Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice producten die uit het schap verdwijnen

Vanochtend kon je de nieuwe producten zien die vanaf februari in het Catrice vak te vinden zijn. Helaas betekend dat ook dat er plaats gemaakt moet worden dus er producten gaan verdwijnen. Misschien zit jouw favoriete oogschaduw of lipgloss daar wel tussen. Benieuwd wat er allemaal gaat verdwijnen? Kijk dan met me mee!

Alle nagellak gaat verdwijnen, maar daar komt vast iets nieuws voor terug. Dit stond niet op de lijst, maar de schappen gaven het wel aan dat dit alles met 50% korting is. Ik verwacht dat er niet zoals bij Essence nieuwe verpakkingen gaan komen. Mocht ik meer weten horen jullie dat natuurlijk.

 

De mono oogschaduw’s: John Lemon, Kiwi Wonder, Vanessa´s Paradise, Hip Hop On The Tree Top, Bonnie & Cloud.

De oogschaduw palette’s: OMG I Want That!, Twinkle In The Eye, Rumble In The Jungle.

Het smokey eye palette: Billy Jeans. Het smokey eye potlood Gloria Greynor en de concealerpen rosy beige.

De Made To Stay oogschaduw in de kleur Metall Of Honor. De bruine gel eyeliner in de kleur It’s Mambo nr. 2 en de Intensif’eye wet & dry shadow in de kleur Brooke´s Blue Lagoon.

En de twee mascara’s Fake it! False Lashes Mascara en Better than Waterproof Mascara.

De Precision Eye Pencils: Like A Grayer, Rolling Like A Stone, Khakitoo, I Wood If I Could, Wildthing, Gold Me Tight!, My Ninja Purple

Alle Lip Appeal lipglossjes.

Drie mooie lipstick kleuren met de namen: Lost In The Woods, Tell Me A Berry-tail, More Is More

Foundation liefhebbers zullen hier niet echt heel erg blij mee zijn maar de Infinite Matt Make Light Beige, Honey Beige, Apricot Beige gaan eruit en de Photo Finish Foundation in Sun Beige zal gaan verdwijnen.

Ook een aantal fijne poeders voor het gezicht maken ruim sop voor het nieuwe assortiment. Namelijk de Skin Finish Powder in Caramel Beige, Sun Beige (de donkere kleuren dus. Multi Color Puder in Sand Beige en Sun Glow Matt in Light Bronze.
.
Dit is dus de hele lijst met producten die we niet meer terug gaan zien en die in de loop van nu met 50% korting in de vakken te vinden zijn. Ga jij nog oude producten inslaan die je nog graag in je bezit wilt hebben en zitten er toppers tussen die je helemaal niet willen zien verdwijnen?
.
Bron afbeeldingen SillySilSil
.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Ja, ik had de lijst al eerder gezien. Ik ben benieuwd wat ze met de nagellak gaan doen. Hopelijk niet een andere verpakking en misschien duuder maken.

 2. Het enige waar ik echt van baal is de Infinite Matt Foundation. Die behoort nog steeds tot mijn favorieten. Ben wel erg benieuwd naar de vervangende producten.

 3. Er komt vast wel iets nieuws voor de nagellak en nu hebben we lekker 50% korting yayyyy :) Wel vind ik jammer dat infinite matt eruit gaat.. :(

 4. Heel erg zonde dat de Inifinite Matt eruit gegaan, had eindelijk een fijne foundation gevonden! Als alles 50% is ga ik nog maar snel even 2 flesjes halen.
  Bij de nieuwe producten staat geen nagellak, betekent dat dat er de komende tijd geen nagellak is?

 5. Ik hoop dat er veel nieuwe lakken voor terug komen. ik denk dat ik nog eenmaal de nude nagellakken in ga slaan want die vind ik zo fijn.

 6. Neeee dat meen je niet! Eindelijk de foundation gevonden qua tint en wat bij mijn huid paste , gaat hij eruit :( Ohh ik baal hier echt van :(

 7. Heel veel comments over de nagellakjes, terwijl je er duidelijk bijzet dat je denkt dat alleen de verpakking zal gaan veranderen en dat jij het ook niet zeker weet…. Ik hoop dat de lakken gewoon hetzelfde blijven qua kleuren en het kwastje en dat ze niet nog duurder gaan worden haha! Ik ga nog wel even kijken of ik nog wat leuke lakjes met 50% korting kan scoren :)

 8. Ik ga zeker nog wat lakjes inslaan , ben heel erg benieuwd naar wat ervoor in de plaats komt! Ook de skinfinishes ga ik nog even inslaan !

 9. Echt zonde dat de Infinite Matt foundation eruit gaat! Die is net zo fijn.
  Ik ben benieuwd wat er met de nagellakjes gaat gebeuren!

 10. Goh wat gaat er veel uit het assortiment zeg =(
  die oogpotloden zijn mijn favoriet, direct maar even inslaan dus.
  dankjewel voor de info ;0))

 11. Waaat alle nagellak weg? En die foundations waren toch ook heel fijn? Hoe durven ze! Nu moeten ze wel met iets héél moois terugkomen om het goed te maken, want bij de nieuwe producten staan ook helemaal geen nagellakjes! We gaan het zien, misschien nog wel even lekker inslaan met korting :D
  Nog een foutje; ‘Helaas betekend dat ook dat er plaats gemaakt moet worden dus er producten gaan verdwijnen.’ –> betekenT.

 12. Wow. ALLE NAGELLAK?!?! Freakin’ damn. Oké, oké. Mijn spaarpot… nooooh, als alles voor 50% weggaat ben ik de pineut haha. Binnenkort niet de drogisterij instappen. Gewoon. Niet. Doen.

 13. ik ben echt benieuwd wat we ipv de lakjes gaan krijgen… wel vreemd dat er ook geen nieuwe lakjes in het persbericht stonden van de assortimentsvernieuwing! ze zouden toch nog wel lakjes blijven maken *hoop ik*

 14. Wow gaan alle lakjes eruit? Ik hoop dat er dan veel nieuwe lakjes komen, en ze niet opeens veel duurder worden zoals bij Essence.
  Het leuke aan Catrice is juist dat het cheap is en je er daardoor meer van kunt kopen!
  Ik ga de drogisterij goed in de gaten houden komende tijd :-)

 15. OMG de nagellakjes. Wat erg, bedoel het is leuk maar meer erg dat ik op vakantie zit. I can cry =”( Echt jammer. Ze zullen vast snel gaan. Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe lakjes.
  Love,

 16. Als je nu kijkt op catrice.eu bij inspiratie en dan bij de producten die weggaan, zie je dat de lijst is aangepast. De nagellakjes staan niet meer bij de producten die weggaan. Ze blijven dus waarschijnlijk gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *