Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Nieuw in het Catrice zijn deze Shine Appeal Fluid Lipstick’s. Ze zijn er in 12 verschillende kleuren en helaas zijn ze niet allemaal in het kleine schap te vinden. Volgens mij waren daar maar een stuk of 8 kleuren aanwezig. Maar dat weet ik niet helemaal zeker meer. Ik nam er een aantal mee omdat ik hier echt heel erg benieuwd naar was. Lipsticks in lipgloss vorm zijn tegenwoordig helemaal hip en deze kleuren vond ik er erg mooi uitzien.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Mocht je nog even je geheugen willen opfrissen om te kijken welke kleuren er allemaal zijn, dan verwijs ik je graag door naar dit artikel. Maar vanaf nu vinden we ze dus in het vaste assortiment van Catrice en op het eerste gezicht vind ik het echt een leuke toevoeging.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

De lipsticks – of moet ik het lipgloss noemen? – zien er ontzettend mooi en luxe uit, helemaal niet goedkoop of budget merk achtig. Ze hebben zelfs iets weg van de vergelijkbare Dior verpakkingen. De verpakking is gemaakt van stevig plastic in lipstick vorm. De doppen zijn makkelijk open en dicht te draaien. De verpakking is trouwens niet heel erg groot maar lekker compact en heeft een inhoud van 5 ml.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Qua persbericht word ik niet echt wijzer waar het nou om gaat bij deze producten. Dan moet ik maar op de naam afgaan, waarschijnlijk is het dus een lipgloss met een lipstick dekking en veel glans. En met dat idee heb ik deze lipsticks – of lipgloss – ook gekocht. Ik vond deze kleuren er ontzettend mooi uitzien en verdwenen dus in mijn mandje. Er zijn trouwens ook nog donkerdere kleuren, maar persoonlijk hou ik daar niet zo van.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Dit zijn de kleuren die ik heb gekocht. Als je goed naar de inhoud kijkt van de huls zie je dat er hele subtiele shimmers in de lipsticks zitten. In de ene wat heftiger dan bij de andere. De kleuren van boven naar beneden zijn:

 • Kiss Me In The Sunshine
 • Meet You At The Bar-bie
 • Pink Macaron
 • Better Make A Mauve

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Ik vind de verpakkingen er echt ontzettend tof uitzien, maar dat zei ik al eerder. De applicator van de lipstick is ook prettig. Het heeft een soort van reservoir aan de binnenkant en is plat van vorm. De applicator pakt nét genoeg product om je lippen er mee te kunnen bedekken.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Swatches van links naar rechts:

 • Kiss Me In The Sunshine
 • Meet You At The Bar-bie
 • Pink Macaron
 • Better Make A Mauve

Ik kreeg ze helaas niet helemaal goed in beeld omdat ze ontzettend glanzen en weerkaatsen. Gelukkig zijn ze zo meteen op de lippen beter. Maar mijn eerste indruk was een beetje sip. De liquid lipsticks die ik eerder hebben gezien dekken allemaal ontzettend goed, deze wat minder. Stiekem vind ik het dan toch een beetje een misleidende naam.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Kiss Me In The Sunshine

Deze kleur heeft een subtiele perzik kleur waar je op je lippen eigenlijk vrij weinig van terug ziet. Ja onder mijn velletjes, want die accentueert hij enorm. Het geeft mijn lippen een hele subtiele kleur maar wel veel glans.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Meet You At The Bar-bie

Een echte barbie roze inderdaad, ik vind hem er eigenlijk wel heel erg leuk uitzien. Wel vind ik het jammer dat de lipstick best ophoopt in de plooitjes van mijn lippen en ook weer niet echt dekt.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Pink Macaron

Dit is echt een knallende kleur roze en ik vind hem tof, wellicht omdat hij misschien niet zo heftig is op mijn lippen en ik daar meer van hou. Deze kleur staat lekker fris en zomers.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Catrice Shine Appeal Fluid LipstickBetter Make A Mauve

En dan mijn favoriete kleur, Better Make A Mauve, een soort aarde roze tint die ik heel erg mooi vind. Hij is net wat donkerder dan mijn eigen kleur en maakt het daarom meteen een stuk chiquer. Er zitten in deze kleur best grove glitters maar ik erger me daar niet echt aan.

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Wat vind ik van de Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick’s. Op het eerste gezicht stellen ze me een beetje teleur, maar dat heeft alleen met de naam te maken en dat ik had verwacht dat ze echt dekkend zouden zijn, wat ze dus niet zijn. Maar voor de rest? Het zijn echt top lipglossjes, want zo ga ik ze maar noemen. Ze brengen fijn aan, plakken niet, blijven goed zitten en hebben mooie kleuren. Ja, als lipgloss ben ik hier echt enthousiast over! Als Catrice de naam nou aanpast in Shine Appeal Lipgloss geef ik deze lipgloss een dikke 9+!

De Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick’s zijn vanaf nu in het vernieuwde Catrice assortiment te koop voor € 3,99

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  chucky1012
  7 augustus 2015 at 07:20

  De pink macaron staat je zo goed!

 • Reply
  Margot
  7 augustus 2015 at 08:07

  De naam is inderdaad wel een bijzondere keuze, maar fijn dat ze verder goed bevallen!

 • Reply
  Kelly
  7 augustus 2015 at 08:40

  Aahh de verpakking vind ik zo tof, maar ik wilde wel graag dekkende lipsticks zien. Super jammer!

 • Reply
  Dionne
  7 augustus 2015 at 09:13

  Ik vind ze best mooi, alleen wat veel glans. Maar dat is persoonlijk.

 • Reply
  Bianca
  7 augustus 2015 at 09:18

  Vind ze erg leuk! Heb ze hier helaas nog niet in het schap zien liggen x

 • Reply
  Femke
  7 augustus 2015 at 09:22

  Hmm wel mooi, maar toch niet zo mijn ding denk ik zo!

 • Reply
  Beautyjuf
  7 augustus 2015 at 09:34

  Hmm, liquid lipsticks…De naam doet in mijn ogen anders vermoeden dan dat het er daadwerkelijk uitziet. Deze make-up producten laat ik graag in het schap van Catrice liggen. Dankjewel voor je fijne review en mooie foto’s!

 • Reply
  Sanne
  7 augustus 2015 at 09:34

  Hmm, persoonlijk vind ik ze niet zo mooi. Voor mij zien ze er iets te ‘gloss-achtig’ uit…

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  7 augustus 2015 at 09:51

  Ik had ook verwacht dat het een een Liquid lipstick was! Als ze dekkender waren had ik ze mooier gevonden
  Liefs, Iris

 • Reply
  Nynke
  7 augustus 2015 at 10:07

  Als ze nou wat dekkender waren geweest..
  De verpakking is inderdaad wel erg leuk!

 • Reply
  Amy
  7 augustus 2015 at 10:10

  Ah, wat jammer! Ik had echt verwacht dat het normale liquid lipsticks zouden zijn. Ze zijn alsnog heel leuk maar ik had er iets teveel van verwacht, helaas! De verpakking vind ik wel geslaagd.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 augustus 2015 at 10:13

  Ik had een iets uitgesprokener pigmentatie verwacht denk ik

 • Reply
  Stephanie
  7 augustus 2015 at 10:13

  Jammer, ze zien er uiteindelijk echt uit als lipgloss en niet als een liquid lipstick. Niet echt iets voor mij I guess!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  7 augustus 2015 at 10:24

  De verpakkingen vind ik leuker dan het resultaat..

 • Reply
  Caitlyn
  7 augustus 2015 at 11:06

  Ze zijn niet lelijk, maar echt mooi of speciaal vind ik ze niet. Geef mij dan toch maar een gewone lipstick. Lipgloss vind ik veel te vervelend qua textuur.
  xx

 • Reply
  Anna
  7 augustus 2015 at 11:14

  fluid lipstick -> andere benaming voor lipgloss? leuk geprobeeerd !

 • Reply
  Michelle Kaiser
  7 augustus 2015 at 11:19

  Jeetje wat valt mij dit tegen zeg.

 • Reply
  Danielle
  7 augustus 2015 at 11:37

  Hmm dit was niet wat ik had verwacht. Ik verwachte hele mooie vol dekkende lipsticks met sommige een matt effect. Balen zeg! Ze klinken positief, maar ik had meer verwacht.

 • Reply
  Marije
  7 augustus 2015 at 11:44

  Ik heb de Better make a Mauve bij de 1+1 actie van Kruidvat ingeslagen.. Bij mij is hij veel dekkender, misschien ook doordat mijn likken donkerder zijn dan de jouwe. Wat betreft de glans, ik doe er dan gewoon iets minder op. Verder ben ik er erg blij mee! Blijft ook echt goed zitten :)

 • Reply
  Naomi
  7 augustus 2015 at 11:48

  Ik had ook verwacht dat het liquid lipsticks waren. Ik houd niet zo van lipgloss.

  x

 • Reply
  Kaylee
  7 augustus 2015 at 12:14

  Ze zien er inderdaad heel professioneel uit. Vooral de laatste vind ik mooi.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  7 augustus 2015 at 12:29

  Inderdaad is het eerder een lipgloss dan een lipstick. Vind wel de kleurtjes eenmaal op de lippen niet heel veel meer van elkaar verschillen. Verpakking vind ik er wel luxe uitzien.

 • Reply
  Shaz
  7 augustus 2015 at 12:50

  Het lijkt inderdaad veel meer op een lipgloss dan een lipstick. Lekker misleidend.

 • Reply
  Nicole
  7 augustus 2015 at 13:53

  Hmm het zijn wel eerder glossjes dan liquid lipsticks. De pigmentatie valt me toch echt tegen.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  7 augustus 2015 at 15:14

  Zelf hou ik niet zo van lipgloss maar ze zien er leuk uit!

  XO

 • Reply
  Manon
  7 augustus 2015 at 16:22

  Ik vind ze echt helemaal niks

 • Reply
  beautydiarynl
  7 augustus 2015 at 16:38

  Ik had ze al geswatcht in de winkel en heb ze laten liggen omdat ik op dit moment geen lipgloss zoek. Jammer dat het niet meer lipsticks zijn! Ik vind de verpakking wel echt prachtig trouwens!

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  7 augustus 2015 at 18:27

  Jammer dat ze niet zo dekken!

 • Reply
  Kim
  7 augustus 2015 at 19:41

  Hmm jammer hier had ik meer van verwacht.

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  7 augustus 2015 at 21:14

  Oei, vind het resultaat niet zo geweldig als ik naar de close-up foto’s kijk.. :(

 • Reply
  dionne
  8 augustus 2015 at 14:03

  waarom neem je geen beugel? vreselijk als je lacht op foto’s met scheve tanden..

  • Reply
   Aranka
   8 augustus 2015 at 14:06

   Misschien moet je je eens afvragen als mensen op deze leeftijd scheven tanden hebben er misschien iets anders aan de hand is. Ik kan geen beugel met mijn gebit helaas. Jammer dat mensen iemand zo op het uiterlijk moeten afkeuren. Niet iedereen is perfect. Leef en laat leven, daar wordt iedereen gelukkiger van.

 • Reply
  me
  9 augustus 2015 at 21:21

  Mooie verpakking, helaas is het product minder, had gehoopt op zoiets als wat Bourjois in het assortiment heeft, ik laat ze liggen, jammer gemiste kans voor het merk.

 • Reply
  Andréa
  13 augustus 2015 at 11:23

  Jammer dat het geen echte liquid lipsticks zijn. Ik zal ze daardoor wel laten liggen. Make a Mauve staat je wel erg mooi!
  x

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  17 augustus 2015 at 17:01

  Better Make A Mauve ziet er goed uit. Spijtig dat het toch meer een lipgloss is dan fluid lipstick, ik ben niet zo voor de glossy’s :) Liefs! x

 • Laat een reactie achter