Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Catrice Tinted Lip Glow Balm

 photo CatriceTintedLipGlowBalm3_zpscf20710c.png

Vorige week liet ik jullie een hele bijzondere ombre topcoat zien van Catrice, die niet helemaal werkte zoals Catrice beloofd had. Vandaag heb ik weer een bijzonder product van Catrice voor jullie. Namelijk een getinte lippenbalsem die de perfecte roze kleur aan jouw lippen moet geven. Na het fiasco van vorige week was ik ook een beetje sceptisch over dit product, is het een topper of toch echt weer een flopper…

 photo CatriceTintedLipGlowBalm_zps93c3e0a0.png

De Catrice Tinted Lip Glow Balm kun je ook vinden in het vernieuwde vaste assortiment van Catrice in het enkele schap. Het is niet echt een lipstick, maar het zit wel in een mooie kenmerkende Catrice lipstick huls. Eigenlijk is het een lippenbalsem, maar ik vind hem ook goed onder de sheer lipstick trend vallen. De huls is net iets anders dan alle andere hulzen van Catrice door de lichtroze kleur, zo kan je hem ook goed herkennen in het schap!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm2_zps3762698e.png

De lippenbalsem is er maar in één tint te krijgen en heeft een verzorgende werking maar geeft je lippen ook dé perfecte kleur, hij kan dus door iedereen gedragen worden. Ik ben heel erg benieuwd!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm1_zpsb13f392c.png

De lippenbalsem heeft voor de rest geen kleur en nog wat informatie op de sticker, de huls ziet er in ieder geval al goed uit!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm4_zpsa0beee59.png

De lippenbalsem vind ik er echt heel erg mooi uitzien, heel chique! De lippenbalsem heeft zelf een hele subtiele roze kleur die ik zelf erg mooi vind. De lippenbalsem is vrij sheer dus echt een knallende dekking verwacht ik niet.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm5_zps8ed9ea85.png

De verpakking sluit door middel van en kliksysteem en zit stevig dicht zodat je hem veilig mee kan nemen of in de broekzak kan stoppen. De stick is vrij hard van zichzelf dus snel smelt hij niet in je zak, dat vind ik wel erg fijn.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm6_zpsf7cb4a64.png

Desondanks dat de lipstick vrij hard is brengt hij wel heel gemakkelijk aan en laat een heerlijk zacht laagje achter op je lippen met een mooi tintje zoals je straks kan zien. De lippenbalsem heeft een hele subtiele vanille geur die je eigenlijk niet ruikt. Ik vind het tot nu toe echt een leuk product, maar laten we gaan kijken naar de werking! Ik had hem trouwens eerst op mijn hand geswatched maar toen zag je helaas niets van de lippenbalsem, dat was wel jammer!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm8_zpsbcc91c2d.png

Mijn lippen zonder de Catrice Tinted Lip Glow Balm.

 photo CatriceTintedLipGlowBalm9_zpsfa652c30.png

Mijn lippen met de Catrice Tinted Lip Glow Balm, een heel verschil niet? Mijn lippen zijn voorzien van een mooie glans en een vrij knallende roze kleur, super tof! De lippenbalsem kleurt vanzelf op je lippen naar de perfecte kleur en volgens mij is dat goed gelukt. De lippenbalsem voelt heel erg comfortabel en zacht aan op de lippen, dat is fijn!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm10_zps4d5bed2f.png

Full face! Ik vind het echt een hele fijne lippenbalsem en wat ook fijn is als je een beetje uitschiet veranderd de kleur op de normale huid nauwelijks dus zie je niet dat je uitgeschoten bent. De lippenbalsem houdt mijn lippen lekker zacht en soepel, ik ben enthousiast! De houdbaarheid is niet fantastisch, maar ik ben niet anders gewend met een lippenbalsem, daarom gaan ze altijd mee in mijn tas of zak!

 photo CatriceTintedLipGlowBalm7_zps4f51a89c.png

In tegenstelling tot de ombre topcoat ben ik echt heel erg te spreken over deze getinte lippenbalsem, ik vind het zeker leuke toevoeging aan mijn stash! Heel goedkoop is hij helaas niet, want je betaald voor deze lippenbalsem € 4,99. Jammer dat Catrice haar prijzen zo omhoog gooit, maar toch blijf ik het een leuk product vinden!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

 1. Ik ben er niet echt kapot van. Er zit wel een shimmer in, maar ik kies dan toch liever voor een andere variant van een lippenbalsem.

 2. Ik kan me indenken dat je ietwat sceptisch tegenover dit product stond naar aanleiding van het vorige product van Catrice. De huls ziet eruit als een ‘echte’ lipstick. Vandaar dat ik even in verwarring was gebracht. Het lijkt me een fijne lipbalsem. Leuk dat ‘ie ook een subtiel kleurtje geeft!

 3. Echt een leuk product! Fijn dat je hier wel tevreden over bent Aranka! :-)
  Wel inderdaad jammer dat hun prijzen blijven stijgen!

 4. Ook ik had ‘m ingeslagen om te proberen. Mooi idd, maar vond het heel erg lijken op een lippenbalsem die ik zelf had gemaakt van een marokkaanse 24h lippenstift en vaseline! Die lipsticks zijn trouwens 50 cent per stuk en enorm goed! Was al van plan om dat ook een keertje op een blog te zetten hihi

 5. Wat een mooie huls, vind hem alleen echt te duur voor een lipbalsem met een kleurtje, dan doe ik wel een lippenbalsem met wat gloss oid op.

 6. Deze kleur is echt mijn favoriete kleur lipstick! Ik heb hem nog niet gezien bij Catrice, maar ik ga sowieso even een kijkje nemen want ik vind hem echt heel erg mooi!

 7. Deze heb ik ook al een hele tijd in huis (en toendertijd ook een review van gemaakt, natuurlijk…) en ik ben net zo enthousiast als jij. Ik vind het super leuk, alleen de prijs is wel wat minder, maar hij is echt echt echt leuk. xxx Lucinda

 8. Wauw, wat een verschil zeg, dat had ik niet verwacht! Ik was nog op zoek naar een lippenbalsem in stiftvorm, dus ik denk dat ik deze maar ga halen! Verzorging en een leuk perfect roze kleurtje, wat wil je nog meer? :) X

 9. Wat een mooi kleurtje. Inderdaad erg jammer dat Catrice de prijzen zo omhoog gooit. Als je dan echt een hemels product ervoor zou krijgen zou het kunnen, maar de meeste producten zijn gewoon normaal.

 10. Ik vind hem er heel mooi uitzien! Maar zelf kopen zal ik hem niet, ik draag namelijk nooit kleur op mijn lippen. Ik vind het ook heel jammer dat Catrice haar prijzen zo omhoog heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *