Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse Of Purism

Ik zat er al een tijdje op te azen, maar helaas kwam de nieuwe collectie van Catrice maar niet bij mijn Kruidvat in de schappen te liggen. Ik liep toevallig van de week langs een andere Kruidvat en besloot daar even naar binnen te wippen. En ineens spotte mijn oog wel de nieuwe collectie van Catrice, namelijk de Pulse Of Purism collectie! Ik nam drie dingen uit de collectie mee, de primer, lipstick en het oogschaduw palette. De producten zagen er best bijzonder uit, dus tijd om ze te testen!

Catrice Pulse Of Purism

De collectie bestaat uit onder andere twee oogschaduw paletten, nagellakken, primer, lipstick, nagelstickers en een wenkbrauw potlood. Wil je alles in een overzichtje zien, check dan even dit artikel. Ik koos voor het oogschaduw palette met bruine tinten, de lipstick met een bijzondere gouden binnenkant en een primer met glanzende parels aan de binnenkant. Ik kan niet wachten om de producten te testen!

Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse Of Purism Pure Radiance Glowrizer – € 4,99

Toen ik dit product zag moest ik meteen aan de mooie primers van Guerlain denken, alleen dan voor een veel betere prijs. Je betaald voor dit schattige flesje namelijk maar 5 euro en krijgt dan een flesje met een inhoud van 15 ml. Aan de binnenkant zit een gelprimer met daarin kleine pareltjes verwerkt.

Catrice Pulse Of Purism

Als je de primer oppompt krijg je een zachte transparante gelstructuur primer met daarin hele kleine shimmer deeltjes. Het eerste wat me trouwens opvalt is de heerlijke geur die deze primer heeft. Hij ruikt super clean en fris, echt heel erg lekker!

Catrice Pulse Of Purism

Als je de primer uitsmeert over de huid, neemt de huid de primer vrijwel meteen op en laat een hele zachte en effen huid achter dat een perfecte basis is. En de shimmers? Die zie je eigenlijk amper tot niet, dus je loopt er zeker niet als een discobal bij.

Catrice Pulse Of Purism

CATRICE PULSE OF PURISM PURE METAL PALETTE – € 4,89

In de collectie zitten twee verschillende oogschaduw paletten met drie verschillende kleuren. Je hebt een palette met grijze tinten en deze met bruine tinten. De kleuren zijn mooi gekozen en het doosje ziet er prachtig uit. Helaas is het palette niet echt heel erg handig in gebruik met kwasten, want je krijgt veel losse poeder op het palette en omdat de oogschaduws een ronde vorm hebben, krijg je heel erg lastig wat op je kwast.

Catrice Pulse Of Purism

De swatches die ik met mijn vingers heb gemaakt zien er ontzettend goed uit en hebben een goede pigmentatie. Ik vind het alleen wel jammer dat de donkere kleur vrij uit de toon valt. Ik ben erg benieuwd hoe het bij elkaar staat in een look.

Catrice Pulse Of Purism

CATRICE PULSE OF PURISM 2-TONE LIPSTICK – € 3,99

Naar deze lipstick was ik echt heel erg benieuwd, hij heeft namelijk een roze basiskleur en in het hart van de lipstick vind je gouden shimmers. De huls ziet er echt prachtig uit en voelt kwalitatief goed aan, dat komt waarschijnlijk door de aluminium huls.

Catrice Pulse Of Purism

Hoe tof ziet deze lipstick er uit!? Ik ben echt heel erg benieuwd wat het op mijn lippen gaat doen.

Catrice Pulse Of Purism

Tijdens het swatchen wordt het me al duidelijk dat de gouden binnenkant amper iets doet. De kleur van de lipstick is subtiel dekkend en heeft een glanzende en zachte finish.

Catrice Pulse Of Purism

En hier zie hem hem op mijn lippen, het is een prachtige subtiel roze lipstick met een mooie glans, maar niets van gouden shimmers te bekennen.

Catrice Pulse Of Purism
Catrice Pulse Of Purism

En natuurlijk nog een look in combinatie met de nieuwe producten. Ik heb de primer gebruikt onder mijn foundation en heb ook echt het idee dat mijn foundation een stuk beter blijft zitten. Ik zie niet echt wat van die shimmers of glow terug. Het oogschaduw palette ziet er mooi en subtiel uit, maar de donkere kleur vind ik er een beetje van afsteken. De lipstick ziet er echt fantastisch uit en ben ik zeker fan van!

Catrice Pulse Of Purism

De producten van de Catrice Pulse Of Purism zien er op het eerste gezicht prachtig uit. Alleen het bijzondere wat je op het eerste gezicht ziet, straalt niet door op het gezicht. De producten zijn wel fijn en prettig in gebruik, ik kan ze je zeker aanraden! De Catrice Pulse Of Purism is vanaf nu te koop bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister. Ga jij wat scoren?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  femketje
  21 februari 2017 at 06:13

  ik zou zelf de primer nog wel willen proberen :)

 • Reply
  Romy
  21 februari 2017 at 06:33

  Wauw, die lipstick! Jammer van de gouden shimmers, maar hij staat je wel erg mooi! Die primer lijkt mij ook wel wat!

 • Reply
  Sandra
  21 februari 2017 at 07:37

  Hmm ik weet eerlijk gezegd niet zo goed of ik het wat vind. De producten zien er prachtig uit, maar op je gezicht vallen ze een beetje weg..

 • Reply
  diolifestyle
  21 februari 2017 at 08:08

  Dat is vaak het jammere, van ver af zijn ze prachtig in de verpakking, maar op je gezicht zie je dat minder terug..

 • Reply
  Susan
  21 februari 2017 at 08:59

  Die primer heb ik ook nog vast gehouden maar uiteindelijk niet gekocht. Fijn review!

 • Reply
  rachel
  21 februari 2017 at 09:17

  ziet er goed uit!!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  21 februari 2017 at 09:31

  De primer ziet er prachtig uit! Hoe bevalt hij je? Droogt hij heel mat op of is hij ook wel geschikt voor de wat drogere huid? En laat hij je make-up de gehele dag zitten?

  • Reply
   Aranka
   21 februari 2017 at 09:42

   Ik heb een hele vette huid, dus mijn make-up blijft nooit de hele dag zitten, ook niet met deze primer. Hij voelt erg nat aan dus ik denk dat hij perfect is voor ook de droge huid en hij droogt met een natuurlijke glans op! :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 februari 2017 at 09:40

  Jammer dat de producten op het gezicht niet helemaal goed uitpakken.

 • Reply
  Varenka
  21 februari 2017 at 09:51

  Wat staan deze kleuren je goed.
  Ziet er mooi uit allemaal, ook de vormgeving vind ik weer goed gedaan.

 • Reply
  lisette
  21 februari 2017 at 10:31

  De lipstick vind ik echt prachtig bij je staan! Ik ga eens kijken in de winkel. Ik ben meestal tevreden over dit merk.

 • Reply
  Tania
  21 februari 2017 at 11:25

  Wat een mooie collectie. Ben benieuwd naar de primer. Hopelijk kom ik de collectie tegen

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2017 at 11:30

  Jammer dat er weinig te zien van de lipstick!
  De primer zou ik zeker kopen ;-)

 • Reply
  Julie
  21 februari 2017 at 11:33

  De primer trekt omwille van zijn verpakking natuurlijk meteen de aandacht! Fijn dat hij ook prettig is in gebruik, ik zou hem wel willen proberen! :-) De andere twee producten spreken me niet echt aan om eerlijk te zijn…

 • Reply
  Laura J
  21 februari 2017 at 12:19

  Die lipstickkleur vind ik je echt prachtig staan, heel fris!

 • Reply
  Yvonne
  21 februari 2017 at 12:57

  Ik ben zeer benieuwd naar de lipstick en de primer! Mooie kleur lipstick. Ik heb ooit eens een serum met roze balletjes gehad van Kiko.

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  21 februari 2017 at 13:00

  Ben benieuwd naar de primer!

 • Reply
  levendeloes
  21 februari 2017 at 14:11

  Vind vooral de lipstick er leuk uit zien! Maar ook de primer klinkt goed.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  21 februari 2017 at 14:50

  Het ziet er prachtig uit! Die lipstick vind ik wel mooi zo, het is bijna een beetje ombre op je hand, hoewel je dat op je lippen niet echt terug ziet. Die paletjes zijn super fijn trouwens, ik heb er 2 van en die gaan altijd mee op vakantie.

 • Reply
  Manon
  21 februari 2017 at 17:15

  Ik ben niet zo fan van de collectie, maar ik ben heeel heeel benieuwd naar de primer.

 • Reply
  Beautyjuf
  21 februari 2017 at 17:38

  De pareltjes in de flacon zien er zo onwijs schattig uit. Deze primer zou ik dan ook nog wel willen kopen van de collectie. Evenals het oogschaduwpalette. De lipstick daarentegen is qua tint niet mijn ding.

 • Reply
  Mer
  21 februari 2017 at 19:11

  De kleur van de lipstick staat je waanzinnig goed! Ik zag de collectie hier ook liggen, maar wat ik mij af vroeg: is dat potje met die pareltjes wel echt een primer? Weet jij dat?

 • Reply
  hillybillybeauty
  21 februari 2017 at 20:11

  Oh ik ga morgen meteen even langs! Ik zou die primer ook wel willen testen.

 • Reply
  Britt
  22 februari 2017 at 16:25

  Die lipstick staat je mooi, dat laat je hele gezicht stralen! Die oogschaduw is ook wel mooi vind ik, maar net niet bijzonder genoeg. Ik ben zelf heel benieuwd naar de nagellakjes, die vind ik er ook erg mooi uitzien!

 • Laat een reactie achter