Catrice The Precious Copper Eyeshadow Palette

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Er is geen dag dat ik zonder oogschaduw de deur verlaat (als ik make-up draag dan). Oogschaduw maakt mijn look echt af en ik vind het gewoon heel erg leuk om er mee te spelen. Een paar weken geleden liet ik jullie al het nieuwe Blossom palette zien en daar was ik echt heel erg verbaasd over wat betreft de pigmentatie, maar op het ooglid werden de kleuren allemaal één. Hopelijk gaat het bij dit Copper palette beter!

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

In totaal komen er vier nieuwe oogschaduw paletten van Catrice in het vernieuwde assortiment en daarvan liet ik jullie dus al de Blossom variant zien. Maar er zit ook een prachtige Copper variant tussen met – je raadt het al – koper tinten. Het is een prachtig palette met verschillende tinten waar je zeker mee uit de voeten kunt. Het doosje ziet er ook nog eens heel erg leuk uit en voelt stevig aan, wat wil je nog meer?

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Op de achterkant van de verpakking vinden we zoals gewoonlijk een lap tekst met dit keer alle ingrediënten en een kleine uitleg hoe je het beste de oogschaduw kan gebruiken. Je kunt je fantasie natuurlijk ook de vrije loop laten en er iets leuks van maken. Wel leuk dat het er altijd op vermeld staat, toch handig als je er niet zoveel verstand van hebt.

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Zoals ik al zei is het een stevig doosje met een transparante deksel, zodat je ook meteen ziet welke kleuren oogschaduw er in het palette zitten. In totaal zitten er negen verschillende kleuren in het palette, met daarvan een highlight kleur en een wat donkerdere kleur, om de look meer diepte te geven. Deze kleuren passen ook perfect bij elkaar en zijn goed te combineren.

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Alle oogschaduws hebben een ontzettend romige en poederige structuur, waar je wel een beetje mee moet oppassen. Het voordeel daarvan is wel, dat er meteen ontzettend veel kleur vanaf komt. Ook dit palette is weer echt een knaller wat betreft pigment.

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

En dat is hier ook meteen terug te zien, de kleuren hebben allemaal een hele goede pigmentatie en voelen heel erg zacht aan. Alle kleuren hebben trouwens een shimmer, hou je toch meer van matte tinten kun je dit palette beter overslaan.

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

En in tegenstelling tot het Blossom palette, blijven deze kleuren wel goed zitten met het blenden. De kleuren van het Blossom palette vervaagden heel erg tijdens het blenden, waardoor het net een egale kleur leek. Bij dit palette blijven de kleuren veel beter zichtbaar, terwijl ze ook heel gemakkelijk en natuurlijk in elkaar overlopen. Petje af voor dit palette, dit is kwaliteit die ik graag van Catrice zie, voor niet al te veel geld.

The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Hou je van natuurlijke tinten, die je elke dag kan dragen en wil je daar niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is dit zeker het palette wat je zoekt. De pigmentatie is top en ook de kwaliteit op het ooglid is perfect! En het mooiste is dat je er maar € 4,99 voor betaald! Het Catrice The Precious Copper Eyeshadow Palette moet vanaf februari in het vernieuwde assortiment van Catrice te vinden zijn bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Romy
  1 februari 2017 at 07:02

  Die kleur staat je echt heel mooi! Wat een prachtig palet en helemaal mijn kleuren! Het klinkt inderdaad echt als een aanrader.

 • Reply
  Susan
  1 februari 2017 at 07:41

  Ik vind dit palette heel erg mooi! Staat je ook erg goed.

 • Reply
  Sandra
  1 februari 2017 at 07:44

  Wauw wat een prachtig palette zeg, zulke goede pigmentatie had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben erg benieuwd naar de andere palettes.

 • Reply
  svenja
  1 februari 2017 at 08:54

  Wat fijn dat deze oogschaduws aangebracht wel goed uitpakken. Ik vind de kleuren er stuk voor stuk ontzettend pretty uitzien. En de look die je hebt gemaakt is ook erg mooi. Ik ga snel een bezoekje brengen aan een Kruidvat om het palette te halen! <3

 • Reply
  diolifestyle
  1 februari 2017 at 09:01

  Hij staat je heel goed, mooi!

 • Reply
  priscilla
  1 februari 2017 at 09:40

  Jaaaa, deze moet ik hebben! Helemaal mijn kleuren. Dit is wat we natuurlijk verwachten van Catrice :)

 • Reply
  rachel
  1 februari 2017 at 10:12

  staat je goed! ik hou van dit soort kleuren en gaat zeker ritje kruitvat maken weer

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  1 februari 2017 at 10:55

  Mooie kwaliteit voor een mooi prijsje!

 • Reply
  Elke
  1 februari 2017 at 11:11

  Wat een mooi palette met een goede kwaliteit voor een zacht prijsje! Love that!

 • Reply
  Bertine
  1 februari 2017 at 11:22

  Ik heb deze ook gekocht, hij lijkt mij super mooi!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  1 februari 2017 at 12:05

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Julie
  1 februari 2017 at 13:43

  De pigmentatie van dit palette heeft me positief verrast! Het ziet er echt ontzettend goed uit en dat ben ik eerlijk gezegd al eventjes niet meer gewend van Catrice. :-)

 • Reply
  Britt
  1 februari 2017 at 13:55

  Wauw, dit palette is gelukkig na een lange tijd van tegenvallers wel heel erg mooi en goed! Het is dat de kleurtjes iets te dicht bij elkaar liggen vind ik, maar mooi is het zeker!

 • Reply
  Jessica J.
  1 februari 2017 at 14:54

  Leuk paletteje en mooie look heb je gemaakt! ik ga het niet kopen, heb al genoeg kopertinten in m’n collectie, maar voor dat geld lijkt het me zéker een prima aanwinst!

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  1 februari 2017 at 15:13

  Wat een mooi palette en goede prijs! Gelukkig is de pigmentatie ook zo mooi, die kan wel eens tegen vallen. Ik heb al genoeg van deze kleuren maar wanneer je dat niet zou hebben zou ik het zeker kopen. Ziet er goed uit!

 • Reply
  chucky1012
  1 februari 2017 at 16:23

  Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren.
  Ik vindt je look mooi.
  Ik had net deze palette in mijn handen gehad.
  En wat een mooie nieuwe make-up producten in de schappen ;-)

 • Reply
  femketje
  1 februari 2017 at 19:36

  valt me echt niet tegen :D

 • Reply
  Manon Boerakker
  1 februari 2017 at 20:04

  Ik vind de kleuren echt heel erg mooi

 • Reply
  Tania
  1 februari 2017 at 22:01

  De pigmentatie ziet er top uit. De kleurtjes zijn helemaal mijn ding

 • Reply
  Suzan
  1 februari 2017 at 22:34

  Mooi zeg!! Hmmmm toch maar weer naar kruitvat ;)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  2 februari 2017 at 16:11

  Wauw. Wat een prachtig palette! En dat voor die prijs! Je hebt ook prachtige foto’s gemaakt overigens. Kan niet wachten tot ie in de schappen ligt (eergisteren nog niet gezien bij Kruidvat).

 • Reply
  Eva
  2 februari 2017 at 17:16

  Wat een mooi palette! Ik ga eens kijken in de winkel :)

 • Reply
  Lobke
  5 februari 2017 at 22:14

  Welke kleuren heb je gebruikt voor je look? Ik heb het pallet gekocht. Mooie kleuren.

 • Reply
  Erin
  11 februari 2017 at 00:43

  Ben je van plan de twee andere palettes ook te reviewen? Ze zagen er mooi uit in de winkel, maar zou graag eerst een review zien vooraleer ze te kopen!

 • Laat een reactie achter