Chanel Black Pearl

Al een tijdje wou ik deze nagellak hebben, maar ik liet hem altijd staan omdat ik hem te duur vond of dacht ach er is vast wel een goede dupe van. Maar nee, die kon ik niet vinden. Elke keer als ik de Douglas binnen liep kijk hij me aan van neem me mee! Elke keer was ik sterk en liet ik dit juweeltje van € 22,00 staan. Maar in mijn no-buy maand ging ik over stag, ik nam hem met me mee.

Ja, je las het goed in mijn no-buy month, ik heb dus gefaald. Ik voelde me die dag helemaal niet lekker qua gevoel, ik was niet ziek maar zat er gewoon doorheen. Om het maar grof te zeggen ik voelde me ronduit k*t. Ik ging lekker de stad in om mijn zinnen op andere dingen te zetten en kwam deze dus weer tegen en nam hem dus mee.

Het flesje zit natuurlijk weer in een prachtige chique verpakking wat me echt zo een gevoel van luxe geeft. Geweldig!

De lak is als basis grijs met een prachtige blauw groenige shimmer erin die je goed ziet als het licht er goed opvalt. Verder lakt de lak erg fijn alleen het kwastje vind ik niet zo fijn van Chanel want die zijn zo dus en dat vind ik niet geweldig.

Ik heb de lak al twee dagen op toen ik de foto’s maakte, de nagellak blijft dus goed zitten maar heeft wel een beetje tip wear maar dat heb je met elke nagellak wel.

De nagellak kost € 22,00 en is te koop bij de Douglas, Ici Paris XL en andere duurdere parfumerieën.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  maccia
  22 april 2011 at 08:35

  Echt zwart is hij niet, maar ik vind hem wel heel mooi van kleur. Ik snap dat je bij andere merken ook last hebt van tipwear, maar die kosten dan geen €22 ;) Als de kleur zo exclusief is zou ik hem misschien kopen,maar ik zou dus op zoek gaan naar dupes :twisted:

 • Reply
  Esmay
  22 april 2011 at 10:12

  Als ik eerlijk mag zijn vind ik hem helemaal niet zo ‘speciaal’ lijken op de foto’s.
  Misschien is ie in het echt mooier, maar voor nu denk ik niet van: Hebben hebben hebben!

 • Reply
  Manon
  22 april 2011 at 11:13

  Ach soms is het heerlijk om jezelf even te verwennen als je ff niet lekker in je vel zit! Ik vind het een apart lakje, maar niet echt een kleur voor mijzelf.

 • Reply
  Margaux
  22 april 2011 at 11:21

  Prachtige kleur!

 • Reply
  milou
  22 april 2011 at 11:37

  Ohhh echt super mooi!!!

 • Reply
  Yak Man
  22 april 2011 at 12:01

  Haha, je moet jezelf kunnen verwennen als je je zeer kut voel, mooi kleurtje trouwens! :D

 • Reply
  Miss MATC
  22 april 2011 at 15:44

  Speciale kleur, maar wauw je nagels zijn zo lang! Wat is jouw geheim? ;-)

 • Reply
  roos
  22 april 2011 at 18:06

  eerlijk gezegd vind ik het niet een hele mooi kleur, maar dat ligt gewoon aan mij.
  je hebt trouwens echt zo’n mooie nagels!

 • Reply
  Silva
  22 april 2011 at 19:00

  Ik vond het eerste niks, maar ik vind het steeds leuker. Maar nog steeds niet leuk genoeg om 22 euro ervoor neer te tellen :P Staat je goed – je nagels zijn zo mooi! Mijn eigen nagels zijn nu helemaal van slag door het wisselende weer. *sobs*

 • Reply
  Marieke
  22 april 2011 at 22:12

  Oh oh oh, in je no-buy maand nog wel ;)
  Ik vind het wel een supertof kleurtje. Ik heb zelf een dupe, van p2.

 • Reply
  Sharon
  22 april 2011 at 23:59

  Hm niet zo mijn kleurtje, maar Chanel is wel gaaf haha :D

 • Reply
  zomaar
  23 april 2011 at 10:29

  No-Buy maand, en toch kopen? tsk tsk tsk :-)

 • Reply
  nail fever
  23 april 2011 at 12:05

  Leuk kleurtje!

 • Reply
  Hennie
  28 april 2011 at 10:49

  Leuke nagels ^^
  Ik kwam pas nog mooie aanbieding tegen hieren hier ^^

 • Laat een reactie achter