Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Overnight Beauty Aid – Limited Edition

Catrice Overnight Beauty Aid – Limited Edition

We weten dat genoeg slaap goed voor ons is. Maar bestaat het schoonheidsslaapje alleen in sprookjes – en moet het 100 jaar duren? Dankzij de Catrice Limited Edition Overnight Beauty Aid, welke exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar zal zijn van midden juni tot eind juli 2021, is slechts één nacht nodig om een prachtige huid te hebben in de ochtend.

Alle zes producten in de collectie bevatten kalmerend en rustgevend lavendel, zijn vegan en garanderen relaxing me-time in de avond én een verjongende nacht voor lichaam en geest. Slaap zacht, mijn huid!

Automatische concepten

Catrice Calming Face Serum Milk – € 5,99

Keep Calm: deze Serum Milk is een must voor een ontspannen en rustgevende avond beautyroutine en een prachtig verzorgde huid. Met een pre- en probiotisch complex biedt het hydratatie – en kalmeert het onze wervelwind van gedachten in de avond met de rustgevende geur van lavendel.

Automatische concepten

Catrice Restoring Overnight Lip Mask – € 3,99

Zachte en zoenbare lippen – dat is waar het Restoring Overnight Lip Mask met sheaboter helemaal voor staat. Breng aan voor het slapengaan en masseer zacht in de delicate huid van de lippen voor een extra boost aan verzorging ’s nachts. Beautytip: een peeling bereidt de lippen perfect voor op het lipmasker en laat de ingrediënten nóg beter absorberen.

Automatische concepten

Catrice Repairing Leave In Hand Mask – € 2,99

Geen tijd om gedurende de dag voor je handen te zorgen? Met het Repairing Leave In Hand Mask kunnen je handen ook profiteren van een goede nachtrust. Sheaboter, lavendelolie en olijfolie herstellen droge, gebarsten gebieden en stralen een fijne geur uit. Breng simpelweg royaal aan voor het slapengaan, combineer het met een rustgevende handmassage en word de volgende ochtend wakker met zichtbaar zachte en verzorgde handen.

Catrice Overnight Beauty Aid – Limited Edition

Catrice Relaxing Mist – € 5,99

De Relaxing Mist maakt van jouw avondroutine een absolute wellness ervaring. Met de warme, aardse geur van sandelhout en lavendel straalt de aroma spray pure ontspanning uit en helpt het om innerlijke rust te vinden in onze turbulente alledaagse levens. Het kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als het lichaam.

Catrice Overnight Beauty Aid – Limited Edition

Catrice Recovering Overnight Face Mask – € 5,99

Masker koningin? Dan is dit gezichtsmasker perfect voor jou! Het wordt aangebracht als een crème voordat je naar bed gaat en ligt op de huid als een licht, fijn vliesje. Het Recovering Overnight Face Mask heeft ‘s nachts een continue werking en geeft het gezicht een langdurige extra portie verzorging. Het squalaan ingrediënt in het masker hydrateert de huid intensief en laat het er de volgende ochtend fris, soepel en
stralend uitzien.

Catrice Overnight Beauty Aid – Limited Edition

Catrice Multipurpose Oil – € 5,99

Intensieve verzorging van top tot teen: de Multipurpose Oil is perfect voor alledaags gebruik over het hele lichaam. De toegevoegde oliën zijn zeer voedend en verzachtend voor de huid. De essentiële olie ylang ylang heeft daarnaast een rustgevend effect en een fijne bloemzoete geur. Breng simpelweg aan op het gewenste delen van de huid en masseer zacht in.

Ik moet zeggen, ik ben best benieuwd naar de collectie! De Catrice Overnight Beauty Aid collectie zal exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar zal zijn van midden juni tot eind juli 2021. Gaan jullie er iets van scoren?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Mwah, ik word niet heel erg warm van deze collectie. Vind het jammer dat Catrice en ook Essence nu uitkomen met zoveel gezichtsverzorging. Ik snap het wel want ze spelen daarmee heel erg in op de huidige trends, maar ik word zelf veel blijer van een mooi vormgegeven make-up LE voor een leuke prijs.

  2. Ben in principe wel blij met zo’n lijn. Voor ik ga bestellen wil ik toch even een check op de ingrediëntenlijst doen. Als werkzame stoffen na plaats 5 komen, heeft het weinig zin omdat er te weinig in zit om iets te kunnen doen voor de huid en dus verspilling van geld. Ook nogal idioot om twee maanden te moeten wachten. Ik heb nu een aantal dingetjes nodig, dus ik acht de kans niet groot dat ik nog deze producten ga kopen als er alweer voorraad in mijn kasten staat.

  3. Met de rustgevende geur van lavendel? Van lavendel is bekend dat het de huid kan irriteren en dat het in combinatie met zuurstof vrije radicalen kan vormen. Dat zou in theorie betekenen dat het je huid kan verouderen in plaats van verjongen.
    Dat zal vast geweldig zijn voor je huid! Ik zeg: doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *