Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Nymphelia Dancing Nymph Blush

Het pareltje van de nieuwe Catrice LE Nymphelia is toch wel de blush, als ik voor mezelf en vast een heleboel anderen spreek. Het gerucht ging dat dit een dupe zou zijn van de geliefde MAC MSF Redhead, die ik helaas niet kon bemachtigen – wel Blonde, maar ik had die kleuren al in mijn Dior blush -. Na mijn stage dook ik even de Kruidvat in en daar lag die dan in een vers vak de Dancing Nymph blush!

Met twinkelende oogjes nam ik hem met me mee naar huis, wat me opviel is dat deze blush een stuk duurder is dan normaal. Nog steeds niet duur, maar € 4,49 voor Catrice begrippen vind ik wel behoorlijk aan de prijs, maar prima daar krijg je een prachtig product voor terug. Nou ja dat dacht ik toen nog.

De blush is een prachtig oranje achtige blush met een hele subtiele shimmer er in. De blush is baked, dat betekend dat je hem zowel nat als droog op kan brengen voor meer intensiteit. De verschillende kleuren in de blush vind ik ook echt ontzettend mooi, echt prachtig om naar te kijken en natuurlijk ook op de foto te zetten. Wees eerlijk, het ziet er toch prachtig uit op de foto?

Eenmaal gelukkig thuis deed ik mijn laptopje aan en las allemaal gemengde tweets over de blush, dat ze hem slecht gepigmenteerd vonden en dat er geen shimmer in zat. Ineens was ik er niet zo blij meer mee. Ik had hem nog niet getest en begon de volgende ochtend een beetje met een gemengd gevoel mijn nieuwe aanwinst te openen om te gaan gebruiken.

Maar mijn eerste reactie was, wat zeurt iedereen dit is echt de perfécte blush! Prachtige pigmentatie, mooie subtiele shimmer en ziet er ontzettend natuurlijk uit op de huid. Ik was op slag verliefd op deze prachtige blush!

Prachtige pigmentatie, je ziet een klein beetje shimmer en de blush heeft een mooie oranje gloed.

En op mijn wangen aangebracht, zeg eerlijk dit is toch een prachtige blush?!

De Catrice Nymphelia blush is voor € 4,49 te koop bij de Kruidvat. De Nymphelia zal als het goed is nu in de winkel moeten liggen. Let wel op dat er maar 2 blushes per display liggen, dus dat houd in dat je snel moet zijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Ik had hem ook net gekocht toen ik een aantal negatieve verhalen over deze blush gehoord had, maar ik vind hem ook echt prachtig! Je maakte het wel spannend hoor ;) Vindt ze hem nu wel of niet fijn spookte tijdens het lezen van de post door mijn hoofd haha!

  2. Vind hem toch een beetje tegenvallen moet ik zeggen. Was helemaal gek van de persfoto’s maar zo vind ik hem toch een beetje meehhh.

    Ik vind het overigens geen Redhead dupe hoor ;) Deze is veel meer oranje.

  3. Deze heb ik ook! Ik vind hem echt heel mooi! Vooral omdat je als je hem subtiel aanbrengt vooral de shimmer krijgt en bij heftiger echt de oranje glow! Je kunt er dus alle kanten mee op!

  4. Het viel mij inderdaad ook op de de blush duurder is, al heb ik heb hem zelf niet gekocht. Ik vind de blush er nog niet eens zo slecht uit zien, een mooie apart kleur:D

  5. Ik vind ‘m erg mooi! Hoop dat ik ‘m nog kan bemachtigen, kan niet eerder dan woensdag naar Kruidvat/Trekpleiser. Helaas verkoopt onze Kruidvat geen Catrice .. :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *