Chanel Mistral

Dit is een van mijn favoriete nagellakjes namelijk Chanel Mistral. Eigenlijk is hij heel standaard, maar ook totaal weer niet. Op het eerste gezicht is hij gewoon roze. Maar als je goed kijkt zitten er blauwe en gouden glitters in! Wat eigenlijk helemaal niet opvalt, maar je juist goed ziet met het zonlicht erop! (Je kan het een beetje zien op de eerste foto in het potje) Een perfect zomerlakje dus!

Ik vind de lak middelmatig lakken. Het heeft een klein borstelje en daar ben ik niet echt een grote fan van. En ik vind hem ook bestwel stroperig, niet echt mijn ding dus. Wat ik ook erg jammer vind is dat ik er altijd bubbeltjes in heb, echt heel erg raar, ik heb dat nooit met andere nagellakjes.

Op de foto draag ik 2 laagjes en dekt hij perfect! Ik vind de kleur heel erg mooi en vooral de glitters erin. Maar als je voor de kleur gaat kun je het beter van een ander goedkoper merk kopen.

Chanel Mistral is jammer genoeg niet meer in de winkel te koop, hij zat in de LE van Chanel Les Pop-Up de Chanel. Hij kostte € 21,50

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    nailsbylaura
    14 september 2010 at 14:44

    Prachtige kleur!!

  • Laat een reactie achter