Chestnut Cosmetics Bruin Zonder Zon

Kennen jullie het merk Chestnut Cosmetics al? Waarschijnlijk niet, tijd om kennis te maken dus! Chestnut Cosmetics is een merk dat zelfbruiners heeft, bruin zonder zon dus! Met deze kastanje bruine lotion maak je een prachtige egale en bruine teint op je lichaam op gezicht. Ik testte hem op mijn gezicht uit!

Jullie zijn vast allemaal wel bekend met de term zelfbruiner, een goedje wat je huid dus bruiner maakt zonder dat het in aanraking is geweest met UV stralen. Met andere woorden het is dus niet schadelijk voor de huid! Deze zelfbruiner van Chestnut is behoorlijk uniek omdat het een lotion is. Normaal is een zelfbruiner altijd in de vorm van een crème, spray of mousse niet in een handige lotion dus die je makkelijk kan aanbrengen op de huid met hulp van een wattenschijfje.

Deze lotion is voor mannen en vrouwen en heeft een prettige geur. Ook geeft deze lotion niet af aan je kleren en trekt snel in. Wel is deze zelfbruinigs lotion voor één dag want je kan hem er weer makkelijk afwassen of afhalen met make-up remover.

Makkelijk wat aanbrengen op een watje en gaan met die banaan, lekker smeren op je lichaam waar je wat bruiner wilt worden!

Watje na het gebruik! Ik moet zeggen dat ik deze lotion ontzettend fijn vind in gebruik. Ook kan ik mezelf niet heel erg op vlekken betrappen, maar moet nog wel wennen aan het bruine effect omdat ik echt een witte bleekscheet van mezelf ben. Benieuwd naar het resultaat, kijk dan eventjes naar beneden.

Mijn witte en naakte gezichtje. Geen make-up op en geen bruine kleur.

En mijn gezicht met zelfbruinigs lotion. Misschien kan je het niet heel erg goed zien, maar vergelijk het maar eens met mijn nek dan kan je goed het verschil zien. Ik vind het een mooie egale tint en de kleur is ook wel aardig. Maar toch moet ik goed aan het bruine effect wennen, misschien vind ik mezelf witter wel mooier, haha!

Make-upje erop en klaar is kees (oké ik ben hier veelte bruin maar ik dacht nu kan ik mooi mijn veelte bruine BB Cream van Estee Lauder testen voor jullie, haha). Hier is echt goed duidelijk dat ik in vervolg mijn nek mee moet nemen!

Als je op zoek bent naar een fijne en tijdelijke zelfbruiner dan is deze zelfbruiner van Chestnut Cosmetics echt iets voor jou! Een fles van 150 ml kost € 19,95 en is online te koop op hun website!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  19 mei 2012 at 07:30

  Wat toevallig, heb gister ook een review erover geschreven die binnekort online komt haha! Hij is echt heel fijn. :D en staat jou leuk!

 • Reply
  milou
  19 mei 2012 at 08:37

  Haha je ziet hem nu echt op iedere blog voorbij komen!

  Ik zie bij jou inderdaad niet zoveel verschil, maar goed dat zal in real life wel mee vallen!

 • Reply
  Myrthe
  19 mei 2012 at 09:57

  Dit lijkt me zo’n fijne zelfbruiner! Lijkt me ook erg handig in gebruik ;)

 • Reply
  Esmay
  19 mei 2012 at 10:32

  Ik ben een beetje bang voor zelfbruiner, bang dat ik een beetje oranje word!
  Haha, ik moest wel lachen om je ene foto met die EL BB cream. Beetje té!

 • Reply
  Manon
  19 mei 2012 at 14:18

  Ik heb hem ook, vind hem niet zo bijzonder.. Beetje waterig! Wel fijn dat hij geen sterke geur heeft. Het is trouwens niet ‘veelte’, wat je vaker zegt.. Het is veelste.

  • Reply
   LottedeJ
   19 mei 2012 at 21:46

   Eigenlijk is ‘veelste’ ook niet goed, het enige goede is namelijk ‘veel te…’.

 • Reply
  Jana
  19 mei 2012 at 21:21

  Klinkt goed :D x

 • Reply
  LottedeJ
  19 mei 2012 at 21:47

  Hij lijkt me op zich fijn! Ik blijf zulke producten een beetje eng vinden, vooral op m’n gezicht. Ik ben altijd een beetje huiverig voor vlekken!

 • Reply
  Cherr
  19 mei 2012 at 21:58

  Ik vind m juist wel vlekkerig, met name rond om je mond.

 • Laat een reactie achter