Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro2_zpsjqq5qn4l.png

Van de week liet ik jullie al de Catrice Nude Purism lipsticks zien waar ik toch een beetje teleurgesteld over was. Nieuwe dag, nieuwe kansen, want vandaag laat ik jullie de twee prachtige oogschaduw paletten zien uit deze collectie. Nude Purism is een collectie met hele mooie subtiele kleuren en dat zie je terug in deze paletten, ik vind ze prachtig, laten we snel verder gaan kijken.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro1_zpsj7x5fci7.png

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro_zpsnrecfiez.png

Ik stond te springen bij het persbericht en een tijdje later kreeg ik deze twee prachtige oogschaduw paletten thuis gestuurd. Ik moest mijn best doen om er vanaf te blijven omdat ik ze graag wilde testen wanneer ze bijna in de winkel lagen. Ik vind deze twee oogschaduw paletten echt fantastisch, prachtige nude kleuren waar je zeker iets mee kan. Alleen ik hoopte echt dat de kleuren niet weg zouden vallen op mijn ogen of de pigmentatie niet je van het was.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro3_zpsfl07r01j.png

Aan de verpakkign ligt het in ieder geval niet, het is een bekende Catrice verpakking als het om quattro’s graag. Alleen deze verpakking is voorzien van de tekst Nude Purism. De doosjes zijn van lekker stevig plastic en sluiten perfect. Ze hebben geen spiegeltje of applicator, maar dat vind ik helemaal niet erg. De applicators gebruik ik toch nooit en een spiegeltje ook niet, zo blijft het een mooi compact doosje.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro5_zpsktuns4v4.png

Ik vind het leuk dat Catrice niet alleen bruine tinten heeft gebruikt, waar je toch al snel aan denkt bij een nude collectie. Natuurlijk zitten er wel bruine tinten in de quads, maar ook roze en blauw wat het net even iets spannender en niet zo standaard maakt.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro6_zpsnewuselo.png

De quads hebben matte en shimmer kleuren in het palette zitten waardoor je er een erg diverse look mee kan maken. Op de foto kan je al wel duidelijk zien welke kleur shimmer is en welke niet. Als ik deze kleuren zo zie krijg ik meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het zijn ook echt ideale kleuren voor de lente!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro8_zps15wqqren.png

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro Taupe-Less

Lieve roze kleuren heeft dit palette, maar niet alleen roze, ook knallende bruine tinten voor iets meer pit. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar gekozen en ik weet zeker dat je hier een mooie romantische look mee kunt maken. De oogschaduws zijn zacht en brengen gemakkelijk aan, wel zijn ze iets poederig dus daar moet je wel op letten tijdens het aanbrengen.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro12_zpsrgpkhfdx.png

Swatches! Wauw, deze vallen me absoluut niet tegen! Ook de lichte shimmer kleuren hebben een goede pigmentatie. Dit ziet er echt goed uit, Catrice stelt me met deze quads niet teleur.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro7_zps9iltewji.png

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro Naked Brown

Dan mijn persoonlijke favoriet, Naked Brown. Waarom het die naam heeft snap ik niet helemaal, want zoveel bruine tinten zitten er niet in. Ik vind de kleurencombinatie erg mooi met het blauw en bruin. Het zijn hele subtiele kleuren, maar passen perfect bij elkaar. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat het met elkaar gaat doen op het oog!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro11_zpsq6qrnmai.png

Swatches, ook deze swatches zien er ontzettend goed uit! Ze hebben een goede pigmentatie! Vaak hebben dit soort kleuren haast geen kleur maar alleen shimmer, maar dat is hierbij totaal niet het geval. Ik ben weer enthousiast, laten we het snel gaan testen op het ooglid!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro15_zps1a3spify.png

Voor deze look heb ik het Naked Brown palette gebruikt. Over het hele ooglid de roze kleur, in de crease bruin, onder mijn wenkbrauwen de highlighter en in mijn ooghoeken de koele blauwe kleur. Het is een hele subtiele look geworden maar ik vind hem echt heel erg mooi. De kleuren blenden gemakkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen en het ziet er gewoon erg mooi uit.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro13_zpsuhsvsqcc.png

Ik vind het blauwe in de ooghoeken ook erg leuk, weer eens wat anders dan de standaard gelige highlighter. Ja, ik ben fan.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro9_zpsxw7fjxrd.png

Na het fiasco van de lipsticks vind ik deze twee oogschaduw quads wel echt een aanrader. Mijn persoonlijke favoriet in het Naked Brown palette maar Taupe-Less ziet er ook erg mooi uit. Ik verwacht dat deze mooie paletten snel uitverkocht zijn, dus mocht je ze willen hebben, ga dan snel naar de Kruidvat om ze te scoren voor € 4,59.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  chucky1012
  28 februari 2015 at 07:11

  Dat word als een gek rennen naar de winkel…
  Ik moet nog iets van dat merk kopen ;-)
  Mooie kleuren en fijne glans.
  Je hebt een mooie look gemaakt.

  Fijn weekend Xoxo

 • Reply
  Mandy
  28 februari 2015 at 08:25

  Mooi pigment! Maar heb al genoeg dus laat ze liggen;)

 • Reply
  De Blogster
  28 februari 2015 at 08:58

  Mooi! Ik vind vooral taupe-less mooi, die andere niet zo als ik heel eerlijk ben.

 • Reply
  Margot
  28 februari 2015 at 09:01

  Die swatches vallen zeker niet tegen!

 • Reply
  twinkelbella
  28 februari 2015 at 09:17

  Wat zijn ze inderdaad mooi allebei! Mooie ooglook ook!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 februari 2015 at 09:18

  Het Taupe-less palette ziet er erg goed uit! Mooie bruine tinten die goed gepigmenteert zijn!
  Liefs, Iris

 • Reply
  bymarlayne
  28 februari 2015 at 10:08

  Beide quattro’s zien er goed uit zeg! Die moet ik toch maar eens bekijken in de winkel.

 • Reply
  Miranda
  28 februari 2015 at 10:20

  Wauw! Vorige week zag ik ze liggen, maar toen vond ik het pigment wat tegenvallen. Alleen dit ziet er wel heel anders uit. De looks heb je ook mooi gemaakt.

 • Reply
  anouk
  28 februari 2015 at 10:22

  Oehh wat een leuke palettes! Die met blauw vind ik erg mooi

 • Reply
  Nicolish
  28 februari 2015 at 10:30

  Mooie kleurtjes zeg!

 • Reply
  Beautyjuf
  28 februari 2015 at 10:55

  Naar deze twee palettes was ik onwijs nieuwsgierig! Tof dat jij ze hebt mogen uittesten. Thanks voor je fijne review! Het pigment ziet er goed uit. Wat fijn dat ze zo gemakkelijk blenden. Ik ga straks even langs Kruidvat ;-)

 • Reply
  Maaike
  28 februari 2015 at 11:19

  Wauw, nu ben ik heel erg enthousiast geworden! Wat een pigmentatie zeg, en de kleuren passen eigenlijk heel goed bij elkaar! Top <3

 • Reply
  Lotte
  28 februari 2015 at 11:24

  Die zien er goed uit! Vooral het bruin/roze palette vind ik erg mooi.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28 februari 2015 at 12:08

  De kleuren zijn te zacht voor mij, maar ik ben wel aangenaam verrast door de pigmentatie.

 • Reply
  Yvonne
  28 februari 2015 at 12:11

  Ik zag ze gisteren liggen, maar ik kwam voor de highlighter: oppelepop. Dat was ook wel te verwachten, want die lijkt me ook prachtig. Oogschaduw heb ik nu wel genoeg. :-)

 • Reply
  Kimziej
  28 februari 2015 at 12:33

  Hee, mooi zeg! Je ogen knallen echt van de foto! :D

 • Reply
  Kelly
  28 februari 2015 at 13:25

  Ik vind ze nog best wel leuk!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 februari 2015 at 13:40

  Wauw, verrassend pigment dit!

 • Reply
  Marjoleinee
  28 februari 2015 at 14:22

  Wat een mooie palettes! :)

 • Reply
  Mandy
  28 februari 2015 at 15:00

  Wauw de pigmentatie is erg goed! Dat was ik eigenlijk niet meer zo gewend van Catrice :)

 • Reply
  Liza
  28 februari 2015 at 16:07

  Hele mooie alledaagse look! Vooral de blauwe kleur in je binnenste ooglook staat je goed.

 • Reply
  Nicole
  28 februari 2015 at 16:38

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  28 februari 2015 at 18:17

  Wat een leuke palettes!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  28 februari 2015 at 18:57

  Wat een mooie ooglook. Ik vind het lichtbauwe accent in de binnenste ooghoek prachtig

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  28 februari 2015 at 19:48

  Wat een prachtige ooglook! Ik vind het pigment wel redelijk goed. Gelukkig bevallen deze beter dan de lipsticks :)

 • Reply
  Jana
  28 februari 2015 at 20:20

  Wauw ik ben onder de indruk van Catrice :D Ze geven een prachtig pigment af. Ook de ooglook die je hebt gemaakt is mooi intens. Zo dat blauwe in je ooghoek is eens iets anders :D

 • Reply
  mellavieee
  28 februari 2015 at 21:35

  Wauw ik ben meteen verliefd op deze paletten! Vooral Naked Brown wil ik eens uitproberen – is eens wat anders met die blauwe kleur :)

 • Reply
  Bianca
  1 maart 2015 at 00:57

  Die zijn wel mooi zeg! Zoveel pigment had ik niet verwacht :)

 • Reply
  Lesley
  1 maart 2015 at 09:23

  Wauw ziet er leuk uit! Ik vind die met zacht blauw erg mooi maar denk dat diekleur voor mij te licht is helaas.. Die andere is meer mijn kleur!

 • Reply
  Daphne
  1 maart 2015 at 17:21

  Wauw, mooi! Na een paar collecties van Essence en Catrice waarin ik het pigment echt niet goed vond durfde ik deze twee eigenlijk niet mee te nemen. Had ik het nou toch maar gedaan, haha. Want stiekem heb ik nu teveel geshopt in Oldenburg en is mijn geld een soort van op.. haha.

 • Reply
  Sara
  1 maart 2015 at 21:53

  Ze zien er absoluut goed uit! Leuk gedaan, dat blauwe in de ooghoeken, dat kan je absoluut goed hebben.

 • Reply
  Eline
  4 maart 2015 at 09:57

  Wat een mooie paletten. Catrice is echt zijn collecties aan het verbeteren ^^

 • Reply
  Kaylani
  14 maart 2015 at 17:22

  Goede pigmentatie, mooie kleuren en een mooie look heb je gemaakt!

 • Laat een reactie achter