Caviar nails met mini beads

Het is je vast niet ontgaan, maar kaviaar nagels zijn zometeen de nieuwste trend op nagel gebied. Nieuwsgierig als ik ben moest en zou ik dit ook hebben, maar Ciaté komt er pas in half mei mee uit. Zin in wachten had ik niet dus ging op onderzoek uit. Dat onderzoek bracht me naar de naam van deze balletjes, namelijk mini beads. Met de naam in mijn achterhoofd surfde ik naar eBay en ja hoor daar stonden ze voor een prikkie te koop!

Mini beads dus, het eerste wat me opviel is dat ze echt mini waren, ik had ze echt stukken groter verwacht. Maar aan de andere kant maar goed ook want dit is precies het goede formaat voor op je nagels. De buisjes zijn ontzettend klein met kleine mini balletjes. Aan de ander kant had ik er ook niet veel meer van moeten verwachten voor het bedrag wat ik ervoor betaalde. Maar dat maakt niet uit want ik heb ze in alle kleuren van de regenboog!

De mini beads zitten in kleine glazen buisjes die net zo lang zijn als 2 vingerkootjes. Deze zitten gevuld met allemaal leuke kleurtjes. Elke kleur zit er wel tussen, je krijg namelijk maar liefst 10 buisjes met verschillende kleuren. De flesjes hebben een handig dopje zodat je ze makkelijk kan sluiten en ze zien er gewoon ontzettend schattig uit!

Ondanks dat ze ontzettend leuk zijn en goedkoop zit er wel een maar aan deze flesjes, ze zijn namelijk hartstikke onhandig. Omdat de flesjes zo klein zijn gaan de balletjes dus snel op. Denk dat je ze 2x kan gebruiken en dan zijn ze echt op. En de balletjes er weer terug in schenken is ook echt een onmogelijk klusje. Je giet zo snel alles ernaast omdat het zo een klein en licht flesje is. Je moet daar dus een beetje handig mee worden of de helft weg mikken.

Maar goed ik ben ontzettend blij met mijn mini beads, want ik vind ze echt geweldig! Het effect is zo ontzettend gaaf op mijn nagels! En makkelijk te maken ook nog eens, het is alleen wel eventjes een gesmeer met balletjes en stofzuigen na het gebruik is geen overbodige luxe! Ik heb de mini beads op eBay gekocht bij deze verkoper voor $ 2,99 inclusief verzendkosten.

Ps. vanmiddag komt er een tutorial online met caviar nail foto’s!

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Hollandabeauty
  13 april 2012 at 07:40

  Erg leuk, en benieuwd naar het resultaat

 • Reply
  Paola
  13 april 2012 at 07:41

  Wat een super leuke kleuren! Ik heb je filmpje al gezien en vind het echt mooi!

  • Reply
   Aranka
   13 april 2012 at 08:08

   Oh, stiekemerd die komt vanmiddag pas online ;)

 • Reply
  Martina
  13 april 2012 at 08:36

  Ik heb ook net mini beads besteld! Ik ben dus erg benieuwd naar je filmpje, want ik weet niet waar ik moet gaan beginnen!

 • Reply
  Mandy
  13 april 2012 at 09:06

  Ik ben ook al een tijdje van plan om het te maken met mini beads, maar is er nooit van gekomen…

 • Reply
  milou
  13 april 2012 at 09:07

  Ohh ik ben echt benieuwd dan hoe dat er uit ziet!!! :)

 • Reply
  Esmay
  13 april 2012 at 09:24

  Zo leuk, ik zag ’t al op Instagram ^^

 • Reply
  Samantha
  13 april 2012 at 10:11

  Echt leuk! Ik heb de video al gezien op YouTube, hihi.

 • Reply
  roos
  13 april 2012 at 10:11

  Oh ik ben heel benieuwd naar de turtorial!

 • Reply
  Marielle
  13 april 2012 at 10:58

  Ik zag het op instagram al! Ben heel benieuwd naar het filmpje dat je erbij hebt gemaakt!! :)

 • Reply
  Mariska
  13 april 2012 at 11:16

  Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  Jennifer
  13 april 2012 at 12:02

  Can’t wait for the tutorial! Heb je al een foto gemaakt vanochtend van hoe je de nacht bent doorgekomen met die balletjes? Ik vroeg dat gisteren ook al af op twitter, dus ik ben toch wel erg benieuwd!

 • Reply
  Kylie
  13 april 2012 at 12:35

  Ben erg benieuwd! Leuk!

  Liefs

 • Reply
  Roos
  13 april 2012 at 14:19

  Ze zien er prachtig uit, ik ben erg benieuwd naar het artikel van vanmiddag!

 • Reply
  Lotte
  13 april 2012 at 16:33

  Erg mooi! Maar zulke balletjes om m’n nagels blijven nooit zitten..

 • Reply
  Bellachique
  13 april 2012 at 21:03

  Heel slim gezien eigenlijk, want ik had gehoord dat de caviar nails heel erg succesvol is dat ze overal uitverkocht zijn.

 • Reply
  Meryam
  17 april 2012 at 18:37

  Coole nagels! Zag he filmpje net, ik zou dat ook graag willen, maar ik kan daar niet zo goed mee omgaan :$

 • Laat een reactie achter