Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Bereid je maar alvast voor op een heleboel Catrice reviews de komende tijd, want Catrice vult haar assortiment weer aan met een hoop nieuwe producten! Die nieuwe producten heb ik mogen ontvangen en zijn het zeker waard om over te schrijven, zo ook deze nieuwe Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara. Een vrij stoere mascara, die belooft je wimpers extreem veel volume te geven. Jullie kennen mij, dat klinkt mij als muziek in de oren.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Deze nieuwe mascara van Catrice heeft een hele stoere verpakking, die ik er erg leuk uit vind zien. Het heeft wel iets, zo’n dop met allemaal studs. Het is in ieder geval een mascara die daardoor wel opvalt, naast alle andere mascara’s. De rest van de verpakking en de opdruk is vrij simpel gebleven en dat vind ik prettig, zo is het toch nog een beetje in balans.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

De mascara heeft een behoorlijke waslijst aan beloftes. Zo belooft het een pikzwarte formule te hebben, die je wimpers extreem veel volume geeft. Ook worden je wimpers verlengd en krijgen ze een mooie, natuurlijke krul. Het is dus eigenlijk een mascara die van alle markten thuis is en als dé mascara gezien kan worden. Deze mascara kan het allemaal, tenminste, zo doet Catrice het overkomen!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

De borstel is natuurlijk essentieel voor de mascara om zijn resultaat te behalen en als ik het borsteltje zo op het eerste gezicht zie, heb ik daar wel vertrouwen in. Het is namelijk een siliconen borsteltje en dat werkt altijd het prettigst, vind ik. Eigenlijk gebruik ik altijd dit soort borsteltjes, omdat deze het volume en de body aan mijn wimpers geven, die ik zoek. Ik ben dus erg benieuwd naar het resultaat.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Het siliconen borsteltje is voor de rest vrij subtiel en heeft hele kleine haartjes. De mascara zelf op de borstel is niet heel erg veel, dat heb ik wel eens meer gezien en dat toch ook belangrijk voor de volume. Maar goed, ik ga nog niet oordelen, eerst het resultaat maar eens op mijn wimpers zien.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Mijn wimpers zonder mascara.

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Mijn wimpers mét de Catrice Rock Couture Extreme Volume mascara. Wauw, dat ziet er goed uit en dit resultaat heb ik al na een paar keer aanbrengen!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Mijn wimpers hebben inderdaad meer volume, lengte en krul, op een mooie en natuurlijke manier. Mijn wimpers zijn super mooi gesepareerd en er is geen klontje te bekennen. Ik ben echt heel enthousiast! En de houdbaarheid? Hij blijft echt de hele dag zo muurvast zitten!

OPI Infinite Shine Fiji Collection

Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken, dit is echt een top mascara en ik ga hem na mijn L’Oréal mascara – die ik stiekem wel iets fijner vind, omdat die nog wat heftiger is – er zeker weer bij pakken. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten, want deze mascara kost maar € 3,99 en vind je straks in het vernieuwde schap van Catrice bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 januari 2017 at 06:55

  Prachtig resultaat met deze fijne mascara!
  Ik had het al gespot ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  29 januari 2017 at 08:08

  Prachtig effect inderdaad! Super gaaf. Ik ben benieuwd naar het effect op mijn wimpers. Ik ga hem kopen als mijn mascara’s een beetje op aan het gaan zijn.

 • Reply
  Romy
  29 januari 2017 at 08:31

  Wauw, wat een mooi effect! Ik ben al een tijdje mascarareviews aan het lezen op verschillende blogs om mijn Pupa-mascara te vervangen. Deze klinkt zeker als het overwegen waard :)

 • Reply
  svenja
  29 januari 2017 at 09:03

  Wauw, wat een onwijs mooi effect Aranka! Je krijt er prachtige lange wimpers van <3 Zo te zien een echte budget topper!

 • Reply
  diolifestyle
  29 januari 2017 at 09:21

  Wauw, wat een pareltje! Die ziet er goed uit!

 • Reply
  Britt
  29 januari 2017 at 09:56

  Mooi resultaat zeg, en dat voor zo’n prijsje!

 • Reply
  mellavieee
  29 januari 2017 at 10:04

  Ik heb deze toevallig gisteren gekocht! Ik ben benieuwd hoe hij bij mij gaat werken :)

 • Reply
  Chantal
  29 januari 2017 at 10:19

  Ik ga deze eens proberen!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  29 januari 2017 at 10:34

  Wat een mooi resultaat!

 • Reply
  femketje
  29 januari 2017 at 10:48

  oehh die ziet er veelbelovend uit :D

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  29 januari 2017 at 11:37

  Ik zie hem bij meerdere bloggers voorbijkomen en allemaal zijn ze enthousiast! Wat fijn dat deze budgettopper het zo goed doet!

 • Reply
  nmzzz
  29 januari 2017 at 11:40

  Ga deze mascara denk ik proberen! Ziet er goed uit.

  x

 • Reply
  Daphne
  29 januari 2017 at 12:12

  Deze heb ik afgelopen week gekocht en ben ook heel enthousiast, terwijl ik normaal altijd high end mascara’s gebruik.

 • Reply
  rachel
  29 januari 2017 at 13:39

  gister lagen ze hier al en toevallig meegenomen voor dochterlief maar test hem nu eerst zelf wel even hahah

 • Reply
  suzanne
  29 januari 2017 at 13:47

  Ik heb de waterproof versie aangeschaft en ik ben er ook heel tevreden over!

 • Reply
  Natalie
  29 januari 2017 at 14:24

  Ooh dit ziet er echt goed uit, ga hem nu ook zeker proberen! Ben ook erg benieuwd naar de andere nieuwe producten van Catrice!

 • Reply
  Mariska
  29 januari 2017 at 15:24

  Ik heb de waterproof versie gekocht om te kijken of het wat is. De verpakking vind ik al leuk, het woord Rock spreekt me aan en de review is fijn :) Ziet er goed uit!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  29 januari 2017 at 18:35

  Mooi prijsje voor een goede mascara!

 • Reply
  Marije
  29 januari 2017 at 19:31

  Wauw staat je goed! Jij hebt toch ook vaak dat mascara afgeeft? Dat doet deze dus helemaal niet?

 • Reply
  Andrea
  30 januari 2017 at 08:15

  Dit ziet er echt goed uit! Mijn huidige mascara is bijna op, dus deze review komt op een goed moment voor mij ;)

 • Reply
  nicolished
  30 januari 2017 at 11:18

  Ik heb hier nu al zoveel positieve reviews over gelezen dat ik hem wel moet kopen! Wat een mooi effect geeft deze mascara zeg.

 • Reply
  Jessica J.
  30 januari 2017 at 11:46

  Wauw, wat een effect! De verpakking lijkt precies op de Studded Kiss Lipsticks van Kat Von D, zouden ze bij Catrice daar hun inspiratie vandaan hebben? ;-)

 • Reply
  aboutsbstyle
  30 januari 2017 at 12:01

  Nou voor dat geld is het zeker een mooie aankoop dan. Weer een mooi budget erbij denk ik. liefs soraya

 • Reply
  Nicole Sczasny
  30 januari 2017 at 20:35

  Wat een mooi effect! Deze borsteltjes werken sowieso meestal wel goed.

 • Laat een reactie achter