Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Ombré Two Tone Lipsticks

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Van de week liet ik jullie al het nieuwe oogschaduw palette zien van Catrice dat op het eerste gezicht echt een schot in de roos was maar de uitwerking toch wat minder was. Dit keer is het de beurt aan de nieuwe Catrice Ombré Two Tone Lipsticks! Je vindt ze straks in het vaste vernieuwde assortiment maar nu kun je ze vinden in het limited edition schap als preview. Ik was heel benieuwd naar deze ombre lipsticks!

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Echt heel erg nieuw is dit idee van Catrice niet, want je zag het ook al een tijdje geleden bij Collistar voorbij komen. Het idee was toen super leuk, alleen de uitwerking wat minder want het werkt niet echt heel erg handig. Maar blijkbaar heeft Catrice daar geen gehoor aan gegeven en heeft het product bijna letterlijk zo overgenomen met alleen een iets andere samenstelling van kleuren.

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

De verpakkingen zien er eigenlijk ook zowat hetzelfde uit als die van Collistar, alleen deze zijn zwart in plaats van goud. Ze hebben wel een stevige verpakking en zien er mooi uit. De lipsticks zijn lang en vierkant van vorm zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen. Ze zien er gewoon heel erg elegant uit, goed gedaan – of goed nageaapt – Catrice!

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

In totaal komt Catrice met zes verschillende kleuren Ombré Two Tone lipsticks, dat zijn de kleuren:

 • 010 Rockabily Rosewood
 • 020 Nude York City Style
 • 030 Grapedation Nude
 • 040 Not ExpiRED Yet
 • 050 Please Tell Rosy
 • 060 Bloody Vampire Kiss

Ik heb de kleuren Rockabily Rosewood, Nude York City Style en Bloody Vampire Kiss gekocht. Een mooie afwisseling van rood, roze en nude! Tijd om ze verder aan jullie te laten zien.

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Zoals ik al zei zijn de lipsticks lang en elegant. Ook de inhoud is best aan de maat want de hele lange hals zit zowat gevuld met lipstick. Hij is wat dunner dan een normale lipstick maar gaat denk ik net zo lang mee omdat hij langer is dan normaal. De lipsticks hebben een vierkante vorm waar je wel even aan moet wennen tijdens het aanbrengen maar gelukkig hebben ze wel een scherpe punt waar je enigszins mee kan sturen.

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

De bedoeling van de lipstick is dat je de donkere kleur aan de buitenkant aanbrengt en de lichte kleur aan de binnenkant van je lippen. De bovenste lip aanbrengen gaat dus heel makkelijk maar de onderkant is toch wel even een uitdaging omdat je de lipstick op zijn kop moet aanbrengen. Daar moet ik zelf nog even aan wennen en mee oefenen. Je kunt er trouwens ook voor kiezen de donkere kleur aan de binnenkant aan te brengen maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

De lipsticks hebben een vrij lichte en glanzende pigmentatie. Omdat ze zo licht zijn, zijn ze een beetje rommelig en vlekkerig. Maar het zorgt vast voor een mooi resultaat en de donkere kleuren steken mooi af van de basiskleur. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerking!

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Nude York City Style

Dit is een hele zachte nude tint die er op de lippen echt ontzettend mooi uitziet. Omdat hij niet helemaal 100 % dekt en wat vlekkerig is vond ik het heel lastig hem netjes aan te brengen. Maar het resultaat op mijn gezicht vind ik wel heel erg mooi.

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Rockabily Rosewood

Deze kleur heeft beduidend meer pigment dan de voorganger en zit er ook heel erg mooi uit. Het ombre effect is hier ook erg goed te zien en ziet er top uit! Ik ben fan van deze kleur!

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

Bloody Vampire Kiss

Over deze kleur ben ik het minst te spreken want van dichtbij is hij toch een beetje vlekkerig en niet egaal dekkend. Vanaf een afstandje ziet hij er gelukkig wel mooi uit klassiek uit!

Mijn Ultieme Favorieten van 2016

De Catrice Ombré Two Tone Lipsticks glijden makkelijk over de lippen en de ene lipstick laat meer kleur dan de andere zien. Ze zijn vrij sheer maar geven toch een mooi effect. De ombre kleuren lopen ook mooi en natuurlijk in elkaar over wat ik erg leuk vind. Alleen wat ik nou echt van deze lipsticks vind weet ik niet. Ik vind het idee ontzettend leuk en het is redelijk goed uitgevoerd. Alleen of ik het zelf vaker zal gaan dragen, dat weet ik niet. De Catrice Ombré Two Tone Lipsticks zijn vanaf februari in het vernieuwde assortiment van Catrice te vinden voor € 4,99 per stuk bij onder ander Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Je kan de kleuren ook afzonderlijk van elkaar gebruiken. Ik heb er zelf ook 2 en ik ben het eens met de pigmentatie. Dan vind ik de collistar duo lipstick, zelfde soort product als van catrice, toch beter qua formule en dekking.

 2. Ik was hier ontzettend benieuwd naar, maar het is toch niet helemaal mijn ding. Denk dat ik het mooie vind om hetzelfde effect te bereiken met een lippotlood.

 3. De foto’s zijn fantastisch, dat allereerst! Ik vind de lipsticks er ook echt geweldig uit zien. High end echt! Het effect vind ik minder. Wel leuk dat Catrice zo’n risico durft te nemen. Het idee is goed en als ze erg mat waren geweest had ik ze sneller gekocht denk ik!

 4. Ik vind het effect heel erg leuk eigenlijk, en je kan het natuurlijk net zo heftig of subtiel maken als dat je zelf wilt, ik ben fan!

 5. Met een donkere rand en een slecht dekkende binnenkleur vind ik het net of het tijd is om je lippenstift bij te werken omdat het aan het slijten is. Niet mijn idee van mooi dus ik laat het gaan.

 6. Inderdaad een beetje rommelig aangebracht. Ik weet nog wel dat het een tijd geleden not done was om een donkere lijn om je lippenstift te hebben. Dat heette vreselijk ordinair te zijn. En nu schijnt het opeens weer te kunnen. De Leco look werd dat toen genoemd ;-)

 7. Ik vind het idee wel erg leuk, maar het oogt inderdaad wat rommelig op je lippen. Weet uberhaupt niet of ik het zelf zo zou willen gebruiken. Die roze is inderdaad wel de mooiste van deze 3.

 8. Tof idee zo’n lipstick, alleen in de praktijk niet zo handig lijkt me. Van dichtbij vind ik het niet zo mooi eruit zien, maar van veraf is het wel oke! De nude kleur vind ik het mooiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *