Zoek
Sluit dit zoekvak.

CHI Royal Treatment Stijltang

Smachtend wachtte ik vorige week op de pakketjesman, want deze had namelijk een heel leuk pakketje voor mij. Namelijk mijn CHI stijltang van John Beerens en niet zomaar een stijltang, maar de CHI Royal Treatment stijltang met echte gouden platen wat nóg beter voor je haar is dan keramische platen. Ik was heel erg benieuwd of deze tang wel goed mijn haren stijl krijgt.

Dit is hem dan, de koning onder de stijltangen en ik heb hem. Wat is er dan zo speciaal aan deze stijltang vraag je je meteen af. Nou dat zijn de echte gouden platen van 24 karaats goud. Je weet misschien wel dat je altijd goed op de soorten platen moet letten als je een stijltang wilt aanschaffen. Je hebt namelijk tangen met ijzeren platen, ijzeren platen met een laagje keramiek, keramische platen en dus ook gouden platen. De soorten platen zijn belangrijk voor de gezondheid van het haar (je krijgt er gespleten haarpunten van). IJzeren platen beschadigen je haar behoorlijk en tangen met een laagje keramiek slijten ook snel dat er nog alleen het ijzer overblijft, niet ideaal. Keramische platen zijn wel een stuk beter voor het haar, maar goud het beste! Maar waarom, nou omdat goud als beste warm kan geleiden.

De platen van deze stijltang zijn van 100% keramiek en met een toplaag van 24 karaat goud. De combinatie van beide geven de beste warmte af zodat je met één beweging je lok steil hebt. Met andere tangen moet je er vaker overheen en dat beschadigd je haar nog meer. En er is meer, goud trekt namelijk het vocht niet uit je haren, dus je haren drogen niet uit! En dat kan ik goed merken, want mijn haar voelt na het stijlen heerlijk verzorgd aan. Alsof ik net bij de kapper ben geweest en allemaal smeerseltjes in mijn haar heb gehad.

De stijltang wordt geleverd in een prachtige koffer met daarop het logo van CHI. Het kost wat, maar dan heb je ook écht wat. Maar of het werkt dat laat ik je natuurlijk zien, bekijk het onderstaand filmpje voor de resultaten!

Tja, hier hoef ik eigenlijk niet echt heel erg veel over te zeggen, het is gewoon een stijltang zonder poespas. Hij is prachtig rood en dus met gouden platen. Ook beschikt deze tang over een display en kan je zelf instellen hoe heet je de tang wilt hebben. Er zit zelfs een timer op voor als je wilt instellen wanneer hij warm moet worden.

Ook zit er een label van CHI op zodat je kan zien dat dit een echte tang is en dus niet een neppe.

En een foto met mijn steile haar. Ik ben echt ontzettend enthousiast en blij met deze tang. Maar laat ik eventjes kort opsommen wat ik ervan vind.

– Word snel warm
– Je kan hem veilig neerleggen, de rest van de tang word niet heet
– Je hoeft hem maar één keer door je haar te halen voor een kaarsrechte lok
– Het goud beschermt je haar optimaal
– Mijn haren zijn super glad en hebben een prachtige glans
– Je kan zelf instellen hoe warm je hem wilt hebben
– Handig display
– Lang snoer, handig als er geen stopcontact in de buurt is
– Koelt snel af
– Maakt redelijk stijl haar echt goed stijl

Echt, dit is een geweldige tang en is met recht de koning onder de stijltangen. Maar helaas kost deze CHI stijltang behoorlijk wat, namelijk € 199,00 en is te koop in de shop van John Beerens. Mocht je dit te duur vinden, maar toch heel erg graag een CHI willen, ze hebben ook goedkopere tangen die ook heel erg goed zijn!

 Wil je trouwens op de hoogte blijven van alle ins en outs over je haar? Volg dan de John Beerens Facebook pagina, er komen ook regelmatige toffe winacties voorbij!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Wauw wauw wauw wauw, wat een práchtige stijltang! ‘T is dat ik ze niet durf te gebruiken omdat ik bang ben om mijn haar meer te beschadigen, maar wat een pareltje zeg!

 2. Wow, je haar lijkt meteen een stuk langer! Zo stijl heb ik mijn haar nog nooit gekregen.. Misschien wordt het nu dan toch tijd voor een CHI.. Ik ben wel overtuigd door je foto!

 3. Oh wauuuuuw, die maakt je haar ZO mooi stijl! Echt prachtig. <3 CHI stijltangen schijnen heel fijn te zijnm je hoort er zoveel positiefs over. Vind deze alleen wel heel erg prijzig.. maar oké, je hebt er dan ook wel wat voor.

 4. Wat een prachtige stijltang! dat wist ik niet dat die plaatjes ook nog invloed hebben! Een gouden plaat is echt super!
  Je haar is inderdaad heel mooi stijl! Love <3
  Liefsx

 5. Chi lijkt me heel fijn, ik heb alleen wel een stijltang en stijl haar. Dus wil er liever niet zoveel geld aan uitgeven.

 6. De prijs is aiiii! Ik zou namelijk best een Chi willen hebben, maar helaas hebben ze nog geen geldboom ontwikkeld :( Ach, daar in tegen heb ik toch best een fijne stijltang al , dus ja.

 7. Wauw, prachtig!!! Ik denk dat ik toch maar ga nadenken over een nieuwe stijltang.. ik heb er nu eentje van Babyliss, een fijne stijltang maar het duurt onwijs lang voordat mijn haar stijl is..

 8. Wauwww, de CHI maakt je haar echt heel mooi steil!! Chique hoor, platen met een laagje goud..
  Ik heb zelf ook een CHI, maar dan een iets goedkopere variant. Doet het ook meer dan prima :)

 9. Wauw, super mooie stijltang! Ik ben echt jaloers! Door mijn dikke haar is het ook heel lastig om het echt stijl te krijgen, dus een CHI stang staat echt op mijn lijstje!!

 10. Hey aranka

  Ik ben ook al aan het sparen hoor. Heb ook een ghd tang die John Beerens ook verkoopt maar wil toch graag deze.

  Als ik je 1 tip mag geven. Deel je haar op in stukken waarbij je onderaan begint. Pak een kam, zet die in de pluk en je tang bij de aanzet en laat de kam voor de tang uitglijden. Zo verbrand je je vingers niet aan je haar (dat wordt ook erg heet) en word je haar nóg steiler! Succes!

  Gr. Linda

 11. “En een foto met mijn steile (stijle!) haar. Ik ben echt ontzettend enthousiast en blij met deze tang. Maar laat ik eventjes kort opsommen wat ik ervan vind.
  – Word (wordt!) snel warm” 2 kleine spelfoutjes ;)

  Lijkt me een geweldige stijltang, maar daar betaal je dan ook een aardig bedrag voor! Stijl haar staat je super! :D

 12. Hij lijkt me echt gigantisch fijn, ik heb van mezelf een beetje slag dus ik stijl het wel. Maar met zo’n skeer stijltangetje van de Action. Deze lijkt me fijn maar wel onwijs duur.

 13. Stiijl haar staat je mooi! En met dat goud en rood, sjiek hoor haha. Je legt er dan ook wel wat voor neer.. Pfoe!
  Ik heb nog twee spellingsfoutje, ‘dat beschadigd je haar nog meer’ –> beschadigt en ‘de rest van de tang word niet heet’ –> wordt. :)

 14. Hij ziet er echt prachtig uit ! Wil hem graag ook kopen maar op johnbeerens.com staat dat hij niet meer leverbaar is… Erg jammer…

 15. Nou ik wil ook even reageren op deze steiltang hij was goed na 3mnd was hij stuk opgestuurd kreeg gelijk een nieuwe deze lees goed 2xgebruikt ik ben weer terug gegaan moet weer opgestuurd worden heb met de groothandel gebeld ze raden mij af om ooit nog een chi steiltang te kopen kwaliteit s enorm slecht geworden voor 240 euro mag je toch wel een fatsoenlijke steiltang hebben dacht ik ook zo maar geloof me deze steiltang s ech niet goed tot er 1stuk gaat dat kan maar 2sorry mijn vertrouwen s weg in de chi helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *