Catrice Nymphelia Dancing Nymph Blush

Het pareltje van de nieuwe Catrice LE Nymphelia is toch wel de blush, als ik voor mezelf en vast een heleboel anderen spreek. Het gerucht ging dat dit een dupe zou zijn van de geliefde MAC MSF Redhead, die ik helaas niet kon bemachtigen – wel Blonde, maar ik had die kleuren al in mijn Dior blush -. Na mijn stage dook ik even de Kruidvat in en daar lag die dan in een vers vak de Dancing Nymph blush!

Met twinkelende oogjes nam ik hem met me mee naar huis, wat me opviel is dat deze blush een stuk duurder is dan normaal. Nog steeds niet duur, maar € 4,49 voor Catrice begrippen vind ik wel behoorlijk aan de prijs, maar prima daar krijg je een prachtig product voor terug. Nou ja dat dacht ik toen nog.

De blush is een prachtig oranje achtige blush met een hele subtiele shimmer er in. De blush is baked, dat betekend dat je hem zowel nat als droog op kan brengen voor meer intensiteit. De verschillende kleuren in de blush vind ik ook echt ontzettend mooi, echt prachtig om naar te kijken en natuurlijk ook op de foto te zetten. Wees eerlijk, het ziet er toch prachtig uit op de foto?

Eenmaal gelukkig thuis deed ik mijn laptopje aan en las allemaal gemengde tweets over de blush, dat ze hem slecht gepigmenteerd vonden en dat er geen shimmer in zat. Ineens was ik er niet zo blij meer mee. Ik had hem nog niet getest en begon de volgende ochtend een beetje met een gemengd gevoel mijn nieuwe aanwinst te openen om te gaan gebruiken.

Maar mijn eerste reactie was, wat zeurt iedereen dit is echt de perfécte blush! Prachtige pigmentatie, mooie subtiele shimmer en ziet er ontzettend natuurlijk uit op de huid. Ik was op slag verliefd op deze prachtige blush!

Prachtige pigmentatie, je ziet een klein beetje shimmer en de blush heeft een mooie oranje gloed.

En op mijn wangen aangebracht, zeg eerlijk dit is toch een prachtige blush?!

De Catrice Nymphelia blush is voor € 4,49 te koop bij de Kruidvat. De Nymphelia zal als het goed is nu in de winkel moeten liggen. Let wel op dat er maar 2 blushes per display liggen, dus dat houd in dat je snel moet zijn!

27 reacties

 • Reageren
  Helen
  25 februari 2012

  Heb hem ook meegenomen.. ben benieuwd hoe hij me staat :)

 • Reageren
  Vera
  25 februari 2012

  Ik had hem ook net gekocht toen ik een aantal negatieve verhalen over deze blush gehoord had, maar ik vind hem ook echt prachtig! Je maakte het wel spannend hoor ;) Vindt ze hem nu wel of niet fijn spookte tijdens het lezen van de post door mijn hoofd haha!

 • Reageren
  Daniëlle
  25 februari 2012

  Prachtige blush! Mmm.. prijs is inderdaad wat hoger dan normaal! Maar deze is dan ook baked dus misschien is dat het :)?

 • Reageren
  Sharon
  25 februari 2012

  Ik heb hem ook kunnen bemachtigen haha! Vind hem erg pretty <3

 • Reageren
  Mirjam
  25 februari 2012

  Ik heb ‘m ook, ben er gek op! <3

 • Reageren
  Milou
  25 februari 2012

  Mooi kleurtje, staat je goed! :-)

 • Reageren
  Sabine
  25 februari 2012

  Vind hem toch een beetje tegenvallen moet ik zeggen. Was helemaal gek van de persfoto’s maar zo vind ik hem toch een beetje meehhh.

  Ik vind het overigens geen Redhead dupe hoor ;) Deze is veel meer oranje.

 • Reageren
  Paola
  25 februari 2012

  Deze heb ik ook! Ik vind hem echt heel mooi! Vooral omdat je als je hem subtiel aanbrengt vooral de shimmer krijgt en bij heftiger echt de oranje glow! Je kunt er dus alle kanten mee op!

 • Reageren
  Elke
  25 februari 2012

  Prachtige blush!

 • Reageren
  Jana
  25 februari 2012

  Ik heb hem ook :D x

 • Reageren
  Nicky
  25 februari 2012

  Ik wil hem ook nog heel graag!

 • Reageren
  Miranda
  25 februari 2012

  Het viel mij inderdaad ook op de de blush duurder is, al heb ik heb hem zelf niet gekocht. Ik vind de blush er nog niet eens zo slecht uit zien, een mooie apart kleur:D

 • Reageren
  Chantal
  25 februari 2012

  Ik vind dit ook een prachtige blush!

 • Reageren
  Lotte
  25 februari 2012

  Prachtige peachy blush!

 • Reageren
  Bellachique
  25 februari 2012

  Hij is echt heel erg mooi! Staat je ook heel goed :).

 • Reageren
  Esmay
  25 februari 2012

  Ik vind ‘m mooi!
  Ik vind gebakken blushes eigenlijk altijd wel mooi. Beetje een aarde bol ofzo (a)

 • Reageren
  Nicole
  25 februari 2012

  vind hem echt heel mooi! was eerst juis bang dat hij te shimmery zou zijn, gelukkig viel dat mee :)

 • Reageren
  LottedeJ
  25 februari 2012

  Hmm, ik vind hem echt iets te oranje. In de pan ziet ‘ie er wel fantastisch uit.

 • Reageren
  Charlotte
  25 februari 2012

  Ik heb hem ook gekocht vandaag
  ben er echt blij mee! :D
  x

 • Reageren
  marleen
  26 februari 2012

  ik wilde hem heel graag,maar ik vind hem iets te oranje..
  xx

 • Reageren
  Wiesje
  26 februari 2012

  Ik vind hem erg mooi!

 • Reageren
  Desiree
  26 februari 2012

  Mooi kleurtje!

 • Reageren
  Laura
  27 februari 2012

  Ik vind ‘m erg mooi! Hoop dat ik ‘m nog kan bemachtigen, kan niet eerder dan woensdag naar Kruidvat/Trekpleiser. Helaas verkoopt onze Kruidvat geen Catrice .. :(

 • Reageren
  Lovethatmakeup
  27 februari 2012

  Mooi kleurtje, maar past niet echt bij mijn huidskleur. jammer want had wel naar deze blush uitgekeken hihi

 • Reageren
  Evelien
  28 februari 2012

  Ik vind ‘m echt prachtig – vooral voor de zomer!

 • Reageren
  Nannick
  3 maart 2012

  Ik vind hem echt prachtig!!!

 • Reageren
  Sophia
  15 april 2012

  Ik heb deze vorige week voor €2,50 in de kortingsbakken gevonden, zo blij dat ik hem heb gekocht! <3

 • Geef een reactie