Catrice Prismatic Topcoat

Het is ons allemaal niet ontgaan dat Catrice prachtige nieuwe nagellaken in het assortiment heeft toegevoegd. Maar ze hebben ook iets nieuws toegevoegd waar nog niet zoveel over geschreven is en dat is deze prachtige topcoat. Die een prachtig effect aan je nagellak geeft, Catrice noemt het product Prismatic Effects Top Coat. Kijk snel verder voor het effect op de nagels.

Het potje zelf vind ik ook erg mooi de letters glimmen je tegemoet. Voor de rest heeft het een witte dop dus valt het meteen op tussen alle andere kleuren die  een zwarte dop hebben met uitzondering van de nude collectie. Hij staat trouwens ook tussen de nude collectie van Catrice. Als je goed in het flesje kijkt zie je een blauwe glans en die zie je ook meteen terug op je nagels.

Hier kan je de topcoat zien over de nagellak Replay waar ik een paar dagen geleden wat over schreef. Ik vind het je nagellak echt iets extra’s geven. Het effect vind ik erg leuk. Alleen het effect is wel blauw dus je moet wel oppassen dat het niet over elke nagellak mooi zal staan. De topcoat lakt zelf heel erg fijn en is precies goed qua substantie.

De topcoat kost zoals alle andere lakjes € 2,49

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Rowan
  17 april 2011 at 16:24

  Hij is werkelijk prachtig, ik heb hem gisteren ook gekocht :D

 • Reply
  Rani
  17 april 2011 at 19:51

  Echt prachtig! Ik heb er zo ongeveer één van Manhattan, maar hij is bijna op dus dan ga ik deze kopen!

 • Reply
  Silva
  17 april 2011 at 20:45

  Ik vind het wel een leuk effect geven!

 • Reply
  Carola
  18 april 2011 at 15:37

  Ik vind het wel een leuk effect geven, weer eens wat anders dan de crackle en glitter topcoats.

 • Reply
  Wendy
  18 april 2011 at 16:57

  Het ziet er echt heel mooi uit. :O

 • Reply
  Brechtje
  18 april 2011 at 19:40

  Wauw, ik vind het effect heel mooi.
  In het potje lijkt het een beetje parelmoerig. Heel mooi. :D

 • Reply
  Angela
  24 april 2011 at 13:42

  Oh wauw, wat mooi!

 • Reply
  Florie
  13 mei 2011 at 23:28

  Ik heb hem ook, hij is ook wel leuk over rood.
  alleen een beetje heftig.

 • Laat een reactie achter