Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Chloé Love Story

 photo Chloe_zps43e40402.png

Een echt liefdes verhaal komt hier niet eens aan te pas, je wordt meteen verliefd op deze prachtige geur en flacon van Chloé. Ik zal mijn liefdesverhaal dan ook kort houden. De pakketjesman uit die oranje bus kwam met een bijzonder pakketje aan, vol verwachting maakte ik hem open. Daar lag je dan, met je mooiste glimlach naar me te lachen. Ik was verkocht, meteen, liefde op het eerste gezicht. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe geur van Chloé, Love Story.

 photo Chloe1_zpsa2a40a90.png

Chloé, elke keer weet jij me weer te verrassen. Weet jij weer wat ik mooi vind. De flesjes zijn pure luxe, pure verwennerij. Zo ook deze prachtige nieuwe flacon van Love Story. Gebasseerd op de Parijse schoonheid, de vonkelende lichtjes en natuurlijk zij, die prachtige stalende vrouw. Zij ben jij, met deze heerlijke geur.

 photo Chloe4_zpsa263c657.png

Ja, ik heb het goed te pakken van deze prachtige nieuwe geur van Chloé. Maar ik vind het ook niet zo gek, elke keer komt Chloé weer met een prachtig verhaal en prachtige flacons. Chloé is een uitgesproken en unieke geur die je niet snel ergens anders terug ruikt. Je moet er van houden, die typische Chloé geur.

 photo Chloe3_zpsc91e4d4b.png

Deze vind ik iets frisser dan de klassieke Chloé geur, maar de karakteristieke geur van Chloé blijft onaangeraakt. De geur opent met een hele frissen neroli waardoor hij een hele spannende en zachte opening heeft. Langzaam gaan we verder met de oranjebloesem en de opwindende jasmijn stephanotis die geluk symboliseert. Maar deze bloemige love story is fris en sexy, dat komt mede dankzij de basis van ceder.

 photo Chloe2_zps14c71294.png

Love Story is een eau de parfum en blijft echt goed zitten, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig omdat de geur vrij uitgesproken en krachtig is. Ik gebruik denk ik 3 tot 4 pufjes en daarbij blijft de geur echt de hele dag goed ruikbaar. Maar dat komt ook omdat de geur vrij aanwezig is en zwaar. Ook de unieke geur maakt het dat je hem sneller ruikt. Zelf moet ik eerlijk toegeven dat de Chloé geuren niet echt mijn ding zijn. Mijn huid reageert er niet goed op zodat de geur zich behoorlijk vervormd. Maar als ik hem dan bij andere mensen ruik, ja dan ervaar ik die hele ‘love story’ weer. De ontmoeting met het flesje, de prachtige lach. Ja, Chloé heeft me te pakken met haar prachtige uiterlijk.

 photo Chloe5_zps333ccb71.png

Prijzen:

Chloé Love Story Eau De Parfum 30 ml – € 56,11
Chloé Love Story Eau De Parfum 50 ml – € 82,17
Chloé Love Story Eau De Parfum 75 ml – € 99,44
Chloé Love Story Shower Gel 200 ml – € 32,-
Chloé Love Story Body Lotion 200 ml – € 37,-
Chloé Love Story Deodorant 100 ml – € 27,-

De geur is vanaf half september te koop bij de luxere parfumerieën en warenhuizen. Laat je ook betoveren door Chloé en vergeet niet je eerste ontmoeting met deze geur. Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. De geuren van Chloé vind ik altijd helemaal fantastisch, heel vrouwelijk maar niet te zwaar. Ik blijf ze maar ruiken, maar ik moet mijzelf echt tegenhouden met parfum, ik heb er al zoveel. xxx Lucinda

  2. Ik ben heel benieuwd naar deze geur. Ik heb een paar maanden geleden voor het eerst Chloé geroken bij een vriendin en ja het was liefde op het eerste gezicht! Afgelopen weekend heb ik dan ook mijn eerste (gelijk grote) verpakking gekocht :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *