Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Sense Of Simplicity

 photo Catrice Sense Of Simplicity_zpsx7rclezk.png

Vorige week stapte ik de Kruidvat binnen en tot mijn grote verbazing zag ik daar al de nieuwe Catrice limited edition in de schappen liggen. Sense Of Simpicity vinden we nu in de schappen en dat is een collectie die geïnspireerd is op de jaren ’90 en straalt puur, casual en chic uit. Ik laat jullie dit viertal producten zien!

 photo Catrice Sense Of Simplicity1_zpsh3oiwabw.png

Ben je benieuwd naar de hele collectie met daarbij de bijbehorende prijzen? Dan verwijs ik je nog even door naar dit artikel. Sense Of Simplicity ligt vanaf half augustus tot en met half september in de winkels dus we hebben nog een tijdje de tijd om wat items te scoren. En als ik eerlijk ben denk ik niet dat het storm loopt, want zo spannend zijn de producten op het eerste oog niet. Naast deze producten is er nog een andere kleur lipgloss, drie kleuren oogschaduw en vijf verschillende kleuren nagellak.

 photo Catrice Sense Of Simplicity3_zpsho1q5uwd.png

Catrice Sense Of Simplicity Juicy Gloss – € 2,99

Juicy Gloss, dat is niet echt iets waar ik meteen een beeld bij krijg. Volgens Catrice zijn dit nieuwe soort lipglossjes met een semi-transparante dekking. Ze geven dus een subtiele kleur af en zitten vooral erg fijn en comfortabel op de lippen. Dat klopt wel want je zijn heel erg romig en zacht van structuur. De lipgloss pakt een beetje maar dat is niet vervelend.

 photo Catrice Sense Of Simplicity8_zpstviqxcp1.png

De glossjes hebben een standaard applicator waar je de gloss heel gemakkelijk mee aanbrengt op de lippen. Omdat hij toch niet helemaal dekt en wel een mooie glans geeft heb je eigenlijk niet zoveel nodig. Wel vind ik het jammer dat deze lipgloss erg chemisch zoet ruikt, ik krijg daar altijd een beetje een goedkoop beeld bij. Alsof ik mijn eerste kinderlipgloss er weer bij pak.

 photo Catrice Sense Of Simplicity9_zpsiixwzt7l.png

Swatches van links naar rechts: Strike a Rose en Orange Obsession.

 photo Catrice Sense Of Simplicity16_zpsdw4cqsea.png

Strike A Rose

Een subtiele lichtroze kleur is dit. Ik vind hem persoonlijk niet echt mooi omdat ik niet van zulke lichte kleuren houd en deze trekt ook nog eens in de lijntjes.

 photo Catrice Sense Of Simplicity17_zpssx3bbn3m.png

Orange Obsession

Echt oranje wil ik deze kleur niet noemen, meer een warme natuurlijke tint. Ik vind hem erg mooi en staat erg fris op de lippen. Ook deze trekt niet zichtbaar in de lijntjes.

 photo Catrice Sense Of Simplicity5_zpsdxv01jba.png

Catrice Sense Of Simplicity Transparent Mattifying Powder – € 4,99

Volgens mij is dit helemaal geen nieuw product maar een bestaand product uit het Catrice assortiment alleen dan in een ander jasje gestoken. Maar als het een fijn product is, is dat natuurlijk helemaal niet erg. De verpakking ziet er strak uit en heeft leuke glanzende streepjes, lekker speels.

 photo Catrice Sense Of Simplicity7_zpsdg9w5wca.png

De poeder is transparant en breng je aan over je gehele gezichtsmake-up als die klaar is. Het laat geen gekleurd laagje achter maar wel een mooie matte finish. Ik kan er eigenlijk niet heel erg veel over zeggen, behalve dat ik hem erg prettig vind om mijn make-up mee af te poederen en merk dat het langer mooi blijft. Of mijn make-up de hele dag perfect blijft zitten, nee dat niet.

 photo Catrice Sense Of Simplicity4_zpsidwgfuze.png

Catrice Sense Of Simplicity Cream To Powder Blush – € 3,99

Toen ik deze blush voor het eerst zag schrok ik wel een klein beetje, want het is een hele opvallende kleur. Misschien een beetje te opvallend als het om een blush gaat. Maar dat mag de pret niet drukken bij Pure Pink, want die wil je wangen laten knallen. De blush heeft een cream structuur en belooft op de drogen in een poeder variant.

 photo Catrice Sense Of Simplicity6_zps6rkdmwlg.png

De blush is niet zo groot van stuk en heeft een inhoud van 2,5 gram wat niet heel erg veel is. Ook gaat een cream blush vaker sneller op dan een normale blush. Wel moet ik er even bij zeggen dat dat wellicht bij deze niet zo is omdat hij zo fel is dat je het wel laat veel te gebruiken.

 photo Catrice Sense Of Simplicity10_zpshcjrmt3a.png

Swatches van de blush en poeder. De blush heeft echt maar heel weinig nodig en knalt daarna echt van je huid af. Ik vind het heel spannend hem te gaan gebruiken.

http://i1120.photobucket.com/albums/l487/byaranka/byaranka001/byaranka001001/byaranka001001002/Catrice%20Sense%20Of%20Simplicity13_zps2rjivozb.png

Mijn wang zonder blush.

 photo Catrice Sense Of Simplicity14_zpsslbbjumh.png

Mijn wang met de Pure Pink blush. Ik heb hem geprobeerd zo subtiel mogelijk te houden want hij brengt echt heel erg heftig aan! Ik heb mijn vinger maar één keer voorzichtig in de blush gedrukt en daarna hem subtiel uitgedept over mijn wangen. Daarna goed uitwerken en dan is dit het resultaat. Het echte resultaat is wel heftiger dan hier op de foto, maar niet té. Maar toch zal ik liever een ander product gebruiken omdat je hier echt heel voorzichtig mee moet doen als je het niet te veel wilt hebben.

 photo Catrice Sense Of Simplicity15_zpsct6ftjhu.png

Look met alle producten! Ik ben tevreden over alle producten en zijn van prima kwaliteit. Maar of ik er voor naar de winkels zal rennen, nee dat niet. Ik vind de producten leuk, maar er zitten wat mij betreft geen hebbedingetjes tussen die je móet hebben. Geen hardloop collectie dus als je het mij vraagt.

 photo Catrice Sense Of Simplicity2_zpscxl2uokq.png

Zoals ik al zei ligt de Catrice Sense Of Simplicity collectie vanaf nu in de winkels tot en met halverwege september. Hij is trouwens alleen in Nederland te koop, België heeft een andere en veel mooiere collectie.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik heb de collectie hier nog niet gezien maar ik denk dat ik hem ook oversla. Op het poeder na word ik er niet heel enthousiast van. Van mij mag een volgende le collectie wel weer iets specialer zijn.

  2. Ik ben enorma fan van Mattifying powder! Raakte van de week pan en toen brokkelde die helaas heel erg af. Ik wil weer een nieuwe gaan halen en de nieuwe verpakking vind ik leuk.

  3. Ik moet zeggen dat ik niet onder de indruk ben. Het zijn wel mooie producten, maar net zoals je zegt niet zo heel speciaal. Het poeder lijkt me wel fijn :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *