Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Ik zal al een hele tijd met smacht op deze collectie van Catrice te wachten, de Treasure Trove collectie. Het is de collectie die na het nieuwe jaar in de winkels komt te liggen en stiekem veel mooier is dan de kerstcollectie van dit jaar. In Duitsland viste ik vorige maand al achter het net, maar nu heb ik hem dan eindelijk, het oogschaduw palette!

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Treasure Trove is een luxe collectie met (al zeg ik het zelf) prachtige producten waarvan dit palette toch wel het pronkstuk is. Maar niet alleen het palette is de moeite waard, zo zijn er ook nog eens 3 prachtige lipsticks en mooie poeders voor het gezicht. Benieuwd naar de hele collectie? Dan kan je hem hier nog terug vinden met alle prijzen.

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Toen ik het schap zag werd mijn oog meteen getrokken naar het grote witte palette met daarop glanzende gouden sterren. Het palette met de naam Blaze Of Glory heeft 8 prachtige natuurlijke tinten oogschaduw die voor iedereen geschikt zijn. Toen ik het palette bij de kassa afrekende moest ik wel even slikken, 8 euro! Niet dat dat gek veel is, maar Catrice is zeker geen budgetmerk meer als je het mij vraagt.

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Het palette is vrij groot, erg stevig en te vergelijken met een Sleek palette, alleen dan iets langer. Dat komt waarschijnlijk omdat ze ontzettend veel ruimte voor de applicator hebben gemaakt wat helemaal niet nodig was geweest. Ze hadden de applicator er van mij zelfs uit mogen laten.

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Op het eerste gezicht zien de kleuren er ontzettend mooi en natuurlijk uit. Alle kleuren hebben een shimmer, de ene alleen wat meer dan de ander. Op de foto’s komen de kleuren goed tot zijn recht door het flitslicht, maar in het daglicht wil de bovenste rij kleuren nogal op elkaar lijken.

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Ondanks dat de kleuren best op elkaar kunnen lijken vind ik de kleurkeuze wel erg mooi en ze passen ook nog eens goed bij elkaar. Je kunt alles perfect met elkaar combineren voor een vrij subtiele look. Er zit maar één kleur om de look echt kracht bij te zetten. De oogschaduws zijn trouwens erg zacht en romig en brengen heel prettig aan, zonder te brokkelen, echt een pluspunt!

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Swatches van de eerste rij. De kleuren hebben een hele goede pigmentatie, alleen de kleur ligt heel erg dicht bij mijn kleur van de huid, daarom valt het een beetje weg. Je kan hier wel goed het verschil in kleur en shimmer zien. De eerste kleur is bijna matte, de tweede kleur heeft lekker veel shimmer, de derde wat minder en de vierde weer een stuk meer en heeft een donkerdere kleur.

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Dan hebben we nog de onderste rij met kleuren die iets beter uitkomen en ook een hele goede pigmentatie hebben. De buitenste kleuren zijn vrijwel matte en de binnenste kleuren hebben weer wat meer shimmer. Al deze kleuren vind ik ook weer erg mooi en brengen heel erg prettig aan!

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

De oogschaduws brengen ook heel prettig aan op het ooglid zonder kleur te verliezen. Ook het blenden gaat prima en de kleur vervaagt mooi, ook zonder intensiteit te verliezen. Alleen het enige minpuntje vind ik dat het palette niet echt vernieuwend is en vrij veilig is. Ik denk eigenlijk wel dat iedereen voorzien is van deze kleuren, dat vind ik zo jammer…

Catrice Treasure Trove Eye Shadow Palette

Want het palette heeft echt een goede kwaliteit en de kleuren hebben een goede pigmentatie. Alleen de kleuren zijn wel erg natuurlijk en wat meer afwisseling in kleuren was beter geweest. Maar met de kwaliteit zit het helemaal goed. Wil je dit palette bemachtigen, dan moet je snel zijn, want ik verwacht, ondanks de prijs van € 7,99 dat hij snel weg is! Wat vinden jullie van dit palette?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Kelly
  5 januari 2016 at 06:15

  De pigmentatie en het palette zelf qua uiterlijk ziet er heel erg goed uit! De afwisseling van de kleuren had wel wat beter gemogen inderdaad, er lijken er toch wat op elkaar!

 • Reply
  jeapiebel
  5 januari 2016 at 06:44

  Helemeel mee eens over de kleur. Belangrijk is dat de pigmnent niet vervaagd naar het blenden. De kleur op je oog ziet er ook mooi uit.

 • Reply
  qm
  5 januari 2016 at 07:23

  Hij heeft iets weg van Mua undress me 2

 • Reply
  Nicole
  5 januari 2016 at 07:45

  Wauw de kwaliteit valt me nog niet tegen, zeker niet als je dit vergelijkt met andere Catrice LE oogschaduw paletten.

 • Reply
  Sandra
  5 januari 2016 at 07:49

  Het ziet er veelbelovend uit! Al vind ik de prijs voor Catrice redelijk hoog. Als ik dan mag kiezen leg ik liever een paar euro meer neer voor een Sleek palette.

 • Reply
  Esmee
  5 januari 2016 at 08:05

  De laatste rij vind ik erg mooi, maar verder neh… Ik sla hem over!
  XOXO esmee

 • Reply
  eva
  5 januari 2016 at 08:11

  Hmm ik heb hem in de winkel zien liggen. Alhoewel de pigmentatie prima is was ik toch niet overtuigd genoeg om hem mee te nemen. Misschien inderdaad de kleuren die niet voldoende afwisselend zijn….

 • Reply
  mariëlle
  5 januari 2016 at 08:25

  Deze heb ik nog nooit gezien! Maar hij er zeker goed uit, een handig palette!

 • Reply
  Loes
  5 januari 2016 at 08:34

  Mooi palette met mooie kleuren! Twijfel alleen zelf of ik deze wel moet kopen aangezien ik al zoveel van dit soort palettes heb (:

 • Reply
  chucky1012
  5 januari 2016 at 08:49

  Mooie palette met goed gepigmenteerde kleuren!
  Het vstaat je goed!

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  5 januari 2016 at 09:25

  Wauw!! Mooie kleurtjes. Vooral de tweede rij! Aleen weet ik niet in dit wat toevoegt aan mijn collectie..

 • Reply
  Meryl
  5 januari 2016 at 09:41

  vind de verpakking en de pigmentatie heel mooi! vind alleen inderdaad ook dat het kleuren zijn die we al vaker gezien hebben

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 januari 2016 at 10:49

  Ik vind Catrice toch wel erg duur worden. Dan kun je soms beter over stappen denk ik op mua of sleek. Ook goede kwaliteit voor hetzelfde of minder qua prijs

 • Reply
  roxanne
  5 januari 2016 at 11:30

  Ik heb hem ook! in duitsland gekocht vorige maand, ben er super blij mee. misschien koop ik nog een tweede als hij hier uitkomt.

 • Reply
  Laura J
  5 januari 2016 at 12:25

  Mmh, nee, dan was ik toch meer onder de indruk van de Essence Nudes en Roses palettes bijvoorbeeld. Zeker als je de prijzen vergelijkt.

  Het is trouwens “met smart wachten op” en niet “met smacht wachten op”. Goede review verder.

 • Reply
  Vanessa
  5 januari 2016 at 12:47

  Zowel de verpakking als de pigmentatie ziet er mooi uit. Alleen jammer dat de make-up van Catrice steeds duurder wordt!

 • Reply
  Selina
  5 januari 2016 at 13:07

  Wat een mooi palette! Heb al veel van dit soort kleuren oogschaduw dus denk wel dat ik hem laat liggen (mocht ik hem nog tegen komen ;))

 • Reply
  Lys
  5 januari 2016 at 14:06

  Heel mooi palette, maar ik denk toch dat ik deze oversla! Zoals je zegt, liggen de kleuren vrij dicht bij elkaar en zijn het kleurtjes die je vaak al in andere paletten of als enkele oogschaduw hebt :)

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  5 januari 2016 at 14:47

  ziet er goed uit zeg! mooie volle kleuren

 • Reply
  Marleen
  5 januari 2016 at 15:19

  Hij is mooi zeg, en wat een mooie verpakking ook!

 • Reply
  Manon
  5 januari 2016 at 15:42

  Ik vind het pigment niet heel slecht, maar de palette qua kleuren vind ik niet erg speciaal (de verpakking natuurlijk wel)

 • Reply
  Lianne
  5 januari 2016 at 15:53

  Ik vind het echt een mooie palette!

 • Reply
  Chelsey
  5 januari 2016 at 16:03

  Ziet er goed uit! Is inderdaad wel een erg veilig palette. Ik zou hem niet zo snel aanschaffen, omdat ik soort gelijke kleuren al in mijn stash heb.

 • Reply
  Annabel
  5 januari 2016 at 18:05

  Mooi, maar wel heel veilig weer… En 8 euro!? Ik ga hem niet kopen. Ik heb al genoeg nude kleuren voor veel minder geld verzameld!
  Fijne review :)
  Liefs XXX

 • Reply
  Marjolein
  5 januari 2016 at 18:17

  Oeh, dat valt zeker niet tegen! Al heb ik al zoveel van dit soort palettes haha, dus ik skip ‘m waarschijnlijk toch wel.

 • Reply
  Kelly
  5 januari 2016 at 18:38

  Mooi! Zeker voor fijne basic looks!

 • Reply
  Elsa
  5 januari 2016 at 20:24

  Je foto’s zijn kutjeoverbelicht. Zo zie je toch niets?!

  • Reply
   Nancy Smits
   5 januari 2016 at 20:58

   Dan wordt het misschien tijd voor een bril, want de foto’s zijn prima. Zie je dan nog steeds niets, dan kun je dat misschien op een normale manier formuleren.

 • Reply
  Angela
  5 januari 2016 at 21:04

  Mooie review!
  Ik kocht hem eind november in Duitsland en bij mij pigmenteerd de derde van de bovenste rij helemaal niets, 0,0 gewoon. Misschien heb ik een verkeerde batch of iets dergelijks. De rest van de kleuren zijn wel identiek aan die van jou. Toch vind ik een leuk maar inderdaad ‘een veilig’ palette, ik gebruik hem graag met wat eyeliner. En heb je de rest van de collectie ook al gezien? Die zijn ook prachtig! Vooral de blush, highlighter en de donkerste lipstick zijn WAUW!

  Liefs

 • Reply
  femketje
  5 januari 2016 at 21:57

  oehhh die moet ik hebben :D

 • Reply
  Roxanne
  5 januari 2016 at 23:21

  Mooie kleuren! Maar voor Catrice zn doen is dit palette duur. Daarbij lijkt het op veel andere merken waar soms ook nog meer kleuren in zitten

 • Reply
  Stephanie
  5 januari 2016 at 23:46

  Jaaa dit palette ken ik. Ik heb hem al een lange tijd geleden in Duitsland gekocht en ik ben er heel erg blij mee ^^

 • Reply
  La Dolce Evita
  6 januari 2016 at 09:55

  Ziet er erg goed uit maar is inderdaad weinig vernieuwend.

 • Reply
  Beautyjuf
  6 januari 2016 at 10:13

  Ik was ontzettend nieuwsgierig naar dit palette! Fijn dat je ‘m aan bod laat komen. Ik vind de tinten erg mooi, maar ze spatten er niet echt uit voor mij.

 • Reply
  Nicole
  6 januari 2016 at 18:08

  Wat een mooie verpakking en inhoud! Catrice wordt inderdaad steeds duurder maar dat snap ik ook wel als je bijvoorbeeld naar deze verpakking kijkt. Ik denk toch dat ik hem over sla, er had net iets meer variatie in kleur in mogen zitten.

 • Laat een reactie achter