Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al enthousiast over de nieuwe Chloé geur Nomade. Het is de eerste geur van Chloé die ook een succes op mijn huid is en daar ben ik heel erg blij mee. Ik hou van de klassieke Chloé geur maar helaas is het geen gouden combinatie met mijn huid, maar de Nomade variant dus wel. Gelukkig wordt de geur ook uitgebreid met een body lotion en shower gel!

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Net zoals het parfum zitten de shower gel en de body lotion ook verpakt in prachtige verpakkingen om het luxe gevoel compleet te maken. Mocht je in de winkel zijn en de producten willen pakken, kijk wel even beneden naar de kleine lettertjes want ze verpakkingen zijn bijna identiek aan elkaar.

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

En als ik de producten uit de verpakking haal zie ik twee luxe plastic verpakkingen met daarin de body lotion en de shower gel. Ik zeg trouwens wel luxe, maar toch vind ik het een beetje simpel en goedkoop overkomen. Het plastic is vrij dun en voelt goedkoop aan, ook omdat er verder helemaal niets op de verpakking staat. De dop maak het nog enigzins af maar anders had ik stiekem voelt het niet zo luxe en bijzonder als de geur zelf.

Om trouwens nog even het geheugen op te frissen, de Nomade geur is een mix van mirabelpruim, freesia en eikenmos absoluut. Ik zal het maar gewoon als een hele warme en comfortabele geur omschrijven.

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Chloé Nomaden Body Lotion 200 ml – € 38,89

De body lotion is flink aan de prijs, dat kun je wel stellen, maar het hoort natuurlijk ook een beetje bij het totaalplaatje van de geur. Maar toch had ik een wat luxere verpakking verwacht voor dat geld. Ook het gebruikersgemak is niet heel handig want het is gewoon een gat als je de dop open draait waar je het product maar voorzichtig uit moet schudden.

Maar genoeg commentaar, de body lotion zelf is echt heerlijk. Hij ruikt rijkelijk naar de Nomade geur, is licht van structuur en trekt heel erg snel in de huid en laat een zachte huid achter. Als je trouwens een hele droge huid hebt zal deze body lotion niet voedend genoeg zijn maar met een normale tot vettige huid is het prima.

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Chloé Nomaden Shower Gel 200 ml – € 32,22

De lichtroze vloeistof van de geur komt ook terug in de vorm van een shower gel. De verpakking vind ik wederom niet handig (al helemaal niet voor onder de douche) maar dat nemen we dan maar voor lief. De geur van de shower gel is echt geweldig, je hebt meteen het idee dat je echt een duurder product in handen hebt. De shower gel schuimt heel licht en laat jouzelf en de badkamer echt heerlijk ruiken, fantastisch!

Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion

Ben je fan van de Chloé Nomade geur en heb je meer geld over voor een shower gel en een body lotion? Dan zijn deze producten zeker iets voor jou. Ik vind de producten echt heerlijk in gebruik maar eigenlijk veel te duur om zelf te kopen. Mocht er iets bijzonders zijn zou ik het nog overwegen maar voor ‘zomaar’ vind ik het eigenlijk te gek. De Chloé Nomade Shower Gel & Body Lotion zijn te koop bij onder andere de Douglas en Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *