Catrice Powder Brush

Mijn vorige poederkwast van de H&M vond ik echt prut en wou al een tijdje een nieuwe. Elke keer dacht ik ach hij doet het waarom zou ik op stel en sprong een nieuwe willen hebben? Tot dat ik de nieuwe collectie van Catrice in de winkels zag liggen. Waaronder een hele mooie powder brush. Stiekem haalde ik hem uit de verpakking en wat was hij zacht!

Zo zit hij in de verpakking. Een mooie verpakking met een handige sluiting zo zou je hem dus overal mee naar toe kunnen nemen. Ik ben echt helemaal verliefd op deze kwast. Ik had hem er dus stiekem uitgehaald in de winkel en hij is echt super zacht. Echt heel erg fijn, want mijn vorige kwast was behoorlijk stug en als ik hem door mijn MAC MSF haalde had ik allemaal losse poeder die ik weg moest blazen omdat alles er anders onder zat zonde dus. Met deze kwast heb ik hier helemaal geen last van wat een groot plus punt is. Verder is de kwast behoorlijk plat en niet heel erg groot maar ik vind het wel fijn. De kwast is ongeveer net zo groot als mijn hand. Je kan hem dus makkelijk overal mee naar toe nemen. De kwast voelt ook heerlijk zacht op mijn gezicht aan. En ook een belangrijk iets hij kost maar € 4,49 wat natuurlijk spot goedkoop voor een kwast is!

Ik vind het een echte aanrader als je op zoek bent naar een kleinere powder brush! En kost maar € 4,49 en is te koop bij de Trekpleister en Kruidvat (als de nieuwe collectie er al ligt).

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  anne
  22 november 2010 at 16:38

  ooeeeh, ik zoek nog een mooie blushkwast dus die ga ik zeker even halen!
  badenkt voor de tip!

 • Reply
  Esmay
  22 november 2010 at 16:58

  Haha, ik was vandaag toevallig ook in de Kruidvat, en ik kon het ook niet laten om hem te voelen. Hij is écht zacht. Maar ik heb op dit moment geen kwasten nodig, want ik heb al 3 superzachte van Essence :)!

 • Reply
  Silva
  22 november 2010 at 17:11

  Wow, ik ben op zoek naar een niet te dure poeder kwast, deze ga ik kopen!

 • Laat een reactie achter