Chanel Inimitable Mascara

Al een hele tijd wou ik een mascara van Chanel hebben. Ik kreeg een proefverpakking bij de Glamour in oktober en sinds dien ben ik er helemaal weg van. Het is echt een geweldige mascara. Alleen bij de Glamour zat een Inimitable Intense en ik heb de gewone gekocht. Het verschil moet zitten in de intensiteit van de kleur maar volgens de verkoopster zat die er helemaal niet in, gewoon onzin dus! Maandag kreeg ik een foldertje van de ICI Paris XL door de deur dat alle mascara’s 20% korting hadden. Nou toen kon ik het niet meer laten.

Ik ben deze week dus naar de ICI Paris geweest om een Chanel mascara te kopen. Ik had helemaal geen idee hoe duur hij eigenlijk was. Ik schrok toch wel een beetje toen ik zag dat die € 28,00 kostte. Maar met 20% korting eraf zou die nog ” maar ” € 22,40 kosten. Scheelde me toch een dikke 5 euro. Omdat ik hem helemaal geweldig vond en mijn zinnen erop gezet had heb ik hem toch mee genomen. Ik wou eerst de Inimitable Intense maar die hadden ze niet meer in het zwart. Dus het is deze maar geworden.

Voor

Na

En vinden jullie het verschil ook niet geweldig? Ik ben er echt super blij mee! Hij maakt mijn wimper echt super lang en heel mooi gescheiden. Ik had eerst altijd The Flash Lash Effect van Max Factor maar door het grote borsteltje was het voor mij bijna onmogelijk om niet mijn hele ooglid onder te smeren met de mascara. Ik vind dit echt mijn 22 euro wel waard!

Hier nog een foto hoe het borsteltje eruit ziet. Het is gewoon een plastic borsteltje met flexibele uiteinden. De verpakking van de mascara is heel erg simpel. Er staat helemaal geen tekst of iets dergelijks alleen op de dop het Chanel logo.

De Chanel Inimitable mascara is te koop bij de luxere parfumerieën voor € 28,00

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Silva
  30 december 2010 at 21:08

  Ooh, dat ziet er leuk uit! Jaloers op jouw wimpers ;) Alleen ben ik niet zo’n fan van plastic borsteltjes, ik hou meer van die haren :)

 • Reply
  milou
  1 januari 2011 at 11:30

  Ik vind het ook echt een hele fijne mascara! Ik had hem ook van de Glamour ja!
  Thanks voor de tip van korting, misschien dat ik hem dan ook maar ga halen!!

 • Reply
  louanne
  3 januari 2011 at 18:05

  echt jammer ik zie de foto na niet, gister deed die het al niet kijk ik nu weer doet hij het nog steeds niet :( maar ik geloof je best dat de mascara heel fijn is !

  • Reply
   Aranka
   3 januari 2011 at 18:13

   Wat raar, bij mij doen ze het gewoon in Google Chrome..

 • Reply
  Marieke
  6 januari 2011 at 15:32

  Woow :O Dat resultaat is echt super!

  Ik had die mini mascara ook, maar voor mij werkt het niet :(
  Ong 3 uur nadat ik de mascara op heb gedaan heb ik nog 3 wimpers over, want alle haartjes zijn aan elkaar gaan plakken, dus dan lijkt eht net of ik 3 wimpers heb. :(

 • Reply
  Annelieke
  10 januari 2011 at 10:42

  Ik zou hem ook zo graag willen alleen €28,- gaat me iets te ver. €16,- vind ik al teveel eigenlijk en ik koop ‘dure’ mascara’s eigenlijk ook altijd alleen maar met een grote actie zoals 1+1 gratis of met 30 % korting en hoger. Verder lijkt het me een super mascara maar gelukkig red ik het ook goed met andere mascara’s :)

 • Laat een reactie achter