Search
Close this search box.

Catrice Viennart Shimmer Lip Colour

 photo CatriceLipstick2_zps9e89c554.png

De nieuwe Catrice collectie ligt in de winkels, eindelijk! Essence en Catrice komen deze week met hun ‘kerst collecties’ uit en op het eerste gezicht was ik helemaal enthousiast over de Viennart collectie van Catrice, alleen in de winkel viel het me toch een beetje tegen. De oogschaduws waren goed gepigmenteerd maar vond ik niet echt boeiend, deze lipsticks wel!

 photo CatriceLipstick_zps07b162b9.png

Jullie weten allemaal wel dat ik niet echt de grootste lipstick fan ben, maar deze zagen er eigenlijk wel heel erg tof uit! Een mooie kleur en ook een hele mooie huls die meteen mijn aandacht trok. Voor ik het wist liep ik er mee naar de kassa.

 photo CatriceLipstick1_zps5b1fc928.png

In de Catrice Viennart collectie vind je in totaal drie verschillende kleuren lipsticks. De Nude Nouveau, Klimt’s Gentle Kiss en Klimt’s Ardent Kiss. Aflopende kleuren roze van heel transparant tot echt kersenrood/roze, erg tof!

 photo CatriceLipstick3_zps183b79c2.png

 photo CatriceLipstick5_zpse7c6b9be.png

De lipsticks hebben hele mooie kleuren en bevatten best wel wat glitters, daar moet je wel van houden want je ziet ze behoorlijk goed in de lipstick terug. Zelf ben ik hier niet heel erg fan van, maar als ik de lipstick swatch zie ik hier eigenlijk weinig van terug.

 photo CatriceLipstick4_zps27325cf4.png

De lipsticks hebben een middelmatige dekking en zijn echt super zacht en romig, je hebt bijna het idee alsof je een lippenbalsem op smeert, lekker! Omdat ze zo zacht zijn blijven ze helaas niet echt lang en goed zitten, na een snelle hap moet je toch wel echt je lipstick bijwerken.

 photo CatriceLipstick8_zpsbaaf6d38.png

De lipsticks glijden echt over de huid heen en geven een prima pigment af. De lipsticks beloven geen knallende dekking te hebben, maar eigenlijk vind ik dat ook wel mooi. Met de subtiele shimmer vind ik het wel heel erg feestelijk overkomen.

 photo CatriceLipstick12_zpsfa029020.png

 photo CatriceLipstick9_zps3c439598.png

Nude Nouveau, ik vind dit echt een hele mooie kleur, maar toch vind ik de grote hoeveelheid gouden glitters me een beetje storen, zo komt hij toch een beetje trachy over.

 photo CatriceLipstick13_zps07de97ef.png

 photo CatriceLipstick10_zpsfa098824.png

Klimt’s Gentle Kiss, een hele mooie roze kleur vind ik dit. Hierbij zie je de glitters eigenlijk niet echt, heel erg tof!

 photo CatriceLipstick14_zps4fa4fc17.png

 photo CatriceLipstick11_zpsc8ef69e3.png

Klimt’s Ardent Kiss, dan als laatst de mooie donkere kleur roze of rood. Zelf ben ik niet echt van de d0nkere kleuren, maar deze vind ik echt heel erg mooi!

 photo CatriceLipstick7_zpsaceef6a0.png

Ik vind de lipsticks eigenlijk heel erg leuk! Als je wat meer van transparante kleuren houdt ben je hier zeker aan het goede adres! De glitters in de nude lipstick vind ik niet echt mooi, maar in de andere twee valt het nauwelijks op. De Catrice Viennart collectie is vanaf nu te koop en deze lipsticks kosten € 3,99 per stuk.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

37 reacties

  1. Ik heb ook niet zoveel met glitterlippenstift. Hoewel je de glitters bijna niet ziet in je swatch. Mooie kleuren die andere twee, maar ik heb voorlopig genoeg lippenstift :)

  2. Ik vind Nude Nouveau eigenlijk wel leuk, het lijkt gewoon een lipstick waar je al een gloss over aan hebt gebracht maar dan gewoon zonder de gloss :)

  3. Wauw prachtig! De foto’s zijn ook super mooi gedaan! Jammer van de glitters, ik hou bij een lipstick meer van mat. Liefs

  4. Wauw!! Ik vind het echt mooie lipstickss! Alleen heb ik een vraagje, heb je veel velletjes op je lippen? Want af en toe kunnen ze er eens gek uitzien en niet zo glad (dit is geen haat ;) ) Hele leuke review!

  5. Wat een beauty’s zeg! Ik kan me voorstellen dat je je bij de lichte kleur een beetje stoort aan de hoeveelheid glitters maar op de foto vind ik dat zeker niet storend.
    Prachtige foto’s zeg. <3 Helemaal in de sfeer van deze LE.

  6. Ik was gisteren bij een kruidvat VIP avond en toen had ik de roze en rode kleur al meegenomen, ze zijn zo mooi! De nude kleur twijfel ik heel erg over, ik weet niet of ik hem mooi zou gaan vinden.. X

  7. Na morgen is eindelijk mijn maandje ‘vasten’ over en duik ik direct de drogisterijen weer in. Ik ga zeker proberen er eentje (of meerdere) te bemachtigen. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *