Search
Close this search box.

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro2_zpsjqq5qn4l.png

Van de week liet ik jullie al de Catrice Nude Purism lipsticks zien waar ik toch een beetje teleurgesteld over was. Nieuwe dag, nieuwe kansen, want vandaag laat ik jullie de twee prachtige oogschaduw paletten zien uit deze collectie. Nude Purism is een collectie met hele mooie subtiele kleuren en dat zie je terug in deze paletten, ik vind ze prachtig, laten we snel verder gaan kijken.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro1_zpsj7x5fci7.png

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro_zpsnrecfiez.png

Ik stond te springen bij het persbericht en een tijdje later kreeg ik deze twee prachtige oogschaduw paletten thuis gestuurd. Ik moest mijn best doen om er vanaf te blijven omdat ik ze graag wilde testen wanneer ze bijna in de winkel lagen. Ik vind deze twee oogschaduw paletten echt fantastisch, prachtige nude kleuren waar je zeker iets mee kan. Alleen ik hoopte echt dat de kleuren niet weg zouden vallen op mijn ogen of de pigmentatie niet je van het was.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro3_zpsfl07r01j.png

Aan de verpakkign ligt het in ieder geval niet, het is een bekende Catrice verpakking als het om quattro’s graag. Alleen deze verpakking is voorzien van de tekst Nude Purism. De doosjes zijn van lekker stevig plastic en sluiten perfect. Ze hebben geen spiegeltje of applicator, maar dat vind ik helemaal niet erg. De applicators gebruik ik toch nooit en een spiegeltje ook niet, zo blijft het een mooi compact doosje.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro5_zpsktuns4v4.png

Ik vind het leuk dat Catrice niet alleen bruine tinten heeft gebruikt, waar je toch al snel aan denkt bij een nude collectie. Natuurlijk zitten er wel bruine tinten in de quads, maar ook roze en blauw wat het net even iets spannender en niet zo standaard maakt.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro6_zpsnewuselo.png

De quads hebben matte en shimmer kleuren in het palette zitten waardoor je er een erg diverse look mee kan maken. Op de foto kan je al wel duidelijk zien welke kleur shimmer is en welke niet. Als ik deze kleuren zo zie krijg ik meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het zijn ook echt ideale kleuren voor de lente!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro8_zps15wqqren.png

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro Taupe-Less

Lieve roze kleuren heeft dit palette, maar niet alleen roze, ook knallende bruine tinten voor iets meer pit. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar gekozen en ik weet zeker dat je hier een mooie romantische look mee kunt maken. De oogschaduws zijn zacht en brengen gemakkelijk aan, wel zijn ze iets poederig dus daar moet je wel op letten tijdens het aanbrengen.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro12_zpsrgpkhfdx.png

Swatches! Wauw, deze vallen me absoluut niet tegen! Ook de lichte shimmer kleuren hebben een goede pigmentatie. Dit ziet er echt goed uit, Catrice stelt me met deze quads niet teleur.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro7_zps9iltewji.png

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro Naked Brown

Dan mijn persoonlijke favoriet, Naked Brown. Waarom het die naam heeft snap ik niet helemaal, want zoveel bruine tinten zitten er niet in. Ik vind de kleurencombinatie erg mooi met het blauw en bruin. Het zijn hele subtiele kleuren, maar passen perfect bij elkaar. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat het met elkaar gaat doen op het oog!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro11_zpsq6qrnmai.png

Swatches, ook deze swatches zien er ontzettend goed uit! Ze hebben een goede pigmentatie! Vaak hebben dit soort kleuren haast geen kleur maar alleen shimmer, maar dat is hierbij totaal niet het geval. Ik ben weer enthousiast, laten we het snel gaan testen op het ooglid!

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro15_zps1a3spify.png

Voor deze look heb ik het Naked Brown palette gebruikt. Over het hele ooglid de roze kleur, in de crease bruin, onder mijn wenkbrauwen de highlighter en in mijn ooghoeken de koele blauwe kleur. Het is een hele subtiele look geworden maar ik vind hem echt heel erg mooi. De kleuren blenden gemakkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen en het ziet er gewoon erg mooi uit.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro13_zpsuhsvsqcc.png

Ik vind het blauwe in de ooghoeken ook erg leuk, weer eens wat anders dan de standaard gelige highlighter. Ja, ik ben fan.

 photo Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro9_zpsxw7fjxrd.png

Na het fiasco van de lipsticks vind ik deze twee oogschaduw quads wel echt een aanrader. Mijn persoonlijke favoriet in het Naked Brown palette maar Taupe-Less ziet er ook erg mooi uit. Ik verwacht dat deze mooie paletten snel uitverkocht zijn, dus mocht je ze willen hebben, ga dan snel naar de Kruidvat om ze te scoren voor € 4,59.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Wauw! Vorige week zag ik ze liggen, maar toen vond ik het pigment wat tegenvallen. Alleen dit ziet er wel heel anders uit. De looks heb je ook mooi gemaakt.

  2. Naar deze twee palettes was ik onwijs nieuwsgierig! Tof dat jij ze hebt mogen uittesten. Thanks voor je fijne review! Het pigment ziet er goed uit. Wat fijn dat ze zo gemakkelijk blenden. Ik ga straks even langs Kruidvat ;-)

  3. Ik zag ze gisteren liggen, maar ik kwam voor de highlighter: oppelepop. Dat was ook wel te verwachten, want die lijkt me ook prachtig. Oogschaduw heb ik nu wel genoeg. :-)

  4. Wauw ik ben onder de indruk van Catrice :D Ze geven een prachtig pigment af. Ook de ooglook die je hebt gemaakt is mooi intens. Zo dat blauwe in je ooghoek is eens iets anders :D

  5. Wauw ik ben meteen verliefd op deze paletten! Vooral Naked Brown wil ik eens uitproberen – is eens wat anders met die blauwe kleur :)

  6. Wauw ziet er leuk uit! Ik vind die met zacht blauw erg mooi maar denk dat diekleur voor mij te licht is helaas.. Die andere is meer mijn kleur!

  7. Wauw, mooi! Na een paar collecties van Essence en Catrice waarin ik het pigment echt niet goed vond durfde ik deze twee eigenlijk niet mee te nemen. Had ik het nou toch maar gedaan, haha. Want stiekem heb ik nu teveel geshopt in Oldenburg en is mijn geld een soort van op.. haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *