Catrice OMG I What That

Na mijn niet al te goede ervaring met mijn andere Catrice palette en erg goede dingen over dit palette gehoord te hebben besloot ik deze uiteindelijk toch te kopen. Ik ben gek op nude en aardetinten dus dit is echt weer een palette voor mij. Ik nam hem met de 50% korting dagen bij de Kruidvat mee. En ik moet zeggen, ik vind hem echt geweldig!

Als eerst vind ik dat het palette echt geweldige kleuren heeft, lekker appart. Je komt ze niet zo snel tegen. Ik vind vooral de kleuren in de grote vakken erg mooi. Een mooie donkergroene olijf achtige kleur en een grijs zwartachtige kleur met allemaal verschillende soorten glitters er in, die je helaas niet goed op de foto kan zien.

Het oogschaduw palette heeft echt een prima kwaliteit, als je met de kwast over de oogschaduw heen gaat heeft hij niet veel fall out en neemt lekker veel pigment op. Ook zijn deze oogschaduws weer lekker goed gepigmenteerd, wat we de laatste tijd toch wel van Catrice gewend zijn! De vier kleuren zijn bij elkaar geschikt voor een smockey eye, het word alleen wel een vrij donkere smockey eye daar moet je wel van houden.

Hieronder nog een close op van de grijs zwart achtige oogschaduw met allemaal verschillende kleuren glitter er in, wat ik zo een leuk effect vind. Ik heb het alleen niet helemaal duidelijk op de foto kunnen zetten. Maar jullie zien het wel, minimaal maar je ziet het.

En dan nog een paar swatches van de oogschaduws ik heb ze gewoon met de vingers aangebracht en zo op de blote huid zonder een primer eronder, met een primer zijn de kleuren nog intenser. Ik ben echt fan van dit palette. Ik gebruik graag de olijf kleur op mijn ooglid en de bruine oogschaduw in mijn crease en de crème kleur als highlighter, de donkere kleur laat ik meestal zitten omdat ik hem dan eigenlijk iets te donker vind worden.

Het palette kost € 4,49 en is te koop bij de Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  brecht
  6 mei 2011 at 10:08

  Leuk, ik heb hem zelf ook!
  Ik heb ook never let me go die ik wat sraagbaarder vind dan deze, ik vind deze meer geschikt voor een feestje!

 • Reply
  Manon
  6 mei 2011 at 10:54

  Mooi! Ik heb deze een tijdje terug aan m’n moeder cadeau gedaan, misschien zelf ook eens aanschaffen zodra m’n no buy month voorbij is.

 • Reply
  Roos
  6 mei 2011 at 11:21

  Het zijn niet echt mijn kleurtjes, maar ik vind de catrice paletjes wel echt heel fijn.

 • Reply
  Sabine
  6 mei 2011 at 11:35

  Ik heb hem zelf ook, maar nog niet gebruikt ^^ Vind de kleuren ook prachtig!

 • Reply
  Tatjana
  6 mei 2011 at 12:02

  Ziet er super goed uit!

 • Reply
  Esmay
  6 mei 2011 at 14:02

  Ik vind het een mooi paletje!

 • Reply
  Silva
  6 mei 2011 at 16:07

  Ik vind die kleuren echt geweldig!

 • Reply
  Tess
  6 mei 2011 at 16:42

  I want him too!! hij is zo leuk, :grin:
  mooie blog :D

 • Reply
  Sharon
  6 mei 2011 at 17:07

  Ik heb hem zelf ook en hij is echt fijn. De kleuren zijn erg pretty :)

 • Reply
  Tamara
  6 mei 2011 at 17:23

  Ik vind het echt een mooi palette

 • Reply
  Joan
  6 mei 2011 at 19:05

  Dat groenige kleurtje vind ik erg mooi!

 • Reply
  Eva
  6 mei 2011 at 19:34

  Ik heb hem ook en is ondertussen één van mijn favorieten, echt geweldige kwaliteit !

 • Reply
  Sharon
  6 mei 2011 at 22:12

  Ziet er mooi uit! :)

 • Reply
  Miss MATC
  7 mei 2011 at 13:18

  Ziet er goed uit! ;-)

 • Reply
  Joyce
  8 mei 2011 at 21:17

  Ik heb hem ook, bewaar hem nog even op foto’s te maken! (:

 • Laat een reactie achter