Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chloé Love Story eau de Toilette

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Het verhaal van de liefde moet verteld worden, helemaal met Valentijn voor de deur. Love Story van Chloé is een ontzettend groot succes en daarom komt er ook een wat frissere variant van Love Story op de markt, een eau de toilette. Het flesje is alleen al om bij weg te dromen en vergroot zeker mijn fantasie in mijn liedesverhaal. Ik ga je er snel meer over vertellen.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Je bent een Chloé fan of je bent het niet. Ik ben een groot Chloé fan maar draag het helaas nooit. Ik vind de geuren werkelijk waar fantastisch, maar mijn huid reageert er helaas niet goed op. Waardoor alle geuren van Chloé heel muf en scherp bij mij gaan ruiken helaas. Maar dat mag de pret van deze prachtige verpakking en flacon niet drukken, want het ziet er weer fantastisch uit.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Het geluid van haar hakken weerklinkt nog op de keien bij de Seine. Alleen en vrij, ze loopt zelfverzekerd. Hij wacht. Op haar. Nog onder haar betovering, denkt hij terug aan de nacht. Haar vrijpostige lach. Haar natuurlijke sensualiteit. Haar vrije geest, haar spontaniteit. En die geur, van haar, van haar alleen.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Jongens echt, Chloé heeft voor mij echt de mooiste parfum flacons die er zijn, klassiek maar met een speels randje, precies waar ik van hou. Stiekem vind ik de Love Story flacons ook het mooiste, alhoewel de anderen er ook zeker mogen zijn. Je ziet meteen dat dit een frissere en subtielere versie van de geur is voor het zachtroze water en lint.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?
Love Story is op zich voor Chloé begrippen al een vrij lichte geur, niet zo poederig en klassiek. Maar deze eau de toilette is frisser, bloemiger en sensueler dan de originele versie. Voor mij is dat eigenlijk heel goed nieuws, want stiekem hoop ik dat deze variant wel goed reageert op mijn huid. Zou fantastisch zijn, want Love Story is echt een aanwinst voor je parfum collectie.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Helaas is de beschrijving van de geur in het persbericht wat vaag. Ik kan niet duidelijk er uit halen wat de geurnoten precies zijn. Maar het bijzondere verhaal zal ik met jullie delen, misschien beleef je de geur dan ook een beetje:

“Een speciale ochtend, de lucht sprankelt in het zonlicht. De geur van oranjebloesem, fris en bloemig, vermengt zich met de geur van de dauw. Ze herinnert hun gelach. De uitbarsting van Oost-Indische kers, delicaat peperig, laat haar sidderen van blijdschap. Een symbool van liefde, een bloem speciaal voor hen die eindelijk hun hart durven open te stellen. De herinnering aan een hartstochtelijke wandeling in een stille stad, hand in hand, huid op huid. Weelderige bloemen onthullen hun intens groene facet, heel verfijnd, versterkt door een dauwachtig bloemenakkoord, herkenbaar aan zorgeloos plezier. Een lach. Niets is van tevoren bepaald.”

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

De geur opent heel lichtzoet, erg lekker, sta er meteen van te kijken want dit is niet Chloé. Daarna vliegt het zoete er een beetje vanaf en blijft er een warme, frisse bloemengeur over die echt ontzettend lekker is. Misschien vind ik dit wel de lekkerste geur van Chloé. De geur is bescheiden, maar zeker aanwezig en doet het ook heel goed op mijn huid. Doordat de geur niet zo krachtig is als een normale Chloé geur moet je hem ’s avonds mocht je nog weg gaan wel even bijwerken.

Weight Watchers, hoe gaat het er mee?

Prijzen:

Chloé Love Story Eau de Toilette 50 ml – € 53,33
Chloé Love Story Eau de Toilette 50 ml – € 74,44

Ik moet zeggen dat deze geur zeker een hele grote kans maakt op Valentijnsdag, gelukkig maar, want hij ligt vanaf begin februari verkrijgbaar bij parfumerieën, online en warenhuizen. Mocht je dus nog een lekkere parfum aan je geliefde willen vragen, dan maakt deze waarschijnlijk veel kans!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wauw, wat een mooie foto’s ! Ik vind de geuren van Chloë altijd heel erg lekker! Ze doen me telkens weer denken aan de arts die mij behandeld. Zij draagt deze geur ook altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *