Catrice The Seasons Must Have

Ik had al een keer eerder over een Catrice palette geschreven en gezegd dat het me behoorlijk tegen viel en wat blijkt nou, dat komt gewoon door de kwast die ik altijd gebruik. Ik dacht dat het een hele fijne kwast was maar hij geeft haast geen oogschaduw af aan mijn huid en het blijft allemaal in de kwast zitten. Vandaag schrijf ik dus nog een review over dit prachtige blauwe oogschaduw palette met de naam The Seasons Must Have.

De naam van het palette doet er echt waar aan want wat is er nou niet mooier dan prachtig opgemaakte blauwe ogen in de lente en winter. De structuur van de oogschaduw is heel erg fijn, hij brokkelt ook totaal niet als je er met de kwast overheen gaat en hij neemt meteen genoeg op.

Dit zijn de kleuren die in het palette zitten, prachtige kleuren om een smokey eye mee te maken. Misschien is het een beetje te gewaagd voor overdag maar voor een feestje is het zeker geschikt! Hieronder heb ik een paar swatches maar die zijn helaas een beetje mislukt door de licht in val. In het echt zijn de kleuren namelijk bijna net zo intens zoals je ze in de quad ziet. Sorry voor de slechte swatch foto!

Het quad kost € 4,49 en is te koop bij de Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Silva
  20 april 2011 at 08:01

  Mooie kleurtjes! Gelukkig zijn ze gepigmenteerd :P

 • Reply
  Manon
  20 april 2011 at 08:01

  Leuke kleurtjes! Het andere palette is dus ook zo mooi?

  • Reply
   Aranka
   20 april 2011 at 08:30

   Ja, alleen hij is wel íets minder dan deze.

 • Reply
  Miss MATC
  20 april 2011 at 12:10

  Mooi inderdaad voor de winter door het zilver maar als je alleen de blauwe tinten en wit gebruikt kan het prefect in de zomer! :grin:

 • Reply
  Roos
  20 april 2011 at 15:49

  Mooi!

 • Reply
  Lisa
  20 april 2011 at 16:12

  welke kwast had je gebruikt?
  dan ga ik die maar nietkopen denk!

 • Reply
  androgynes
  20 april 2011 at 17:15

  kwasten werken enkel op het ooggebied, swatchen kan je beter met je vingers doen

 • Reply
  Marjolein
  20 april 2011 at 18:07

  Deze is leuk :D

 • Reply
  Wendy
  20 april 2011 at 20:09

  Ik hou niet zo van blauwe oogschaduw, want ik heb zelf blauwe ogen en ik vind ze juist minder opvallen als ik ook blauwe oogschaduw gebruik, maar ik vind die donkerblauwe kleur er wel heel tof uitzien. ;D

 • Reply
  Divaofgeneva
  20 april 2011 at 20:27

  Ik vind het echt een prachtig palette! Jammer dat de swatches niet helemaal juist overkomen..

 • Reply
  Lili
  20 november 2011 at 18:46

  Dit palletje heet go green take me!
  http://www.catrice.eu/nl/producten/ogen/oogschaduw/detail/product/absolute-eye-colour-quattro-030.html

  xx

 • Laat een reactie achter