Catrice Peach Sorbet

Ik heb een nieuwe favoriete blush gevonden, ik heb er al een keer eerder over geschreven maar ik kan het niet laten om er nog iets over te schrijven. Hoe vaak ik deze blush in een korte tijd heb gebruikt is niet normaal, de andere blushes heb ik sinds deze blush niet eens aangeraakt. Ik heb het over mijn favoriete blush van Catrice in Peach Sorbet.

Jullie hebben de blush al een keer voorbij zien komen in het artikel van al mijn nieuwe Catrice producten. Toen had ik hem eigenlijk alleen nog maar een paar keer geswatched en voor de rest nog niet erg veel mee gedaan. Wel wist ik dat de structuur heel erg fijn is en hij haast niet korrelt. De blush zelf voelt ook heel erg zacht aan wat voor mij een pluspunt is.

De blush heeft twee kleuren die je apart kan gebruiken of met elkaar, ik gebruik ze allebei door elkaar voor een prachtig effect. Deze blush geeft je namelijk een super naturele glow over je wangen! En als ik ergens fan van ben is het naturel maar wat wel te zien is. En met deze blush zit ik daar dan helemaal goed mee. Zoals je hier op de foto onder kan zien heb ik hem al aardig gebruikt. Zeker elke dag nadat ik heb heb gekocht en dat zal nu wel 2 weken geleden zijn.

De blush is zelf heel erg goed gepigmenteerd en bevat hele subtiele kleine glittertjes. Je hebt niet meteen een discobal op je wang, maar wel een hele subtiele glow. Ik ben echt helemaal weg van deze blush en ik denk dat ik de drie andere blushes ook nog ga halen want ik vind ze wel echt super mooi!

En hier kan je nog het subtiele effect zien van de blush, alleen in het echt valt hij íets meer op.

De blush is te koop voor 3,49 (dacht ik) bij de Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Femke
  12 april 2011 at 09:59

  ik heb hier 010, raspberry ice cream en 030, pink grapefruit shake van.. en ik moet zeggen dat ik ook laaiend enthousiast ben! Ik vlieg vandaag ook even naar de kruidvat om te kijken of ze de andere 2 ook nog even hebben liggen! Ik vind trouwens tot nu toe alles nog van de nieuwe collectie van catrice fijn.. wauw! En dat voor die prijzen.

 • Reply
  maccia
  12 april 2011 at 10:43

  Het ziet er erg natuurlijk uit!

 • Reply
  Manon
  12 april 2011 at 11:34

  Mooie kleur! Ik denk dat ik ook nog maar eens een van die blushes ga proberen..

 • Reply
  Roos
  12 april 2011 at 11:37

  Ik heb deze ook, ik vind hem echt heel mooi.

 • Reply
  Mandy
  12 april 2011 at 13:27

  Mooie kleur hoor!

 • Reply
  Sharon
  12 april 2011 at 14:26

  Mooi issie hè? :)

 • Reply
  Yak Man
  12 april 2011 at 16:21

  wauw, heel erg mooi :D

 • Reply
  Esmay
  12 april 2011 at 19:11

  Ik moet ze nog steeds halen, maar heb nog steeds een no-budget challenge haha (:

 • Reply
  Joyce
  12 april 2011 at 20:51

  Staat je mooi! Heb er al een paar keer voor gestaan, maar twijfel erover welke kleur ik moet kopen.

 • Reply
  Silva
  12 april 2011 at 23:55

  Echt een schitterende blush! Ik wil hem ook :)

 • Reply
  lisa
  16 april 2011 at 14:18

  die heb ik ook gekocht, vind hem superfijn!

 • Laat een reactie achter