Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik echt een review schreef over een oogschaduw palette. Ik krijg tegenwoordig niet zoveel meer toegestuurd en heb er ook vaak geen tijd meer voor. Maar dit nieuwe oogschaduw palet van Catrice trok toch zeker wel mijn aandacht. Ik ben altijd wel fan van dit soort paletten van Catrice dus was ook erg benieuwd naar deze.

Automatische concepten

Het oogschaduw palette zit in het welbekende doosje waarvan er al meerdere soorten paletten in het assortiment van Catrice zitten. Elke update van het assortiment komt er wel weer een nieuwe kleurencombinatie bij en gaat er weer eentje weg. Dit keer is het een koraal kleurig oogschaduw palette geworden.

Ik vind de verpakking er hip en strak uitzien, het trekt zeker mijn aandacht. Ook staat op de verpakking dat het een nieuwe formule is (geen idee wat er aan veranderd is, ik kan het niet ontdekken) en vrij is van microplastics.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk meer informatie over het product. Je vind hier onder andere de naam en wat het palette nou precies inhoud. Volgens de verpakking is het een oogschaduw palette met 9 super zachte oogschaduw kleuren die ook nog eens erg lang blijven zitten.

Ook vind je er de ingredientenlijst en je ziet dat het product vegan is.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette
Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Het palette heeft in totaal 9 verschillende kleuren oogschaduw, inclusief een base en highlight kleur. Ik vind de kleuren mooi gekozen en je kunt ze perfect voor iedere dag gebruiken. Ook zijn de kleuren goed met elkaar te combineren zodat je er iedere dag weer iets anders van kunt maken. Het palet heeft een mix van matte en glanzende kleuren, dat vind ik leuk.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette
Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Tijdens het swatchen valt mij meteen op dat de kleuren echt ontzettend zacht zijn en meteen veel kleur afgeven. Wel is het soms wat poederig. Ook tijdens het swatchen geven de kleuren ontzettend veel kleur af. Ik word echt enthousiast van dit soort swatches, zelfs de matte kleuren hebben een hele goede pigmentatie.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette
Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Ook op het ooglid zien de kleuren er erg mooi uit. Maar omdat de kleuren wat poederig zijn verliezen ze wel wat intensiteit tijdens het blenden, dat is wel jammer. Maar alsnog blijft er een hele mooie en subtiele look over die er erg mooi uitziet al zeg ik het zelf.

Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette

Of het palette heel spannend is, nee dat vind ik niet. Maar het palette is wel heel bruikzaam en heeft mooie kleuren voor iedere dag. Je kunt hier een mooie basislook mee maken die van goede kwaliteit is.

Het Catrice The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette is te koop bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99. Wat vinden jullie van dit oogschaduw palette?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Op zich vind ik het niet erg dat het wat intensiteit verliest tijdens het blenden, want de kleuren zien er best intens uit. Het lijkt me een mooi draagbaar palette wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *