Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice OMG I What That

Na mijn niet al te goede ervaring met mijn andere Catrice palette en erg goede dingen over dit palette gehoord te hebben besloot ik deze uiteindelijk toch te kopen. Ik ben gek op nude en aardetinten dus dit is echt weer een palette voor mij. Ik nam hem met de 50% korting dagen bij de Kruidvat mee. En ik moet zeggen, ik vind hem echt geweldig!

Als eerst vind ik dat het palette echt geweldige kleuren heeft, lekker appart. Je komt ze niet zo snel tegen. Ik vind vooral de kleuren in de grote vakken erg mooi. Een mooie donkergroene olijf achtige kleur en een grijs zwartachtige kleur met allemaal verschillende soorten glitters er in, die je helaas niet goed op de foto kan zien.

Het oogschaduw palette heeft echt een prima kwaliteit, als je met de kwast over de oogschaduw heen gaat heeft hij niet veel fall out en neemt lekker veel pigment op. Ook zijn deze oogschaduws weer lekker goed gepigmenteerd, wat we de laatste tijd toch wel van Catrice gewend zijn! De vier kleuren zijn bij elkaar geschikt voor een smockey eye, het word alleen wel een vrij donkere smockey eye daar moet je wel van houden.

Hieronder nog een close op van de grijs zwart achtige oogschaduw met allemaal verschillende kleuren glitter er in, wat ik zo een leuk effect vind. Ik heb het alleen niet helemaal duidelijk op de foto kunnen zetten. Maar jullie zien het wel, minimaal maar je ziet het.

En dan nog een paar swatches van de oogschaduws ik heb ze gewoon met de vingers aangebracht en zo op de blote huid zonder een primer eronder, met een primer zijn de kleuren nog intenser. Ik ben echt fan van dit palette. Ik gebruik graag de olijf kleur op mijn ooglid en de bruine oogschaduw in mijn crease en de crème kleur als highlighter, de donkere kleur laat ik meestal zitten omdat ik hem dan eigenlijk iets te donker vind worden.

Het palette kost € 4,49 en is te koop bij de Kruidvat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Leuk, ik heb hem zelf ook!
    Ik heb ook never let me go die ik wat sraagbaarder vind dan deze, ik vind deze meer geschikt voor een feestje!

  2. Mooi! Ik heb deze een tijdje terug aan m’n moeder cadeau gedaan, misschien zelf ook eens aanschaffen zodra m’n no buy month voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *