Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Ombre Top Coat

 photo CatriceOmbreTopCoat_zps46665608.png

Hoe leuk is dit, een topcoat die je nagels een ombre effect geeft! Ik heb hem al een hele tijd in mijn te testen bak liggen en nu moet het er maar eens van komen, want ik was hier heel erg benieuwd naar. Het is een lak die je over je licht gekleurde nagellak heen moet doen voor een tof ombre effect. Ik was heel erg benieuwd en pakte meteen mijn nagellakjes erbij!

 photo CatriceOmbreTopCoat1_zpsaef737c6.png

Deze bijzondere topcoat is in het vernieuwde Catrice assortiment te vinden – gewoon in de kleine schappen – en is een heel erg dun goedje, zo dun als water. Daardoor wist ik niet zo goed of dit wel ging werken, liep het niet snel in de randjes en dekte het uberhaupt wel? De foto op de dop ziet er in ieder geval veel belovend en mooi uit, zo wil ik mijn nagels ook wel hebben!

 photo CatriceOmbreTopCoat3_zps73bb12b7.png

Ook de verpakking geeft aan dat het product het beste werkt op een lichte kleur nagellak, bovenaan zijn een paar voorbeeld kleuren genomen. Ik heb ook een vergelijkbare kleur gebruikt.

 photo CatriceOmbreTopCoat4_zpsd5c6afb6.png

Op de acherkant vind je nog wat informatie maar ik denk dat het niet heel moeilijk moet zijn. Breng eerst je gewone nagellak aan en laat dit drogen en daarna de topcoat. Je kunt de laagjes opbouwen in kleur zodat het effect het ombre wordt, leuk! Het lakje heeft trouwens een gewoon Catrice kwastje en lakt prima. Wel goed je kwastje afstrijken omdat de lak zo dun als water is, je wilt natuurlijk niet knoeien.

 photo CatriceOmbreTopCoat5_zps5dc1f537.png

Zo, mijn nagels in de basislak, dit is Romper Room van Essie een hele lieve zacht roze kleur.

 photo CatriceOmbreTopCoat6_zps644339cd.png

En dit is met de Catrice Ombre Top Coat… Ik weet niet waar het fout is gegaan maar dit ziet er echt niet uit. Links heb ik drie laagjes aangebracht en steeds een laagje minder als we naar rechts toe gaan. Maar de lak mengt zich helemaal met de basislak en ziet er vooral niet uit. Het ombre effect is voor mij ver te zoeken en ben dan ook tot de conclusie gekomen dat dit gewoon écht niet werkt. Ook de topcoat droogt verschikkelijk langzaam waardoor je echt een tijd moet wachten voordat je weer aan de slag kan zonder je lak te beschadigen.

 photo CatriceOmbreTopCoat2_zpse25b0fd7.png

Nee dit product is echt niets voor mij en zal hem dan ook zeker niet aanraden voor anderen. Op internet zag ik ook nog andere reviews voorbij komen, maar dan vind ik het effect ook niet echt fantastisch. Ik vind het gewoon een product dat compleet de plank mis slaat, maar het idee was wel heel erg leuk! De Catrice Ombre Top Coat kost € 2,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *