Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Als ik iets mooie parfum flesjes vind hebben dan zijn het wel de flesjes van het merk Chloé. Het straalt klasse uit maar toch ook pure vrouwelijkheid. Ik werd afgelopen week dan ook verrast met twee nieuwe Chloé varianten. De welbekende klassieke Chloé geur maar dan in een enorme verpakking en een nieuwe Chloé variant: Fleur de Parfum. Ik laat beiden maar wat graag aan jullie zien, want wat zijn ze weer mooi.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Vrijheid, moderniteit en vrouwelijkheid… In 2008, maakte Chloé een uniek stralende en frisse rozengeur vol klasse. Zo kenmerkend dat het onmiddellijk het olfactorisch signatuur van het huis werd. De ster in elke Chloé geur is de Damascus Roos absoluut en dit kostbare ingrediënt is, samen met Amber, de basis van alle geuren. De verschillende Chloé geuren zijn ontstaan door de Damascus Roos te combineren met andere kostbare ingrediënten. Deze ‘one-of-a-kind’ bloem weerspiegelt perfect de teerheid en natuurlijke elegantie die Chloé’s creaties zo geliefd maken.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Dat was natuurlijk even om jullie herinnering over deze geur op de frissen. Chloé is een echte rozengeur waar je wel van moet houden. Ik vind de geur echt fantastisch, alleen wat ik al vaker zei, hij pakt niet helemaal lekker op mijn huid waardoor hij een beetje zurig bij mij wordt, zó zonde! Want ik vind Chloé echt een van de mooie en klassieke geuren die je als vrouw kan dragen om je echt vrouwelijk te voelen. De nieuwe varianten van Chloé pakken iets beter dan de klassieke variant dus ik ben heel benieuwd of deze Fleur de Parfum iets magisch voor mij kan doen.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Omdat Chloé zo een groot succes komt de Signature geur in de eau de Parfum en eau de Toilette variant in een extra grote en mooie verpakking van 125 ml zodat je extra lang van deze heerlijke geur kan genieten en het nog mooier en opvallender staat op je make-up tafel.

Fleur de Parfum is heel anders dan alle andere Chloé geuren en dat maakt dat ik hem echt het lekkerste van allemaal vind. De basis is natuurlijk hetzelfde met de klassieke Chloé roos, maar deze geur is verrijkt met heerlijke zoete fruitsoorten waardoor de basis heel anders wordt, zoeter en zachter.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Chloé Fleur de Parfum

Chloé Fleur de Parfum is een boeket dat samengesteld is uit de meest delicate harten van de bloemen. Maar dan ontpopt een speciaal iets de geur dat je wellicht aan frambozen doet denken. De Verbena-bloem geeft iets zachts en fris aan deze geur, erg lekker. Het hart van de geur vult zich met kersenbloesem en romige amandelnoot.

Topnoten: Verbena, Bergamot en Grapefruit
Hartnoten: Roos, Kersenbloesem, Zwarte Bes en Perzik
Basisnoten: Rijst, Ceder en White Musk.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Deze geur vind ik echt typisch een Chloé geur, maar zoals ik al zei is hij echt beduidend anders dan de klassieke variant. Hij is een stuk zachter en minder scherp in de neus. Hij ruikt wat vriendelijker en meer dagelijks en heeft een warme maar toch ook frisse noot in zich. Ik vind deze Chloé geur echt het lekkerst van allemaal. Desondanks dat de geur niet zo sterk is als haar voorgangers blijft het wel de hele dag goed hangen. Ik ben enthousiast!

Prijzen:

  • Chloé Fleur de Parfum 30 ml – € 58,89
  • Chloé Fleur de Parfum  50 ml – € 82,22

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Chloé Big-sized Signature

Ik denk dat vrij veel mensen wel bekend zijn met de klassieke geur van Chloé, het is immers een heel populaire geur en dat snap ik wel. Het is een unieke, krachtige en vooral heel erg vrouwelijke geur. Het is echt zo een geur die je overal uit herkent omdat het echt ergens voor staat. De geur is zo populair dat er vraag was naar nog grotere verpakkingen. Daarom komt de Signature in de eau de Parfum en eau de Toilette varianten in een 125 ml verpakking uit!

Topnoten: Pioenroos, Fresia en Lychee
Hartnoten: Roos, Lelietje-van-Dalen en Magnolia
Basisnoten: Amber en Ceder.

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

De klassieke Chloé geur vind ik zoals ik net al omschreef iets bijzonders en puur vrouwelijks. Deze geur prikkelt meteen de neus en vervolgens je zintuigen. Het is een geur die je zeker niet zomaar vergeet. Ik vind de geur geweldig, maar in combinatie met mijn huid en de zuurgraad is het op één of andere manier niet zo een succes, daar baal ik tot op de dag vandaag ontzettend van. Maar goed dat ik bij veel andere vrouwen wel van deze heerlijke geur van genieten. En dat kunnen die vrouwen nu ook doen in een 125 ml variant!

Prijzen:

  • Chloé ‘Big-sized’ Signature eau de Parfum 125 ml – € 140,-
  • Chloé ‘Big-sized’ Signature eau de toilette   125 ml – € 125,-

Chloé Signature Big-Sized & Fleur de Parfum

Ben je fan van Chloé en zoek je nog een grotere verpakking of wil je de nieuwe variant heel erg graag ruiken? Dan zijn ze onder andere te koop bij de ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf. Wat vinden jullie van de geuren van Chloé?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Heb je ze niet per ongeluk omgedraaid? Ik dacht altijd dat de fleur de parfum roze was, en de ‘signature’ is dat juist niet toch? Of ben ik nou in de war? :)

  2. Ik heb de perfecte tip voor je! Als een geur anders ruikt op ie huid dan de bedoeling is, gebruik dan de bodycream van Alyssa Ashley Musk er onder!
    De musk heft op de een of andere manier het zure uit je huid. De musk zelf ruik je niet tot nauwelijks terug nadat de parfum erover is aangebracht. Een pot kost volgens mij rond de €15,- dus dat valt ook wel mee. Zo kan je toch van elk parfum genieten! En doordat je een creme onder je parfum gebruikt, ruik je de geur ook nog eens langer!

  3. Wauw wat heerlijk dat je zo’n pakket hebt gekregen en dat je zulke mooie foto’s voor ons hebt gemaakt ? Ik heb nog een tip voor de dames die een Chloe geur hebben (1 van deze versies): als het zilveren randje van de fles er een beetje groezelig uit begint te zien, kun je met een zilverpoets-doekje je flesje weer mooi glanzend maken. Het lijkt alsof het flesje heel vies wordt na verloop van tijd maar je kunt het dus gewoon weer oppoetsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *