Catrice Tinted Lip Glow Balm

 photo CatriceTintedLipGlowBalm3_zpscf20710c.png

Vorige week liet ik jullie een hele bijzondere ombre topcoat zien van Catrice, die niet helemaal werkte zoals Catrice beloofd had. Vandaag heb ik weer een bijzonder product van Catrice voor jullie. Namelijk een getinte lippenbalsem die de perfecte roze kleur aan jouw lippen moet geven. Na het fiasco van vorige week was ik ook een beetje sceptisch over dit product, is het een topper of toch echt weer een flopper…

 photo CatriceTintedLipGlowBalm_zps93c3e0a0.png

De Catrice Tinted Lip Glow Balm kun je ook vinden in het vernieuwde vaste assortiment van Catrice in het enkele schap. Het is niet echt een lipstick, maar het zit wel in een mooie kenmerkende Catrice lipstick huls. Eigenlijk is het een lippenbalsem, maar ik vind hem ook goed onder de sheer lipstick trend vallen. De huls is net iets anders dan alle andere hulzen van Catrice door de lichtroze kleur, zo kan je hem ook goed herkennen in het schap!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm2_zps3762698e.png

De lippenbalsem is er maar in één tint te krijgen en heeft een verzorgende werking maar geeft je lippen ook dé perfecte kleur, hij kan dus door iedereen gedragen worden. Ik ben heel erg benieuwd!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm1_zpsb13f392c.png

De lippenbalsem heeft voor de rest geen kleur en nog wat informatie op de sticker, de huls ziet er in ieder geval al goed uit!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm4_zpsa0beee59.png

De lippenbalsem vind ik er echt heel erg mooi uitzien, heel chique! De lippenbalsem heeft zelf een hele subtiele roze kleur die ik zelf erg mooi vind. De lippenbalsem is vrij sheer dus echt een knallende dekking verwacht ik niet.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm5_zps8ed9ea85.png

De verpakking sluit door middel van en kliksysteem en zit stevig dicht zodat je hem veilig mee kan nemen of in de broekzak kan stoppen. De stick is vrij hard van zichzelf dus snel smelt hij niet in je zak, dat vind ik wel erg fijn.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm6_zpsf7cb4a64.png

Desondanks dat de lipstick vrij hard is brengt hij wel heel gemakkelijk aan en laat een heerlijk zacht laagje achter op je lippen met een mooi tintje zoals je straks kan zien. De lippenbalsem heeft een hele subtiele vanille geur die je eigenlijk niet ruikt. Ik vind het tot nu toe echt een leuk product, maar laten we gaan kijken naar de werking! Ik had hem trouwens eerst op mijn hand geswatched maar toen zag je helaas niets van de lippenbalsem, dat was wel jammer!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm8_zpsbcc91c2d.png

Mijn lippen zonder de Catrice Tinted Lip Glow Balm.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm9_zpsfa652c30.png

Mijn lippen met de Catrice Tinted Lip Glow Balm, een heel verschil niet? Mijn lippen zijn voorzien van een mooie glans en een vrij knallende roze kleur, super tof! De lippenbalsem kleurt vanzelf op je lippen naar de perfecte kleur en volgens mij is dat goed gelukt. De lippenbalsem voelt heel erg comfortabel en zacht aan op de lippen, dat is fijn!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm10_zps4d5bed2f.png

Full face! Ik vind het echt een hele fijne lippenbalsem en wat ook fijn is als je een beetje uitschiet veranderd de kleur op de normale huid nauwelijks dus zie je niet dat je uitgeschoten bent. De lippenbalsem houdt mijn lippen lekker zacht en soepel, ik ben enthousiast! De houdbaarheid is niet fantastisch, maar ik ben niet anders gewend met een lippenbalsem, daarom gaan ze altijd mee in mijn tas of zak!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm7_zps4f51a89c.png

In tegenstelling tot de ombre topcoat ben ik echt heel erg te spreken over deze getinte lippenbalsem, ik vind het zeker leuke toevoeging aan mijn stash! Heel goedkoop is hij helaas niet, want je betaald voor deze lippenbalsem € 4,99. Jammer dat Catrice haar prijzen zo omhoog gooit, maar toch blijf ik het een leuk product vinden!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

49 reacties

 • Reply
  wendyxesther
  5 november 2014 at 15:16

  Wow ik wist niet dat het zo’n verschil zou geven! Super tof! ;D

 • Reply
  Diana Carlton
  5 november 2014 at 15:18

  Ik ben er niet echt kapot van. Er zit wel een shimmer in, maar ik kies dan toch liever voor een andere variant van een lippenbalsem.

 • Reply
  Iris Visser
  5 november 2014 at 15:23

  De huls is zo mooi! Liefs’ Iris

 • Reply
  Dionne Knooren
  5 november 2014 at 15:37

  Ik vind hem er erg mooi uitzien, maar hij wordt inderdaad wel steeds duurder!

 • Reply
  Roos
  5 november 2014 at 15:44

  Mooi, lief kleurtje! Maar hij is wel echt duurder, voor Catrice begrippen. Jammer!

 • Reply
  Mjay
  5 november 2014 at 15:47

  Het resultaat is veel beter dan ik had verwacht, mooi zo!

 • Reply
  Vanessa
  5 november 2014 at 15:48

  Wat een mooi kleurtje! Jammer dat hij zo ‘prijzig’ is.

 • Reply
  Bertine
  5 november 2014 at 15:48

  ziet er mooi uit! voor een lipbalm wel duur vind ik!

 • Reply
  Denise
  5 november 2014 at 15:54

  Oh wauw, wat een super mooi effect!

 • Reply
  beautyforgirls
  5 november 2014 at 15:55

  Ik heb hem ook en vind hem erg fijn.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Beautyjuf
  5 november 2014 at 16:04

  Ik kan me indenken dat je ietwat sceptisch tegenover dit product stond naar aanleiding van het vorige product van Catrice. De huls ziet eruit als een ‘echte’ lipstick. Vandaar dat ik even in verwarring was gebracht. Het lijkt me een fijne lipbalsem. Leuk dat ‘ie ook een subtiel kleurtje geeft!

 • Reply
  Julie
  5 november 2014 at 16:04

  Echt een leuk product! Fijn dat je hier wel tevreden over bent Aranka! :-)
  Wel inderdaad jammer dat hun prijzen blijven stijgen!

 • Reply
  Milou
  5 november 2014 at 16:06

  Ik heb hier nog mee in mijn handen gestaan. Toch maar proberen:-)

 • Reply
  artisticstateofmind
  5 november 2014 at 16:17

  Ik vind m nogal overprices, Catrice, stop met die prijzen verhogen! Verder ziet die er wel goed uit!

 • Reply
  Noa
  5 november 2014 at 16:37

  Ook ik had ‘m ingeslagen om te proberen. Mooi idd, maar vond het heel erg lijken op een lippenbalsem die ik zelf had gemaakt van een marokkaanse 24h lippenstift en vaseline! Die lipsticks zijn trouwens 50 cent per stuk en enorm goed! Was al van plan om dat ook een keertje op een blog te zetten hihi

 • Reply
  Jessica
  5 november 2014 at 16:37

  Wat een mooie huls, vind hem alleen echt te duur voor een lipbalsem met een kleurtje, dan doe ik wel een lippenbalsem met wat gloss oid op.

 • Reply
  Suzanne
  5 november 2014 at 16:42

  Mooi subtiel kleurtje. Wel een beetje duur inderdaad. Waarom?

 • Reply
  xmmke
  5 november 2014 at 16:46

  Deze kleur is echt mijn favoriete kleur lipstick! Ik heb hem nog niet gezien bij Catrice, maar ik ga sowieso even een kijkje nemen want ik vind hem echt heel erg mooi!

 • Reply
  Daphne
  5 november 2014 at 17:00

  Wat een mooi kleurtje!

 • Reply
  chucky1012
  5 november 2014 at 17:01

  Mooie huls heeft de lippenbalsem ;-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  5 november 2014 at 17:30

  Deze heb ik ook al een hele tijd in huis (en toendertijd ook een review van gemaakt, natuurlijk…) en ik ben net zo enthousiast als jij. Ik vind het super leuk, alleen de prijs is wel wat minder, maar hij is echt echt echt leuk. xxx Lucinda

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 november 2014 at 17:36

  Oh, wauw, mooi effect!

 • Reply
  Jette
  5 november 2014 at 17:44

  Heel mooi effect! Ook fijn dat ie lekker verzorgend is

 • Reply
  Northflix
  5 november 2014 at 18:02

  Oh, ik had niet zo’n verschil verwacht!

 • Reply
  Mariëlle
  5 november 2014 at 18:08

  Hij geeft verrassend veel kleur af! Wel inderdaad jammer van de prijs :(

 • Reply
  Esmée
  5 november 2014 at 18:24

  Wauw, wat een verschil zeg, dat had ik niet verwacht! Ik was nog op zoek naar een lippenbalsem in stiftvorm, dus ik denk dat ik deze maar ga halen! Verzorging en een leuk perfect roze kleurtje, wat wil je nog meer? :) X

 • Reply
  Kimberly
  5 november 2014 at 18:45

  Ik vind het effect echt heel erg leuk! Ziet er mooi uit ook! Jammer alleen dat Catrice de prijzen zo omhoog gooit idd :(

 • Reply
  Margot
  5 november 2014 at 19:07

  Mooi subtiel kleurtje!

 • Reply
  Nicolish
  5 november 2014 at 19:30

  Wat een mooi kleurtje. Inderdaad erg jammer dat Catrice de prijzen zo omhoog gooit. Als je dan echt een hemels product ervoor zou krijgen zou het kunnen, maar de meeste producten zijn gewoon normaal.

 • Reply
  ingridspeijer
  5 november 2014 at 19:39

  Grappig ding!

 • Reply
  Manon
  5 november 2014 at 19:42

  Ik vind hem erg mooi heb hem zelf ook

 • Reply
  redfashionhead
  5 november 2014 at 20:30

  aaah deze is echt heel mooi!

 • Reply
  Evelien
  5 november 2014 at 21:02

  Leuk product! Ik houd wel van licht kleurende lipbalsems, dus ik ga zeker even kijken.

 • Reply
  Hester
  5 november 2014 at 22:00

  Oeh, dit zijn mijn favoriete producten dus ik ben wel enthousiast! Best leuke huls ook, niet heel luxe maar wel opvallend.

 • Reply
  femketje
  5 november 2014 at 22:14

  oeh die is pretty :D

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  5 november 2014 at 22:20

  Hij ziet er in elk geval fantastisch uit :)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  5 november 2014 at 22:27

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply
  DiaryOfAMua
  5 november 2014 at 23:37

  Wat mooi! I love it

  Xo

 • Reply
  desireewanders
  5 november 2014 at 23:43

  Wat een mooi en subtiel kleurtje!

 • Reply
  Tanja
  6 november 2014 at 10:11

  Ik vind hem er heel mooi uitzien! Maar zelf kopen zal ik hem niet, ik draag namelijk nooit kleur op mijn lippen. Ik vind het ook heel jammer dat Catrice haar prijzen zo omhoog heeft gedaan.

 • Reply
  Kim
  6 november 2014 at 11:47

  Ik vind hem echt prachtig!

 • Reply
  Anouk
  6 november 2014 at 12:27

  Leuke balsem maar vind het inderdaad aardig aan de prijs van Catrice!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  6 november 2014 at 14:48

  Mooie kleur, net dat beetje extra!!

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  6 november 2014 at 20:29

  Heel erg leuk effect!

 • Reply
  Linda
  6 november 2014 at 23:03

  Tijdens het swatchen in de winkel vond ik hem tegen vallen. Maar hij werkt duidelijk wel, mooie en lieve kleur!

  • Reply
   Aranka
   7 november 2014 at 09:38

   Klopt! Tijdens het swatchen zag ik ook niets, maar op mijn lippen zeker wel!

 • Reply
  twinkelbella
  8 november 2014 at 09:38

  Deze heb ik zelf ook, erg leuk product :-)

 • Reply
  Precious Makeup
  9 november 2014 at 23:27

  Klinkt wel oke, maar heb nog zoveel van dit soort lipbalsems..

 • Reply
  Nienke
  17 november 2014 at 20:58

  Hij geeft het zelfde resultaat als de pink punch lippenbalsem van baby lips

 • Laat een reactie achter