Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Lippenbalsem met een scrub in één? Dat klinkt als een super product! Vooral omdat de herfst en winter er weer aankomen en ik dan vaak last heb van droge lippen met velletjes. Dit product zou dan beide problemen in één keer moeten aanpakken. Je snapt, ik was hier heel erg benieuwd naar, zal het werken?

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Volgen jullie mij al op Instagram?

De lippenbalsem zit in een vrij standaard verpakking en ziet er goed uit. De dop is gemaakt van wit plastic en voor de rest heeft het rosé gouden accenten. Ik vind het er best als een luxe lippenbalsem uitzien!

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

De achterkant vertelt ons wat meer over het product. Het is een scrubbende lippenbalsem dat suiker scrubdeeltjes heeft. De lippenbalsem heeft vier gram en dat is normaal voor dit soort verpakkingen. Ik ben benieuwd!

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Lees ook: Catrice Herfst/Winter Update 2018

De scrub ziet eruit als een normale lippenbalsem en heeft een zachte zoete geur die ik wel prettig vind. Je kunt de lippenbalsem (of scrub, hoe je het wilt noemen) makkelijk naar boven en naar beneden draaien. Het enige nadeel vind ik wel dat er vrij veel ruimte is tussen het product en de huls waardoor het product zelf nogal wankel in de verpakking zit.

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Op het eerste gezicht zie je niets van de scrubdeeltjes maar na het eerste gebruik zie je meteen de stukjes ‘suiker’ zoals Catrice dat noemt zitten. Hier zie je ook meteen de hoeveelheid ruimte die nog tussen de huls en het product zit.

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Zo zien mijn lippen eruit na het aanbrengen van de Catrice Sugar Scrub and Balm. Ik moet zeggen dat mijn lippen lekker vet aanvoelen door de lippenbalsem en de scrub kleine deeltjes heeft waardoor hij mild is voor mijn lippen. Je kunt je lippen zachtjes scrubben om er even met je vingers overheen te gaan maar je kunt ook je lippen op elkaar persen en over elkaar heen wrijven.

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Lees ook: Catrice Lashes To Kill Pro Mascara

Tijdens het wrijven proef je de zoete smaak van suiker, maar echt suiker is het volgens mij niet, het smaakt namelijk chemisch zoet, niet zoals echte suiker. Ook lost de suiker totaal niet op, zelfs niet als je er met je tong meermaals overheen gaat. Het resultaat? Lippen vol witte spikkeltjes…

Review: Catrice Sugar Scrub and Balm

Of de Catrice Sugar Scrub and Balm nou echt een schot in de roos is weet ik niet. Ik merk dat de scrub vrij mild is en eigenlijk niets doet, de lippenbalsem is prima, maar omdat er allemaal witte stukjes achterblijven zal ik hem er niet snel weer bijpakken. Nee, ik vind dit geen topproduct van Catrice helaas. De Catrice Sugar Scrub and Balm is in het vernieuwde assortiment van Catrice te vinden bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  aboutsbstyle
  22 september 2018 at 16:38

  Het idee vind ik wel handig, de hulsvorm spreekt mij aan. Maar dan wel van een ander merk, met wat meer resultaat. Liefs soraya

 • Reply
  Teddy
  23 september 2018 at 14:38

  Het idee is goed, de uitvoering alleen wat minder. Fijne review!

 • Reply
  Laura
  23 september 2018 at 21:46

  Ik heb een lip scrubje vd action voor 98 cent, welke ik heel fijn vind. Doe na het scrubben meestal wel een verzorgde balsem op

 • Laat een reactie achter