Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder

 photo Sun4_zps4b9f822f.png

De zon komt eraan! De afgelopen dagen schijnt de zon volop en zoeken we massaal de eerste warme stralen zon op. Alleen tsja, voor het zomerse kleurtje moet je toch nog wel even wachten. Gelukkig kan je ook heel makkelijk met een bronzer een mooie gebruinde gloed op je gezicht krijgen. Onder andere met deze leuke nieuwe Sun Glow bronzer van Catrice.

 photo Sun3_zps2a103629.png

Hij zit helemaal nieuw in de vernieuwde collectie, maar toch komt hij me ergens bekend van voor. Misschien heb ik het mis, maar volgens mij had Catrice altijd al een vergelijkbaar product of een product van een ander merk lijkt er ontzettend veel op. In ieder geval is Catrice haar nieuwe collectie een prachtige shimmer bronzer rijker.

 photo Sun_zps6701c99d.png

De bronzer heeft een prachtig twee kleuren geweven patroon wat er erg mooi en chique uit ziet. Helaas is die van mij beschadigd omdat de pan was losgeraakt tijdens de verzending van het perspakket, maar dat mag de pret niet drukken. De bronzer is er maar in één verschillende tint te krijgen mar gelukkig kan je hem makkelijk in kleur opbouwen door de donkere zijkanten er meer bij te betrekken.

 photo Sun2_zpsfc0940e8.png

De bronzer is lekker groot in formaat zodat het zeker wel een product is waar je heel lang mee gaat doen. Het doosje is handig en ik vind het er best goed uitzien, helemaal niet alsof je een budget product in de handen hebt. Natuurlijk is het niet van echt metaal gemaakt, maar het ziet er niet goedkoop uit.

 photo Sun5_zpsbc964fea.png

Swatches van de bronzer, goed gepigmenteerd! De kleur is heel makkelijk in kleur op te bouwen door de donkere kant meer erbij te betrekken. Wil je dat niet dan gebruik je alleen de lichtere binnenkant. Ik heb vrijwel alleen de binnenkant gebruikt voor mijn wangen omdat het voor nu met mijn bleke huid wel heel donker is.

 photo Sun6_zps3cb50f53.png

Helaas een nadeel aan deze bronzer vind ik de enorme poederlaag die er vrij komt als je er al alleen heel voorzichtig met de kwast overheen gaat. Altijd vervelend vind ik dat omdat je het vaak even wegblaast en het dan weer ergens anders op terecht komt en het dan uiteindelijk gaat vlekken.

 photo Sun7_zps8b6a31ab.png

Maar de bronzer mag er zeker zijn en ik vind de kleur ook goed bij de huid aansluiten. Hij blend makkelijk en je kan hem goed in kleur opbouwen. Ook heeft hij ook nog een prachtige shimmer, kijk maar naar mijn wangen, ze zien er prachtig glowy uit!

 photo Sun1_zps42fa9f62.png

De Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze healthy glow bronzer?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Voor een lichte huid een prima bronzer, maar voor mij zou hij echt way too licht zijn! Ziet er wel mooi en subtiel uit.

  2. Voor deze prijs neem ik het poederige maar voor lief. Hij is wel erg mooi en de glow op je gezicht is fantastisch en ook goed op te bouwen zo te zien. Ik denk toch dat ik hem uiteindelijk wel wil hebben.

  3. Wauw, ziet er echt wel mooi uit! Zéker voor die prijs. Het patroon dat erin geweven is vind ik ook echt geweldig mooi. Wil ik!

  4. Hij lijkt me erg fijn! Ik gebruik zelf altijd de matte bronzer van Catrice omdat ik al highlighter gebruik en ik ben bang dat het anders too much wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *