmackers2_zps54785848.png

Op de achterkant vind je nog wat informatie over de set en de smaken, maar dat lijkt mij allemaal wel voor zich te spreken. Aan de achterkant zit ook nog een handige opening zodat je de verpakking gemakkelijker open kan maken.

 photo Lipsmackers4_zps52ac2cb0.png

En dit zijn ze dan, de 8 lekkerste smaken van Chupa Chups verpakt in een heerlijke en verzorgende lippenbalsem! De smaken van links naar rechts: appel, watermeloen, sinaasappel, chocolade met vanille, aardbei, framboos, aardbeien crème en vanille. Ik heb stiekem al een paar favorieten uitgezocht, want deze geuren en smaken zijn echt te lekker!

 photo Lipsmackers7_zps4e52db2f.png

Leuk is dat als je de lip smackers open maakt ze allemaal een eigen kleur hebben. Als je ook de dop van de verpakking af haalt komt de mierzoete lucht je tegemoet, heerlijk! Ik was alleen wel een beetje bang dat de geur misschien een beetje misselijkmakend kon werken. Maar gelukkig is dat totaal niet het geval, je proeft en ruikt het heel subtiel, gewoon erg lekker en totaal niet storend.

 photo Lipsmackers6_zps8ab1edf8.png

Allemaal vrolijke kleuren lip smackers! Ik was een beetje bang dat ze allemaal een vrij heftige kleur zouden hebben, maar gelukkig zijn ze allemaal transparant behalve de rode watermeloen geur.

 photo Lipsmackers8_zpsa517f505.png

Een Lip Smacker is echt ontzettend handig in gebruik. Je gooit hem zo in je zak of tas en neemt hem met je mee. Gelukkig wordt de substantie niet heel zacht zodat je hem niet meer kan gebruiken als je hem in je broekzak bewaard. De lippenbalsem geeft snel product af en laat heerlijke zachte en zoet ruikende lippen achter. Door het handige wieltje aan de onderkant kan je hem omhoog en omlaag draaien, handig!

 photo Lipsmackers10_zps65d0e688.png

Swatches! Zoals je kan zien zijn ze vrijwel allemaal transparant, behalve dat watermeloen variant zie je heel subtiel.

 photo Lipsmackers9_zpsebe97985.png

Omdat je de watermeloen variant het beste ziet besloot ik deze ook te laten zien in een full face! Hier is ‘ie dan, een klein beetje roze lippen! Ik vind de Lip Smackers echt fantastisch!

 photo Lipsmackers5_zpsfe5f263f.png

Waarom heb ik nooit eerder Lip Smackers gehad? Ze verzorgen je lippen prima en laten ze heerlijk zacht aanvoelen. En het beste, de heerlijke smaken waar ik gewoon geen genoeg van kan krijgen. Mijn favorieten zijn watermeloen, appel, sinaasappel en framboos, heerlijk! Wat vinden jullie van deze Lip Smackers en welke smaken heb je zelf in bezit? Ik kan in ieder geval weer een tijd vooruit met lippenbalsem! Dit super leuke pakket van 8 lippenbalsems is te koop voor € 12,99 bij de ICI Paris XL, Kruidvat en Trekpleister. Ze zijn nu trouwens in de aanbieding bij de Kruidvat voor € 6,99! Wil je ze liever los kopen? Vanaf volgend jaar gaat ICI Paris XL ze ook los verkopen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

40 reacties

 • Reply
  femketje
  25 november 2014 at 15:08

  lijken me lekkere smaakjes :D

 • Reply
  Melanie
  25 november 2014 at 15:12

  Wat goed, deze collectie!! Persoonlijk ben ik niet zo van een geur op mijn lippen maar deze collectie staat toch super leuk in je make-up kast:)?

  XoXo Melanie

 • Reply
  val
  25 november 2014 at 15:15

  hele vrolijke kleuren! Ik zou ze echt wel willen kopen! Ze zien er zo vrolijk uit!

 • Reply
  Jessica
  25 november 2014 at 15:16

  Ohhh mijn eerste internetbestellingen waren Lipsmackers, bij de eigenaresse van Boozyshop toen die nog niet bestond haha. Goede herinneringen, was echt gek op de watermeloen versie!

 • Reply
  chucky1012
  25 november 2014 at 15:23

  Wat leuk ;-)
  Mooie opvallende kleuren en het is een ware hype!
  Kijk maar eens op instagram.

 • Reply
  fullsizehousewife.nl
  25 november 2014 at 15:37

  wauw lijken me super leuk!

 • Reply
  Sofie
  25 november 2014 at 15:42

  Het ziet er super tof uit! Echt iets uit mijn jeugd. Ik zou alleen de hele dag m’n lippen aflikken, (Oke dat klinkt niet helemaal goed xD) waardoor mijn lippen alleen maar droger zouden worden. Een no go voor mij dus. =)

  • Reply
   Sinem
   24 oktober 2015 at 13:29

   Ik nam er ooit een hap van :’) ik was ziek geweest… Dus GEEEN hap nemen:)

 • Reply
  Margot
  25 november 2014 at 15:44

  Wat een leuke en vrolijke set!

 • Reply
  adrianamoja
  25 november 2014 at 15:52

  Lekker!

 • Reply
  kieke14
  25 november 2014 at 15:54

  haha leuke vrolijke review! Ziet er leuk uit en altijd fijn smaakjes aan je lippenbalsem :)

 • Reply
  Kelly
  25 november 2014 at 15:56

  Wat een leuk setje!

 • Reply
  Myrna
  25 november 2014 at 16:11

  Lipsmackers doen mij gelijk aan vroeger denken! Gebruikte ze toen heel vaak, maar werd de smaken daarna een beetje zat werd er een beetje misselijk van. Heb ze nu al jaren niet meer gebruikt. Ze zien er wel heel leuk uit.

 • Reply
  Esmée
  25 november 2014 at 16:15

  Waarom heb ik dit nog nooit geprobeerd? Altijd als ik ze zag had ik zoiets van ‘nah, ziet er goedkoop uit, zal wel niet werken’ ;) Maar nu wil ik ze echt graag een keertje proberen! X

 • Reply
  Milou
  25 november 2014 at 16:17

  Wat tof!! Ik was vroeger helemaal gek van Chupa Chups. Lipsmackers in deze smaken, heel benieuwd!!

 • Reply
  Merel
  25 november 2014 at 16:41

  Heb je misschien een link naar deze lipsmackers op de Ici Paris website? Ik kan ze namelijk niet vinden :(

  • Reply
   Aranka
   25 november 2014 at 17:28

   Ik heb een foutje gemaakt, de speciale aanbieding is juist bij Kruidvat niet bij ICI Paris ;)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  25 november 2014 at 17:07

  Dit klinkt heerlijk!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  25 november 2014 at 17:15

  Ook niet echt mijn ding. Mijn dochter zou hier wel dol op zijn, maar daar wachten we nog even (een jaar of 18) mee.

 • Reply
  face2beauty
  25 november 2014 at 17:18

  Heerlijk die lip smackers alleen af en toe vind ik ze iets te overheersend. Ben wel benieuwd naar deze smaken!

 • Reply
  inspiredbylifee
  25 november 2014 at 17:42

  Oohh de lipsmackers lijken me heerlijk!!

 • Reply
  xmmke
  25 november 2014 at 17:53

  Deze had ik vroeger ook altijd, ze smaakten erg lekker haha

 • Reply
  DiaryOfAMua
  25 november 2014 at 18:18

  Wat zijn ze cute! Ik ga zeker even kijken naar die aanbieding, leuk!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Reply
  paulienazara
  25 november 2014 at 18:28

  Ik heb ook nog nooit een lipsmacker aangeraakt, maar ik moet zeggen dat een aardbeien creme vanille chupachup lipsmacker wel aantrekkelijk klinkt ;)

 • Reply
  Laura
  25 november 2014 at 18:40

  schattige lipsmackers! :)

 • Reply
  Beau
  25 november 2014 at 18:40

  Vooral de watermeloen lijkt me erg lekker! Ik heb vroeger zelf nog lipsmackers gehad van Coca Cola en Sprite, die vond ik niet zo fijn zelf haha. Net even wat te zoet.

 • Reply
  Beautyjuf
  25 november 2014 at 19:14

  Ahh, Lipsmackers..! Dat is een jeugdsentiment :-) Ik had vroeger een paar geuren en kleuren. Heerlijk!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  25 november 2014 at 19:46

  Wie houdt er nu niet van lipsmackers?

 • Reply
  lucindainwonderland
  25 november 2014 at 19:58

  Ondanks dat ik al een tas vol lippenbalsems heb, vind ik deze toch ook wel erg tof. Ik was altijd helemaal gek op de Chupa Chups. xxx Lucinda

 • Reply
  Shaz
  25 november 2014 at 20:21

  In het verleden heb ik andere smaakjes geprobeerd zoals Coca Cola, Fanta en Sprite, maar nu ga ik liever voor de Babylips i.v.m. leuk kleurtje.

 • Reply
  Marjoleinee
  25 november 2014 at 20:26

  Deze zien er echt zo leuk uit! Ik heb pas mijn eerste setje gekocht van Paul Frank, deze vind ik ook echt super! Maar ik heb al zo veel lippenbalsems dat ik deze maar even oversla, maar ik denk dat ik ze toch op mijn wishlist zet hihi :)

 • Reply
  Manon
  25 november 2014 at 21:14

  Ik zou ze inderdaad eerder los kopen dus wel fijn om te weten dat dat volgend jaar kan! :)

 • Reply
  Love Life As Manon
  25 november 2014 at 21:45

  Oe dit lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Pauline
  25 november 2014 at 21:49

  Ik heb een paar weken terug de strawberries&cream lipsmacker gekocht. Die is echt heel erg fijn!

 • Reply
  Dana
  25 november 2014 at 23:08

  aaaaah ik vind ze zo tof! Ik heb nu teveel lip smackers dus ik sla ze voor deze keer over

 • Reply
  Kelly
  26 november 2014 at 06:33

  Wat zijn ze leuk!! Ik heb nog nooit Lip Smackers geprobeerd!

 • Reply
  Diana Carlton
  26 november 2014 at 07:52

  Niet helemaal mijn ding, moet ik zeggen. Ik vind het zo “meisjes” achtig, maar misschien komt dat omdat het van Chupa Chups is.

 • Reply
  Kimziej.nl
  26 november 2014 at 07:55

  Haha wat grappig! Ik heb ook nog nooit Lip Smackers geprobeerd. Vind het wel heel jammer dat ze nog niet apart verkrijgbaar zijn. Ik leg toch liever een euro neer voor 1 stuk dan voor een heel pakje waar ik zeer waarschijnlijk niet meer zo vaak naar omkijk ;). Maar super grappig! En die watermeloen ziet er lekker zomers uit. Jeeej!

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  26 november 2014 at 12:57

  De watermeloen van Lip Smacker heb ik zelf al eens gehad en vind ik super fijn! Ben ook wel benieuwd naar deze smaken eigenlijk.

 • Reply
  justjaxelle
  26 november 2014 at 22:06

  ik heb ze in bubblegum en cotton candy!

 • Laat een reactie achter