Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Een paar weken geleden gooide Catrice de schappen weer om en kwamen er een aantal nieuwe producten bij. Ik moet heel eerlijk bekennen, deze update van het assortiment viel me een beetje tegen en zaten niet echt dingen tussen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Dit palette trok wel meteen mijn aandacht maar had niet meteen de ‘wauw-factor’. Toch was ik heel benieuwd naar de kwaliteit van het palette en testte hem uit.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Elke update komt Catrice weer met een nieuw oogschaduw palette uit met zes verschillende kleuren. We hebben zo ongeveer elke combinatie al wel gehad en vond deze daarom niet heel erg verrassend of vernieuwend. Het is een nude palette met het woordje ‘sand’ ervoor. Aan zandige kleuren moet ik niet meteen denken bij dit palette, maar de kleuren sluiten wel goed op elkaar aan en zijn goed te combineren met elkaar.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Op de achterkant vind je meer informatie over het product en hoe je hem het beste kunt gebruiken. Maar dat is voor iedereen natuurlijk verschillend en persoonlijk. Het palette bevat 6 gram en dat betekend dat dat 1 gram per pan is, prima.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Het doosje is het standaard doosje van Catrice en is gemaakt van stevig plastic zonder al te veel poespas. In het doosje vind je ook nog een dubbele applicator met een spons kant en een kwast kant. Zelf ben ik niet heel erg fan van dit hulpmiddel, maar anderen kunnen het natuurlijk heel erg handig vinden.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

In het palette zitten zes verschullende kleuren waarvan er vier met een shimmer zijn en twee matte. Dat kan je ook goed zien op de foto. De oogschaduw is erg romig en geeft makkelijk veel pigment af zonder te gaan brokkelen. Tot daar aan toe is de kwaliteit dus goed.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Ook vallen de swatches goed in de smaak en hebben een goede pigmentatie. Eerlijk is eerlijk, de afgelopen tijd heeft Catrice ons behoorlijk laten zitten met de kwaliteit oogschaduw paletten. Gelukkig maakt het merk met dit palette weer veel goed.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Een look maken met deze kleuren is heel simpel en daar komt natuurlijk een natuurlijke look uit. De kleuren brengen goed gepigmenteerd aan en blenden makkelijk met elkaar zonder kleur of intensiteit te verliezen, dat vind ik heel belangrijk. Ook de kleuren sluiten goed op elkaar aan waardoor ik dit een heel leuk en mooi palette vind.

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Ik vind het Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette een heel leuk palette van goede kwaliteit. Of het echt een musthave is dat weet ik niet, want het is wellicht iets dat je al hebt en dus niet weer hoeft te kopen, dat vind ik wel jammer. Maar aan de andere kant, het is wel zeker een leuk palette voor € 4,99 met een goede kwaliteit. Catrice is onder andere te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 maart 2016 at 14:44

  Mooie natural look!
  Leuke palette!

 • Reply
  Varenka W
  29 maart 2016 at 14:44

  Natuurlijk is dit wel erg basic en heeft iedere gevorderde make-up fan wel een soortgelijk palletje, maar voor degene die net om de hoek komen kijken is dit een prima begin als bassis eyeshadow, plus als je oude de pan heeft geraakt of wie weet als weekend back up……sommige (budget) basic’s (liefs van redelijke kwaliteit) moet gewoon altijd kunnen kopen.

 • Reply
  Catherine
  29 maart 2016 at 14:57

  Ik vind de derde kleur heel mooi, maar voor de rest vind ik het palletje een beetje saai. Wel fijn dat het pigment weer goed is! Ik ga wel snel eventjes kijken!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  29 maart 2016 at 15:08

  Leuk palette maar helaas niet echt vernieuwend..

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  29 maart 2016 at 15:19

  Het is niet echt een geheel nieuw palette met echt opvallende nieuwe kleuren. Ik vind eigenlijk ook alleen de laatste twee donkere kleuren mooi& leuk om te gebruiken. Ik zou dit niet kopen. Mooie foto’s heb je gemaakt.

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  29 maart 2016 at 15:59

  Wat een mooie look!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  29 maart 2016 at 17:10

  Hmm, jammer, niet echt vernieuwend!

 • Reply
  Diana
  29 maart 2016 at 17:20

  Mooi palette!

 • Reply
  Manon
  29 maart 2016 at 17:28

  Mooie zachte palette, maar niet heel speciaal.

 • Reply
  Denise
  29 maart 2016 at 18:23

  Niet echt speciaal, meer wel leuk voor een alledaagse dag!

 • Reply
  Monica
  29 maart 2016 at 19:28

  Ik vind deze basic palettes toch wel erg fijn van Catrice.

 • Reply
  Lilian
  29 maart 2016 at 21:36

  Vooral de warme oranje kleur spreekt mij aan. Geeft net die extra lente ’touch’ aan een look!

 • Reply
  Sara
  29 maart 2016 at 22:44

  Wat fijn dat dit palette van Catrice wél bevalt! De palettes van dit merk hebben inderdaad vaker teleurgesteld dan dat ze mij enthousiast hebben gemaakt. Je hebt een mooie neutrale look gecreëerd.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 maart 2016 at 23:28

  Gelukkig is hun kwaliteit weer verbeterd

 • Reply
  Laura
  30 maart 2016 at 07:14

  Mooi paletje! Zelf heb ik alleen echt al genoeg van die natuurlijke kleuren dus laat ik deze lekker liggen. Fijne review!

 • Reply
  Mariëlle
  30 maart 2016 at 08:25

  Ik vind het wel een mooi palette, maar ik denk niet dat ik hem aan zal schaffen!

 • Reply
  Wies
  30 maart 2016 at 09:50

  Ik vond de laatste Catrice palettes ook behoorlijk tegen vallen. Deze is al een stuk mooier maar ook niet op het ‘wow bijzonder’ gehalte.

 • Reply
  Sonja Timmerman
  30 maart 2016 at 14:55

  Alweer een nude palette. Wanneer komen er weer frisse lentekleuren!

 • Reply
  Mariëlle
  31 maart 2016 at 09:35

  Toevallig is mijn vorige basic palet op en deze ziet er inderdaad prima uit. Helaas vind ik de Catrice producten vaak geen wow factor hebben, maar dat wil niet zeggen dat je ze daarom niet gebruiken kunt. Een mooie uitgebreide review met prachtige foto’s.

 • Reply
  inaya
  1 april 2016 at 12:32

  Het ziet er niet slecht uit, mooie ooglook!

 • Laat een reactie achter