CHI Infra Shampoo, Conditioner en Silk Infusion

 photo CHIshampoo_zps541f21e2.png

CHI kennen we eigenlijk allemaal wel. Een beroemd kappersmerk door onder andere de beroemde en fijne stijltangen die ze hebben. Maar CHI heeft nog veel meer producten, waaronder verzorgingsproducten voor het haar. Ik laat jullie vandaag een drietal producten zien waar je haar lekker zacht van moet worden en prachtig gaan glanzen.

 photo CHIshampoo1_zpsf9561b61.png

CHI Infra is een hydraterende en verzorgende lijn die pure zijde bevat en je haar optimaal laat glanzen. De CHI Infra lijn herstelt de vochtbalans in je haar en geeft  je haar de ultieme verzorging en veerkracht. De proteinen in CHI Infra versterken je haar, geven je haar hydratatie en maximale glans. CHI Infra is geschikt voor krullend, kroezend haar en voor dagelijks gebruik.

 photo CHIshampoo2_zps0c54d79e.png

Infra Shampoo

De Infra Shampoo is een hydraterende en verzorgende shampoo waar pure zijde in zit, wat het vochtbalans in het haar herstelt. Het geeft super veel glans, veerkracht en een ultieme verzorging. De proteïnen in deze shampoo versterken het haar, het haar ziet er gezonder uit. Geschikt voor ieder haartype en voor dagelijks gebruik.

 photo CHIshampoo3_zps11130576.png

Wat me meteen opviel is dat er SLS in zit, en nog behoorlijk veel ook. Dat had ik eigenlijk niet verwacht van een merk als CHI. Helaas, het zit er dus toch in. Zelf heb ik er niet echt een probleem mee, maar ik weet dat er mensen zijn die het liever vermijden. De shampoo is goed geconcentreerd zodat je maar een heel klein beetje nodig hebt. Wel raad ik dan aan je hoofd goed nat te maken zodat het goed kan schuimen. Zelf heb ik dan altijd het idee dat het beter schoon wordt, waarom weet ik ook niet. De shampoo maakt mijn haar heel goed schoon en ik kan het zelfs 2 dagen schoon houden in plaats van 1. Wat me meteen opviel met het gebruiken van de shampoo is dat het best wel een mannelijke geur heeft, niet overheersend maar stiekem vind ik het wel heel erg lekker.

Fles van 350 ml – € 14,88

 photo CHIshampoo4_zps2a73fa6a.png

Infra Treatment

Het beste resultaat wordt bereikt door deze conditioner na iedere wasbeurt te gebruiken. Het haar wordt glanzend, zacht en handelbaar. Door de proteïnen wordt het haar versterkt. De zijde moleculen zorgen dat de vochtbalans op pijl blijft. Geschikt voor dagelijks gebruik.

 photo CHIshampoo5_zpsa22e592f.png

Zoals je hierboven kan zien zitten er lekker veel oliën in om je haar goed te verzorgen. En dat doet deze conditioner dan ook! Je hebt helemaal niet veel nodig en je merkt dat je haar het meteen opneemt. Na het uitspoelen voelt het echt heerlijk zacht aan en zit mijn haar na het drogen eigenlijk meteen goed. Ja, dit is echt een fijne conditioner.

Fles 350 ml – € 15,84

 photo CHIshampoo6_zps02d9dc19.png

Silk Infusion

De CHI Silk Infusion is de ultieme verzorging voor ieder haartype en kan zowel op nat als op droog haar worden aangebracht. De zijde versterkt het haar, zorgt voor een natuurlijk glans en geldt als bescherming tegen invloeden van buitenaf en warmteapparaten.

 photo CHIshampoo7_zps925f7bd0.png

Ik vind dit product ontzettend fijn en gebruik dit graag na een wasbeurt van mijn haren. Je hebt echt maar een klein beetje nodig en daarna verdeel ik het over mijn natte haar. Als mijn haar droog is voelt het super zacht en verzorgd aan. Misschien nog wel zachter dan andere vergelijkbare producten die ik wel eens gebruikt heb. De verpakking vind ik een stuk kleiner dan andere serums en oliën voor het haar, daarom denk ik dat deze sneller op zal zijn. Er zit trouwens een licht subtiele geur aan het serum, ik vind hem een beetje mannelijk ruiken.

Flesje 50 ml – € 12,95

 photo CHIshampoo8_zps5256b65d.png

Al met al ben ik heel erg blij met deze producten. Alleen dan de ham vraag, zou ik ze weer kopen. Nee, ik denk het niet omdat ik ze niet heel veel fijner vind dan drogisterij merken en de prijs is toch wel een stuk hoger dan bijvoorbeeld Andrèlon. Wel zal ik overwegen de Silk Infusion weer te kopen, die is echt heel erg fijn en zeker beter dan een drogisterijmerk serum. Je kan de CHI producten in verschillende webshop’s kopen.

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Budgetproof.nl
  4 mei 2013 at 09:48

  Jammer dat het geen re-buy zou zijn. Ik gebruik ook altijd gewone drogisterij producten.

 • Reply
  Evelien
  4 mei 2013 at 09:48

  Wat apart dat zon merk dan niet zoveel beter is dan een drogisterijmerk. Dat verwacht je helemaal niet!

  Bedankt voor de eerlijke review!

 • Reply
  Jewelyz
  4 mei 2013 at 10:00

  Fijne review! Het ziet er goed uit, alleen de prijs vind ik wel wat hoog. Zeker omdat je deze producten bijna dagelijks gebruikt.

 • Reply
  Kelly
  4 mei 2013 at 10:16

  Jammer dat het product niet doet wat je er van verwacht!

 • Reply
  Ingeborg
  4 mei 2013 at 10:25

  Het ziet er super uit, jammer alleen dat het best tegenvalt. Doe dan inderdaad maar liever Andrélon ofzo.

  • Reply
   Aranka
   4 mei 2013 at 11:12

   Ze vallen niet tegen, alleen vind ze niet echt een meerwaarde hebben voor die prijs.

 • Reply
  I scream beauty
  4 mei 2013 at 10:30

  Handig artikel! Je zou meer van deze producten verwachten.

 • Reply
  Anne Solveig
  4 mei 2013 at 11:00

  Lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Nadine
  4 mei 2013 at 11:05

  Opzich lijken ze me toch best wel fijn.. En ben ik stiekem wel benieuwd naar dat beetje ‘mannelijke geur’. Alleen toch vind ik zo veel geld voor haar producten weer een beetje te veel van het goede, aangezien dat als ik het koop iedereen het gebruikt thuis en het dan binnen no time op is :(

 • Reply
  Laura
  4 mei 2013 at 11:10

  Intresting , I’ve been wanting to try these out for a while now because I’ve read so many positive reviews about them. It would have been handy if you would have wrote some webshops adresses where we can find these. Nice review !

 • Reply
  Martina
  4 mei 2013 at 11:11

  Lijkt me een ontzettend fijn merk, wil ik graag nog eens proberen!

 • Reply
  talsbeauty
  4 mei 2013 at 11:23

  Lijken me ontzettend fijne producten

 • Reply
  Kimberly
  4 mei 2013 at 11:26

  Lijken me wel fijn, maar ik ga denk liever voor de producten van de drogisterij :)

 • Reply
  Marjolein
  4 mei 2013 at 11:37

  Best prijzig inderdaad, dat zou me ook wel tegen houden om in ieder geval de shampoo en conditioner te kopen omdat die altijd zo hard gaan haha. De Silk Infusion lijkt me fijn!

 • Reply
  Joyce
  4 mei 2013 at 11:42

  Jammer dat het niet aan de verwachtingen voldoet!

 • Reply
  beautyjuf
  4 mei 2013 at 11:48

  Ik ken het merk nog niet…De Silk Infusion lijkt me een heel fijn product :-)

 • Reply
  ChantalAngel
  4 mei 2013 at 11:49

  Ik denk ook dat met een drogisterij merk net zo goed af bent als met Chi. Ook vanwegr het hogr SLS gehalte. Dan betaal ik liever iets minder.

 • Reply
  Ashleey
  4 mei 2013 at 12:31

  Ze zien er opzich wel goed uit, maar jammer dat je ze niet echt geweldig vind!

 • Reply
  Jaimie
  4 mei 2013 at 13:24

  Ik heb de silk infusion al bijna een jaar! Je doet er echt heel lang mee omdat je maar een klein drupje nodig heb :)

 • Reply
  Vera
  4 mei 2013 at 20:31

  Ik ben benieuwd naar de silk infusion :)

 • Reply
  Carlijn
  5 mei 2013 at 08:01

  Ik heb het serum ook, heel fijn! Maar oppassen dat je niet te veel pakt in een keer. En de geur vind ik heerlijk, niet mannelijk!

 • Reply
  Charlotte
  6 mei 2013 at 20:22

  Klinkt erg goed :)

 • Reply
  AJ
  7 juni 2013 at 13:13

  De eerste keer dat ik lees of hoor dat CHI niet voldoet.
  Ik gebruik al jaren CHI. Doordat ik dit gebruik hoef ik maar een per jaar naar de kapper. Ik heb mooi dik lang haar en dat komt vooral door CHI.
  Lees de reviews maar eens op John Beerens.
  Onder andere het flesje van 50 ML SILK doe ik al anderhalf jaar mee, een druppel volstaat daar kan geen drogist tegenop!

 • Reply
  chantal
  23 juni 2013 at 22:09

  ik gebruik CHI ook al een aantal jaren vind het heerlijk spul!!
  vooral de silk infusion en de leave in spray van deze lijn is heerlijk.

 • Reply
  Mariska
  7 oktober 2015 at 09:56

  Dit is een erg oud topic maar wil toch even reageren. Ik denk zelf dat je neppe chi flessen hebt helaas. Chi staat erom bekend zonder sls te werken. Vandaag heb ik de ingrediënten lijst binnen gekregen en die is sls vrij (milde) en de conditioner vrij van minerale oliën. Kortom dit is een hele oude lijn of nep :(

  • Reply
   Aranka
   7 oktober 2015 at 09:58

   Ik denk een hele oude, heb ze namelijk zelf van het PR bureau gekregen destijds. Zal een beetje gek zijn als CHI zelf neppe producten toestuurt!

  Laat een reactie achter