CHI Royal Treatment Stijltang

Smachtend wachtte ik vorige week op de pakketjesman, want deze had namelijk een heel leuk pakketje voor mij. Namelijk mijn CHI stijltang van John Beerens en niet zomaar een stijltang, maar de CHI Royal Treatment stijltang met echte gouden platen wat nóg beter voor je haar is dan keramische platen. Ik was heel erg benieuwd of deze tang wel goed mijn haren stijl krijgt.

Dit is hem dan, de koning onder de stijltangen en ik heb hem. Wat is er dan zo speciaal aan deze stijltang vraag je je meteen af. Nou dat zijn de echte gouden platen van 24 karaats goud. Je weet misschien wel dat je altijd goed op de soorten platen moet letten als je een stijltang wilt aanschaffen. Je hebt namelijk tangen met ijzeren platen, ijzeren platen met een laagje keramiek, keramische platen en dus ook gouden platen. De soorten platen zijn belangrijk voor de gezondheid van het haar (je krijgt er gespleten haarpunten van). IJzeren platen beschadigen je haar behoorlijk en tangen met een laagje keramiek slijten ook snel dat er nog alleen het ijzer overblijft, niet ideaal. Keramische platen zijn wel een stuk beter voor het haar, maar goud het beste! Maar waarom, nou omdat goud als beste warm kan geleiden.

De platen van deze stijltang zijn van 100% keramiek en met een toplaag van 24 karaat goud. De combinatie van beide geven de beste warmte af zodat je met één beweging je lok steil hebt. Met andere tangen moet je er vaker overheen en dat beschadigd je haar nog meer. En er is meer, goud trekt namelijk het vocht niet uit je haren, dus je haren drogen niet uit! En dat kan ik goed merken, want mijn haar voelt na het stijlen heerlijk verzorgd aan. Alsof ik net bij de kapper ben geweest en allemaal smeerseltjes in mijn haar heb gehad.

De stijltang wordt geleverd in een prachtige koffer met daarop het logo van CHI. Het kost wat, maar dan heb je ook écht wat. Maar of het werkt dat laat ik je natuurlijk zien, bekijk het onderstaand filmpje voor de resultaten!

Tja, hier hoef ik eigenlijk niet echt heel erg veel over te zeggen, het is gewoon een stijltang zonder poespas. Hij is prachtig rood en dus met gouden platen. Ook beschikt deze tang over een display en kan je zelf instellen hoe heet je de tang wilt hebben. Er zit zelfs een timer op voor als je wilt instellen wanneer hij warm moet worden.

Ook zit er een label van CHI op zodat je kan zien dat dit een echte tang is en dus niet een neppe.

En een foto met mijn steile haar. Ik ben echt ontzettend enthousiast en blij met deze tang. Maar laat ik eventjes kort opsommen wat ik ervan vind.

– Word snel warm
– Je kan hem veilig neerleggen, de rest van de tang word niet heet
– Je hoeft hem maar één keer door je haar te halen voor een kaarsrechte lok
– Het goud beschermt je haar optimaal
– Mijn haren zijn super glad en hebben een prachtige glans
– Je kan zelf instellen hoe warm je hem wilt hebben
– Handig display
– Lang snoer, handig als er geen stopcontact in de buurt is
– Koelt snel af
– Maakt redelijk stijl haar echt goed stijl

Echt, dit is een geweldige tang en is met recht de koning onder de stijltangen. Maar helaas kost deze CHI stijltang behoorlijk wat, namelijk € 199,00 en is te koop in de shop van John Beerens. Mocht je dit te duur vinden, maar toch heel erg graag een CHI willen, ze hebben ook goedkopere tangen die ook heel erg goed zijn!

 Wil je trouwens op de hoogte blijven van alle ins en outs over je haar? Volg dan de John Beerens Facebook pagina, er komen ook regelmatige toffe winacties voorbij!

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  Velaija
  11 december 2012 at 07:04

  Wauw wauw wauw wauw, wat een práchtige stijltang! ‘T is dat ik ze niet durf te gebruiken omdat ik bang ben om mijn haar meer te beschadigen, maar wat een pareltje zeg!

 • Reply
  Manon
  11 december 2012 at 07:05

  Wow, je haar lijkt meteen een stuk langer! Zo stijl heb ik mijn haar nog nooit gekregen.. Misschien wordt het nu dan toch tijd voor een CHI.. Ik ben wel overtuigd door je foto!

 • Reply
  lin
  11 december 2012 at 07:07

  Oh my, dat klinkt geweldig! Inderdaad wel aan de prijs, maar het resultaat is echt heel erg mooi op de foto! Nice!

 • Reply
  Lifesplash
  11 december 2012 at 07:12

  Oh wauuuuuw, die maakt je haar ZO mooi stijl! Echt prachtig. <3 CHI stijltangen schijnen heel fijn te zijnm je hoort er zoveel positiefs over. Vind deze alleen wel heel erg prijzig.. maar oké, je hebt er dan ook wel wat voor.

 • Reply
  Chantal
  11 december 2012 at 07:30

  WOW, wat een prachtig exemplaar zeg! En je haar is echt heel mooi stijl inderdaad, looking good!

 • Reply
  Charlotte
  11 december 2012 at 07:33

  Wat een prachtige stijltang! dat wist ik niet dat die plaatjes ook nog invloed hebben! Een gouden plaat is echt super!
  Je haar is inderdaad heel mooi stijl! Love <3
  Liefsx

 • Reply
  Beautydagboek
  11 december 2012 at 07:59

  Wauw, dit is wel DE Chi-tang onder de CHI’s! Ikzelf heb een hele simpele van Chi en die voldoet gelukkig prima (of liever gezegd: supergoed!) om mijn haar stijl te maken :)

 • Reply
  Ingeborg
  11 december 2012 at 08:36

  Ziet er super goed uit! Het is wel inderdaad behoorlijk prijzig.

 • Reply
  BeautybySunseeree
  11 december 2012 at 08:42

  Haha zozo dat noem ik pas luxe! gewoon een stijltang met goud ;) mooi hoor

 • Reply
  Natasja
  11 december 2012 at 08:49

  Echt de koning onder de stijltangen haha. Wauw! Veel plezier ermee Aranka. :D

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  11 december 2012 at 08:49

  Het is echt een prachtige tang, ik zelf heb ook een CHI en die werkt echt super!

 • Reply
  Martina
  11 december 2012 at 08:59

  Wauw prachtige tang!

 • Reply
  Marielle
  11 december 2012 at 09:10

  Wauw, klinkt goed. Je haar is echt mooi zo steil! :)

 • Reply
  Suzanne
  11 december 2012 at 09:34

  Huh? Dacht dat je van hem niets hoefde ;-)

 • Reply
  thebeautyingredient
  11 december 2012 at 09:39

  Dit is heaven…

 • Reply
  daniellespringer
  11 december 2012 at 10:34

  Chi lijkt me heel fijn, ik heb alleen wel een stijltang en stijl haar. Dus wil er liever niet zoveel geld aan uitgeven.

 • Reply
  ashley
  11 december 2012 at 10:47

  Ik zoek nog een styltang, aangezein mijn haar zoveel krult! Deze lijkt mij echt heel fijn! Dankjewel Aranka <3

 • Reply
  talsbeauty
  11 december 2012 at 10:53

  Dit lijkt me een erg fijne stijltang, misschien toch maar eens gaan sparen voor een goede stijltang dus.

 • Reply
  Esmay
  11 december 2012 at 11:03

  De prijs is aiiii! Ik zou namelijk best een Chi willen hebben, maar helaas hebben ze nog geen geldboom ontwikkeld :( Ach, daar in tegen heb ik toch best een fijne stijltang al , dus ja.

 • Reply
  beautyfreaknl
  11 december 2012 at 11:27

  Oooh hij is zo mooi! Ik heb al een goede stijltang van remington, maar GOUD. Aargh! Mijn haar is al redelijk steil van zichzelf.

 • Reply
  generationlifestyle
  11 december 2012 at 11:52

  Ik wil ook! Gelukkig stijl ik mijn haar niet meer zó vaak, dus kan ik het met een goedkopere tang ook wel voor elkaar krijgen. Maar, dit is toch nog steeds wel een van mijn wishlist toppers.

 • Reply
  Kimberly
  11 december 2012 at 12:17

  Wauw, prachtig!!! Ik denk dat ik toch maar ga nadenken over een nieuwe stijltang.. ik heb er nu eentje van Babyliss, een fijne stijltang maar het duurt onwijs lang voordat mijn haar stijl is..

 • Reply
  justjaxelle
  11 december 2012 at 13:39

  je haar is echt mooi zo ! & zou ook graag een chi willen , maar vind het best duur , alhoewel je het als een investering moet zien natuurlijk :) xoxo A.

 • Reply
  lararoosen
  11 december 2012 at 14:28

  I want it so bad<3

 • Reply
  beautiefull
  11 december 2012 at 14:49

  Super mooie tang. Volgens mij is hij zijn geld dubbel en dwars waard. Goede investering!

 • Reply
  BeautyFrique.com
  11 december 2012 at 15:05

  Wauwww, de CHI maakt je haar echt heel mooi steil!! Chique hoor, platen met een laagje goud..
  Ik heb zelf ook een CHI, maar dan een iets goedkopere variant. Doet het ook meer dan prima :)

 • Reply
  Ardine
  11 december 2012 at 16:07

  Wauw, super mooie stijltang! Ik ben echt jaloers! Door mijn dikke haar is het ook heel lastig om het echt stijl te krijgen, dus een CHI stang staat echt op mijn lijstje!!

 • Reply
  Linda
  11 december 2012 at 16:13

  Hey aranka

  Ik ben ook al aan het sparen hoor. Heb ook een ghd tang die John Beerens ook verkoopt maar wil toch graag deze.

  Als ik je 1 tip mag geven. Deel je haar op in stukken waarbij je onderaan begint. Pak een kam, zet die in de pluk en je tang bij de aanzet en laat de kam voor de tang uitglijden. Zo verbrand je je vingers niet aan je haar (dat wordt ook erg heet) en word je haar nóg steiler! Succes!

  Gr. Linda

 • Reply
  Sophia
  11 december 2012 at 17:40

  “En een foto met mijn steile (stijle!) haar. Ik ben echt ontzettend enthousiast en blij met deze tang. Maar laat ik eventjes kort opsommen wat ik ervan vind.
  – Word (wordt!) snel warm” 2 kleine spelfoutjes ;)

  Lijkt me een geweldige stijltang, maar daar betaal je dan ook een aardig bedrag voor! Stijl haar staat je super! :D

  • Reply
   Sophia
   11 december 2012 at 17:43

   Wat een trut ben ik ook hahaha, het is wel steil… Sorrysorrysorry. Think before you post Sophia! :)

 • Reply
  Nannick
  11 december 2012 at 20:29

  Hij lijkt me echt gigantisch fijn, ik heb van mezelf een beetje slag dus ik stijl het wel. Maar met zo’n skeer stijltangetje van de Action. Deze lijkt me fijn maar wel onwijs duur.

 • Reply
  Hester
  11 december 2012 at 21:13

  Stiijl haar staat je mooi! En met dat goud en rood, sjiek hoor haha. Je legt er dan ook wel wat voor neer.. Pfoe!
  Ik heb nog twee spellingsfoutje, ‘dat beschadigd je haar nog meer’ –> beschadigt en ‘de rest van de tang word niet heet’ –> wordt. :)

 • Reply
  Trâm
  11 december 2012 at 21:54

  Deze lijkt mij zo fijn! En hij ziet er ook heel mooi uit..

 • Reply
  Anne Solveig
  30 december 2013 at 19:26

  Deze lijkt me zooo fijn!

 • Reply
  Vera
  3 januari 2014 at 16:02

  Hij ziet er echt prachtig uit ! Wil hem graag ook kopen maar op johnbeerens.com staat dat hij niet meer leverbaar is… Erg jammer…

 • Reply
  Bianca
  6 februari 2014 at 11:26

  Nou ik wil ook even reageren op deze steiltang hij was goed na 3mnd was hij stuk opgestuurd kreeg gelijk een nieuwe deze lees goed 2xgebruikt ik ben weer terug gegaan moet weer opgestuurd worden heb met de groothandel gebeld ze raden mij af om ooit nog een chi steiltang te kopen kwaliteit s enorm slecht geworden voor 240 euro mag je toch wel een fatsoenlijke steiltang hebben dacht ik ook zo maar geloof me deze steiltang s ech niet goed tot er 1stuk gaat dat kan maar 2sorry mijn vertrouwen s weg in de chi helaas

 • Laat een reactie achter