Catrice Velvet Brow Powder Artist

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Mijn wenkbrauwen vind ik heel belangrijk in mijn make-up routine. Ik gebruik er dan ook graag goede producten voor die best wat mogen kosten. Maar het blijft lastig, het juiste soort en de juiste kleur te vinden. Catrice heeft een nieuw wenkbrauw product in het assortiment, de Velvet Brow Powder Artist. Een handige pen met een smudge puntje waarmee je heel natuurlijk poeder aan zou kunnen brengen, ik ben benieuwd.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Op het eerste gezicht zien deze Catrice Velvet Brow Powder Artist pennen er heel luxe en chique uit. Ik heb zeker niet het idee dat ik tegen een ‘budget’ product van Catrice aan kijk. Het heeft een mooie en handzame vorm en is ook nog eens uitgerust met een extra wenkbrauw kammetje. Op het eerste gezicht ziet het er top uit.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

De Catrice Velvet Brow Powder Artist is een innovatieve wenkbrauwstyler zorgt voor volle en gedefinieerde wenkbrauwen. Dat is natuurlijk wat we willen hebben! Ik heb hier trouwens twee kleuren, maar in totaal zijn er drie verschillende kleuren. Ik heb de lichtste en de donkerste kleur. Er is dus nog een kleur tussen deze twee kleuren in.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Als je het dopje van de pen afdraait zie je een kleine sponsapplicator. De flexibele sponsapplicator vult met de fluweelzachte textuur ontbrekende haartjes in de wenkbrauw. Het product wat er op zit is genoeg voor één wenkbrauw. Tenminste dat was het bij mij, maar ik heb best grote en aanwezige wenkbrauwen. Heb je dus kleinere en dunnere wenkbrauwen, dan kun je het vast met minder doen.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Persoonlijk vroeg ik me meteen af hoe het poeder nou op die sponsapplicator kwam. Ik heb dus even in het dopje gespied en daar zat het poeder in. Nou dacht ik al dat dat heel weinig was en dat is het ook. Het product bevat namelijk maar 0,45 gram wat natuurlijk ontzettend weinig is. Ik denk dat je hier dus echt maar een korte tijd mee doet.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Aan de achterkant vinden we trouwens ook nog een handig borsteltje om je wenkbrauwen mee te kammen en in model te brengen. Het is dus een potlood met best veel loze ruimte, maar aan de andere kant, het houdt wel prettig vast.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Swatches! Links zie je de donkerste kleur in Dark Brow(n) Is The New Black en rechts de lichtste kleur in Blond Brows Are A Girl’s Best Friend. De kleuren zijn vrij subtiel, maar aan de andere kant vind ik dat ook wel goed, zo krijg je mooie natuurlijk gevulde wenkbrauwen zonder dat het zo hard gaat staan.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Hier heb ik mijn beide wenkbrauwen niet gedaan.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

Hier alleen de rechter wenkbrauw met de kleur Dark Brow(n) Is The New Black.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

En hier beide wenkbrauwen. Het is best een groot verschil en ik vind het er erg mooi uitzien. Het product vind ik zelf heel erg prettig in gebruik en laat een heel duidelijk en natuurlijk effect achter. De houdbaarheid is met een oogschaduwbasis eronder perfect. Dan blijft het bij mij de hele dag goed zitten. Het vult mooi de kale plekken op en ziet er gewoon mooi uit. Ik ben enthousiast.

Catrice Velvet Brow Powder Artist

De werking van de Catrice Velvet Brow Powder Artist is prima en ik ben eigenlijk heel erg enthousiast. Het enige minpuntje vind ik de inhoud van een halve gram, volgens mij is dat binnen de kortste keren op. De Catrice Velvet Brow Powder Artist is te koop voor € 3,99 bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  chucky1012
  19 mei 2016 at 06:20

  Mooie kleuren en prachtig resultaat!

  Xoxo

 • Reply
  Rozemarijn
  19 mei 2016 at 06:44

  Oeh wat apart dit! Hmm lijkt me best fijn dit, zeker als ik.zo’n mooi resultaat zie! Misschien een keer proberen. Liefs

 • Reply
  Esther
  19 mei 2016 at 06:45

  Ik had deze nieuwe wenkbrauw producten gezien idd, wist alleen niet zo goed wat ik ervan moest verwachten.
  Zoals je het hebt gedaan ziet t er erg mooi uit!
  Kun je er makkelijk strak mee werken ook?

 • Reply
  Bianca
  19 mei 2016 at 07:47

  Bij mij was na drie keer gebruiken het product al op en de lichtste kleur deed het niet eens (of was totaal niet zichtbaar) x

 • Reply
  Elize| girlonthewhitebike
  19 mei 2016 at 08:10

  Deze klonterde heel erg bij mij, zo jammer!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  19 mei 2016 at 08:43

  Jeetje, een halve gram? Haha! Ik denk ook niet dat ik het aanbrengen van de poeder fijn ga vinden met deze Powder Artist..

 • Reply
  Amelie
  19 mei 2016 at 08:53

  Maar je kan hier toch helemaal geen strakke lijnen mee zetten? Is dit niet alleen bedoeld als je iets wil opvullen? Ik moet echt bijtekenen en dat lukt hier niet mee dan moet ik een scherper puntje hebben zoals met een potlood.

 • Reply
  Mariëlle
  19 mei 2016 at 09:48

  Mmm ik denk niet dat dit een product voor mij is, fijne review!

 • Reply
  Jesse
  19 mei 2016 at 09:51

  dat vind ik nou afzetterij, jammer catrice !
  Te duur voor zo weinig..

 • Reply
  Diana
  19 mei 2016 at 10:37

  Ziet er goed uit, ik gebruik liever wenkbrauwpotloden ipv een potlood..maar dit resultaat ziet er goed uit!

 • Reply
  Suzanne
  19 mei 2016 at 10:59

  Klinkt goed, maar inderdaad jammer dat er zo weinig in zit!

 • Reply
  Anna
  19 mei 2016 at 11:20

  Bijzondere applicator voor een wenkbrauw product =) Het resultaat oogt wel erg mooi en natuurlijk.

 • Reply
  Meike
  19 mei 2016 at 11:37

  Heb deze toevallig gisteren gekocht en kan me vinden in je review!:) subtiel, maar doet net dat aan je wenkies wat je nodig hebt!

 • Reply
  femketje
  19 mei 2016 at 12:07

  ik zag zelfs op mijn ultra blonde wenkbrauwtjes de lichte tint niet terug >.< die donkere (03) is wonderbaarlijk genoeg wel echt gorgeous bij mij :D

 • Reply
  Lys
  19 mei 2016 at 15:23

  Zoals jij het product gebruikt hebt, ziet het er mooi uit! Zelf vind ik een halve gram wel heel weinig product dus lijkt me daarom niet zo interessant om te proberen… Jammer want Catrice heeft verder super wenkbrauwproducten!

 • Reply
  sabrina
  19 mei 2016 at 17:16

  Het ziet er mooi uit maar een halve gram is zo op :(

 • Reply
  Astrid
  19 mei 2016 at 18:15

  Ik heb er vandaag nog mee in mijn handen gestaan, maar vond het zo lastig te bepalen hoe de kleur van het poeder eruit zou zien bij mij. (Er was ook geen tester…) Dus top dat jij het nu gereviewd hebt! Misschien ga ik het toch maar proberen.

 • Reply
  Mariska
  19 mei 2016 at 20:13

  Deze ken ik nog helemaal niet eigenlijk, maar ziet er inderdaad heel mooi uit

 • Reply
  Monica
  19 mei 2016 at 21:03

  Ik vind het helemaal niks. Je kan er geen strakke lijnen mee zetten maar alleen een beetje inkleuren. Dan moet je wel al redelijk volle wenkbrauwen hebben. Voor mij in ieder geval niet geschikt.

 • Reply
  Johanneke
  19 mei 2016 at 21:22

  Het ziet er bij jou goed uit. Zelf heb ik zo’n soort product van maybelline gehad. Het kleurde idd wel goed in maar ik mistte de precisie van een potlood. Het effect is wel mooi natuurlijk.

 • Reply
  Varenka W
  20 mei 2016 at 10:25

  Fijne review ziet er goed uit zeg….
  Ga hierdoon eens kijken, want ben nog op zoek naar een goed potlood.

 • Reply
  Nicole
  20 mei 2016 at 22:16

  Ik was hier al een tijdje erg benieuwd naar. Ik gebruik zelf altijd de Maybelline Brow Satin en aan de ene kant zit ook zo een sponsje met poeder. Die vind ik altijd zo fijn, maar die is altijd na een week of twee al op en het potloodje nog lang niet. Ik denk dat ik deze ook ga aanschaffen zodat als de poeder kant op is, ik nog steeds het potloodje in combinatie met poeder kan gebruiken!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 mei 2016 at 11:21

  Mij leek het onhandig werken, maar bij jou ziet het erg mooi uit!

 • Reply
  Nicole
  24 mei 2016 at 15:07

  Het resultaat is mooi alleen denk ik dat je hier niet echt precies mee kunt werken. En er zit echt heeeel weinig product in.

 • Reply
  mieke | mieksmind
  26 mei 2016 at 21:35

  Er zit wel bar weinig in en ik denk dat ik dan eerder blijf bij mijn catrice kitje, heel nauwkeurig kun je hier ook niet mee werken dmv een spons applicator. daarnaast denk ik dat de kleuren te licht zijn, wie weet is het meer geschikt voor de vollere wenkbrauw met lichte haren!

 • Laat een reactie achter