Search
Close this search box.

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Chloé geuren, ik vind ze echt heerlijk! De klassieke variant matcht helaas niet echt lekker met mijn huid, waardoor hij niet ruikt zoals hij hoort te ruiken. Gelukkig pakt de Love Story variant van Chloé wel goed uit op mijn huid en kan ik deze met veel plezier dragen. Ik was dan ook erg blij dat er een nieuwe variant uit kwam, waar ik dan ook meteen erg benieuwd naar was. Het is weer echt een geur waarbij de liefde gevierd mag worden!

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Parijs, zonsondergang. De daken tekenen zich af tegen een hemel van amber. Een lichte bries waait langs de oevers van de Seine. De dag vervaagt en maakt plaats voor de opwinding van een opbloeiende romance. Een teder en speels liefdesverhaal ontvouwt zich in het schemerlicht. Hij is fascinerend. Zij is onbewust verleidelijk en de perfecte belichaming van Chloé’s vrouwelijkheid. Ze is een en al sensualiteit.

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Ik weet niet waarom, maar ik word altijd helemaal gelukkig als ik de persberichten van Chloé lees. Het merk omschrijft haar geuren zo mooi, dat je helemaal in het verhaal wordt meegenomen. Chloé is natuurlijk ook een prachtig, stijlvol en klassiek merk en dat zie je meteen terug aan de mooie vormgeving van de parfum flesjes. Het verhaal achter deze flacon is ook heel speciaal. Chloé komt uit Parijs, Frankrijk. En Parijs is natuurlijk de stad van de liefde en die liefde bezegel je met een slotje aan de beroemde brug boven de Seine. En als je goed naar het flesje kijkt zie je dat het de vorm heeft van een hangslot, super leuk bedacht! En het lint van Chloé maakt het natuurlijk helemaal af.

Chloé Love Story Eau Sensuelle

De Chloé geuren zijn natuurlijk vrij klassiek en je moet er wel van houden, maar ik denk dat veel mensen de Love Story geuren erg kunnen waarderen. Het is een frisse, poederige en romantische geur, die de vrouw zelfvertrouwen geeft. Ik moet wel zeggen dat ik niet meteen verkocht was, toen ik de geur voor het eerst rook. Hij ruikt dan vrij klassiek en een tikkeltje ouderwets. Deze geur heeft echt tijd nodig om zich te ontwikkelen op je huid en daarna is het echt een hele mooie en warme geur, die je echt de hele dag ruikt.

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Topnoten: oranjebloesem
Hartnoten: heliotroop
Basisnoten: sandelhoutakkoord

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Deze geur is frisser en verfijnder dan de klassieke Love Story van Chloé, meer alledaags om het zo maar even te noemen. Ik vind het dan ook echt een geur die je altijd kan dragen en niet hoeft te bewaren tot een speciale gelegenheid. En het flesje ziet er natuurlijk ook uit om bij weg te dromen, wat maakt Chloé toch altijd mooie verpakkingen! Ja, ik ben echt weg van deze heerlijke nieuwe Chloé geur!

Chloé Love Story Eau Sensuelle

Prijzen:

  • Chloé Love Story Eau Sensuelle eau de parfum 30 ml – € 61,11
  • Chloé Love Story Eau Sensuelle eau de parfum 50 ml – € 84,44
  • Chloé Love Story Eau Sensuelle eau de parfum 75 ml – € 103,68

Je betaalt wel wat voor deze geur, maar dat is het meer dan waard en je krijgt er echt een magisch en liefdevol gevoel voor terug. De Chloé Love Story Eau Sensuelle is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL, bol.com en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Oeh hier ben ik heel benieuwd naar! Ook hier zitten geurnoten in die ik erg lekker vind, dus in theorie klinkt dit als een echt geurtje voor mij :-)

  2. Yay! Weer een nieuwe Chloe geur. Chloe is echt mijn signature scent dus ik vind het altijd heel erg leuk wanneer ze weer met nieuwe geuren uitkomen! Ik ga hem zeer binnenkort eens ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *