Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof

 photo Prime_zps325f0b76.png

Ik was altijd al enthousiast over de matterende poeder van Essence die ik elke dag met plezier gebruik. Alleen de pan is duidelijk in zicht en hij brokkelt helemaal af en is daarom niet echt heel handig meer in gebruik. Maar dat is niet erg, want dit nieuwe poeder van Catrice zat al te wachten tot het eindelijk gebruikt zou worden! Het laat je make-up langer zitten en matteert het belooft ook nog eens waterproof te zijn!

 photo Prime1_zpsc85ebf99.png

Als ik de beschrijving van het product in het persbericht lees word ik toch wel heel enthousiast! De poeder is waterproof en zorgt ervoor dat je huid goed beschermd wordt tegen vocht! Het water parelt meteen weer van je gezicht af zodat het je make-up niet kan beschadigen! En de poeder matteert de huid ook nog eens urenlang! De super zachte formule zorgt voor een heerlijk zachte huid. Dit komt ook door de toegevoegde Vitamine A en E die ook de huid verzorgen. De transparante tint past zich aan elke kleur aan zodat je nooit last hebt van een witte waas.

 photo Prime3_zpsb12e1919.png

De verpakking vind ik chique en handig in gebruik, het is degelijk en stevig zodat het snel kapot gaat. Ook handig is de spiegel die in het dekseltje zit zodat je het goed en gemakkelijk aan kan brengen als je hem mee hebt onderweg en geen spiegel bij je hand hebt. De poeder is vrij vast wat ik een pluspunt vind, want met een kwast is het geen poederbende maar er komt wel genoeg product vanaf.

 photo Prime2_zps4659ad6e.png

De poeder is geheel geurloos wat ik prettig vind, soms hebben poeders zo een typische geur die ik niet heel erg prettig vind, op mijn gezicht hou ik het liever neutraal qua geur. De pan heeft een inhoud van 9 gram wat een behoorlijk hoeveelheid is waar je maar € 4,99 voor betaald.

 photo Prime4_zps27226177.png

Swatch van de poeder, uitgewerkt op het gezicht zie je er helemaal niks meer van en laat geen witte waas achter. Maar hoe zit het nou met het waterproof gedeelte. Als eerst moet ik je wel vertellen dat het om vocht gaat, een motregen buitje dus bijvoorbeeld of een paar druppen. Onder de douche of een stevige regenbui houdt de poeder niet. Maar dat leek me wel logisch. En inderdaad mijn make-up blijft perfect zitten als ik bijvoorbeeld in een hele vochtige douche kom, dan voelt mijn gezicht nog zacht en egaal aan en niet kleffig aan van al het vocht.

 photo Prime5_zpsdf53b6a9.png

Ook mijn huid matteert hij fantastisch en ziet het er gedurende de dag erg mooi uit! Ik ben echt super enthousiast want dit houdt ook mijn vette huid perfect onder controle! Ben je dus opzoek naar een goede matterende finishing powder? Dan kan ik je deze zeker van Catrice aanraden, je gezicht wordt er ontzettend zacht en mat van! Doei glimmende zones!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. ik vind de verpakking erg mooi en het lijkt me een hele fijne poeder! ik heb nu nog bijna 10 poeders liggen en moet ze echt van mezelf op maken voor ik nieuwe koop. maar daarna wil ik deze echt heel erg graag proberen!

 2. Mooie poeder, lekker budget! 1 dingetjes ik raak je achtergrond een beetje zat.. Zo lijkt het alsof ik dit artikel al eerder heb gelezen. X

 3. Ik hoor hier telkens gemengde reacties over. Misschien toch maar eens proberen. Op jouw huid ziet ‘ie er alleszins prachtig uit!

 4. Ik maakte onlangs een losse poeder van Catrice op en ben nog opzoek naar een goed vervanger. Dit poeder vind ik wel interessant.

 5. Ziet er goed uit! Ik heb er ook één in de kast liggen, maar wacht eerst tot mijn poeder van Essence op is. Deze begint ook al aardig te brokkelen. Hoop dat dat een stuk minder is bij die van Catrice!

 6. Wat een fijne review! Ik gebruik nu een poeder van L’Oréal, maar die is bijna op. Ik denk dat dit een goede vervanger gaat worden ;-)

 7. Dit is inderdaad een super product! Ik ga nooit meer poeders nemen met een ‘kleurtje’, transparatie ftw!

 8. Dit klinkt heel erg goed! Ik vind het vooral fijn dat je een paar druppeltjes op je gezicht geen kwaad kunnen & dat je make-up als nog perfect blijft zitten gedurende de dag. Wanneer mijn poeder op is ga ik toch eens voor deze kijken!

 9. Looks goood! Fijn dat ‘ie zo goed zijn werk doet, al helemaal voor de prijs :). En het waterproof zijn is nog een extra plus!

 10. Ik heb ‘m ook en ik vind ‘m eigenlijk heel fijn. Wissel wel af met de die witte vaste poeder in dat doorzichtige doosje, ook van Catrice. Weet niet meer precies hoe die heet.

 11. Wow, dat klinkt echt heel erg goed en het ziet er mooi uit! Ik ga zeker de ingrediënten checken en als ik tevreden ben ga ik hem kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *