Catrice Nomadic Traces

 photo Catrice Nomadic Traces_zpsbcpvmeyy.png

Eindelijk ligt er weer een nieuwe Catrice collecties in de winkel. Stiekem kan ik nooit wachten omdat er dan toch altijd wel weer wat leuks tussen zit. Deze hele maand ligt de collectie Nomadic Traces in het schap en heeft een hele natuurlijke uitstraling, dat zie je ook meteen terug aan de kleuren. Dus hou je van aardetinten, dan zit je helemaal goed met deze collectie.

 photo Catrice Nomadic Traces1_zpssjcbnkwf.png

De collectie bestaat uit nog meer producten maar ik laat jullie een kleine selectie zien van wel de mooiste producten als je het mij vraagt. Onder andere hele mooie duo oogschaduws, een prachtige matte bronzer – die denk ik heel populair gaat worden – en een rode lip pen.

 photo Catrice Nomadic Traces2_zps4vw8rgqv.png

CATRICE NOMADIC TRACES MATT BRONZER – € 4,99

Deze bronzer moet meteen de zomer naar voren halen op je gezicht. Hij is lekker groot waardoor je er zeker een hele tijd mee kan doen. De vormgeving vind ik ook erg mooi gedaan, een beetje Perzisch. In de collectie vind je alleen deze kleur bronzer en ik denk dat deze voor velen geschikt is omdat hij een fijne lichte kleur heeft.

 photo Catrice Nomadic Traces3_zps7oc8lpu0.png

Omdat hij een wat lichtere kleur heeft is hij ideaal voor de blanke huidjes. Hij blend mooi samen met de huid voor een heel erg natuurlijk en sunkissed effect. Ook vind ik het fijn dat er geen glitters in zitten, daarvoor pak ik wel een blush of highlighter, bij een bronzer mag het allemaal wel wat subtieler als je het mij vraagt.

 photo Catrice Nomadic Traces5_zpsreihatlm.png

CATRICE NOMADIC TRACES MATT LIP COLOUR – € 3,49

In de collectie zelf zitten twee lip potloden, dit is de kleur Nomaddicted To Red en er is ook nog een andere kleur rood die wat meer naar het roze neigt dan het oranje zoals deze. De pennen hebben en matte finish en dekken ontzettend goed. Ze hebben een wat kleinere punt zodat er makkelijk mee te werken valt. Wel vind ik het jammer dat je de punt zelf moet slijpen en dat het geen handige draaidop heeft. Dat is stiekem toch wel een reden voor mij om hem niet zo vaak te gaan gebruiken. Een lipstick slijpen geeft over het algemeen wel vlekken en is gewoon niet zo handig.

 photo Catrice Nomadic Traces7_zpsyg5ygfwh.png

Swatches van de lipstick en bronzer. Beide producten zien er erg mooi uit en werken fijn. De bronzer heeft een zachte structuur waardoor je hem perfect kan blenden, erg fijn. De lip pen glijdt echt over lippen heen en laat meteen een intense rode kleur achter die een mooie matte finish heeft.

 photo Catrice Nomadic Traces4_zps1ztafnhv.png

CATRICE NOMADIC TRACES POWDER EYE SHADOW – € 3,59

Dan al laatst deze twee prachtige oogschaduw’s, tenminste zo zien ze er in ieder geval uit. Ze zijn er in twee kleuren – wat ik wel een beetje weinig vind, normaal komt Catrice altijd met veel meer kleuren oogschaduw uit -. Maar aan de andere kant er zitten natuurlijk twee verschillende kleuren in het doosje. Het zijn ze kleuren Wanderluxe en Savanna’s Gold, een mooie donkere en lichte kleur. De doosjes hebben dezelfde inhoud als de standaard doosjes van Catrice, prima formaat dus.

 photo Catrice Nomadic Traces8_zpsdi4l3ywf.png

De oogschaduws zijn lekker zacht en geven meteen veel pigment af. De kleuren zien er mooi uit, maar stiekem niet echt bijzonder. Het zijn wel kleuren waar wellicht iedereen al wat van heeft. Wel werken de oogschaduws fijn en zijn makkelijk met elkaar te blenden. Maar ik blijf erbij, ze zijn wel een beetje ‘dit hebben we al ik weet niet hoe vaak gezien’. Niet echt iets vernieuwds wat nog niemand heeft.

 photo Catrice Nomadic Traces10_zpsvarebpwf.png

Full face! Ik vind de producten uit deze collectie heel erg fijn werken. Ik ben gek op natuurlijke en aardetinten qua kleur in make-up, daarom vind ik deze collectie ook zeker geslaagd. De bronzer vind ik fantastisch, heeft de perfecte kleur en laat zich prachtig blenden en heeft geen glitters. De lipstick werkt makkelijk en houdt middelmatig. Normaal hecht een matte lipstick aan je lippen maar dat doet deze niet, na een hapje eten is hij dan ook wel zo goed als verdwenen. De oogschaduws zijn ook erg mooi, maar niet bijzonder.

 photo Catrice Nomadic Traces6_zpsef4yh8de.png

De Catrice Nomadic Traces ligt vanaf nu in de winkels bij alle filialen die Catrice verkopen in Nederland. Als het goed is heeft België deze collectie niet maar alvast de Kavair Gauche collectie.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Nicole
  8 mei 2015 at 10:36

  Wat een mooie producten. Ik vind het kleurtje van het lippotlood erg mooi!

 • Reply
  Naomi
  8 mei 2015 at 10:41

  Wat een mooie producten. Fijn dat ze een lichte bronzer hebben! En die lipstick is ook super mooi.

  x

 • Reply
  Amelie
  8 mei 2015 at 10:42

  Ik vind de verpakkingen echt prachtig! Jammer dat de kleuren een beetje standaard zijn…

 • Reply
  Linda
  8 mei 2015 at 10:44

  Ik vind de producten er leuk uitzien en denk dat ik wel even ga kijken voor de bronzer. Misschien een idee om ook een foto te maken als je je ogen neerslaat of dicht doet zeg maar.. Dan is de oogschaduw wat beter te zien vind ik.

  • Reply
   Aranka
   8 mei 2015 at 10:50

   Ja die was ik helemaal vergeten, stom! Volgende keer doe ik hem er weer bij!

 • Reply
  Vanessa
  8 mei 2015 at 10:52

  Mooie producten en mooie look heb je ermee gemaakt! Fijn dat de bronzer geschikt is voor de lichte huidjes.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  8 mei 2015 at 10:55

  Ik vind de bronzer erg mooi. Deze zou ik wel aan mij collectie toevoegen :)

 • Reply
  Kirsty
  8 mei 2015 at 11:04

  De producten zien er wel erg leuk uit! Ik vind het zo leuk dat merken als Essence en Catrice zulke leuke verpakkingen bedenken voor de LE’s, dat maakt het extra leuk om de producten te hebben :) De bronzer spreekt mij het meest aan!

 • Reply
  Shaz
  8 mei 2015 at 11:12

  De collectie ziet er goed uit, alleen jammer dat de kleuren wat aan de lichte kant zijn.

 • Reply
  Julie
  8 mei 2015 at 11:23

  Op de foto’s van de previews die ik overal zag, werd ik niet echt warm van deze collectie! Nu ik jouw review gelezen heb, ga ik toch misschien eens uitkijken naar de bronzer! :-)

 • Reply
  brightmorningdew
  8 mei 2015 at 11:28

  Oh vooral die bronzer ziet er fijn uit! Die ga ik swatchen.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  8 mei 2015 at 11:42

  Vind die lipkleur echt tof, mooi warm en met een mooie finish.

 • Reply
  Manon
  8 mei 2015 at 11:42

  Ik vind de bronzer heel erg mooi!

 • Reply
  priscilla
  8 mei 2015 at 11:55

  Ik vind het echt een geweldige collectie! Helaas ligt de collectie bij mij nog niet in de winkel, maar de bronzer moet ik sowieso hebben! Fijn review :)

 • Reply
  Daniëlle
  8 mei 2015 at 12:08

  Ik vind de bronzer er erg mooi uit zien. De rest van de producten vind ik wel mooi, maar niet bijzonder. Ik ga er wel even naar kijken in de winkel!

 • Reply
  Anouk
  8 mei 2015 at 13:18

  Mooie look heb je gemaakt met de producten. Wel jammer dat de lipstick zo snel verdwijnt maar het is een mooie kleur

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  8 mei 2015 at 14:39

  Ik vind de bronzer er mooi uitzien, maar hij lijkt me iets oranje In de swatch).

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  8 mei 2015 at 16:15

  Wat een mooie lipkleur, staat je goed!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  8 mei 2015 at 16:16

  Wat staat deze look je mooi!

 • Reply
  Beautyjuf
  8 mei 2015 at 16:19

  Wat fijn dat de structuur van de producten zo zacht is. Persoonlijk vind ik dat heel prettig werken. Ik vind het lipproduct geweldig! Wat een prachtige felle tint. Love it!

 • Reply
  Rach
  8 mei 2015 at 17:04

  Wauw wat een super lange wimpers heb je! Heel mooi! Welke mascara gebruik je? Fijne artikelen schrijf je trouwens, echt heel duidelijk met mooie foto’s erbij. Top!

  • Reply
   Aranka
   8 mei 2015 at 17:11

   Dankjewel! Ik gebruik op dit moment de L’Oréal Miss Manga Punky mascara, alleen maar liefde voor deze mascara!

 • Reply
  Maxine
  8 mei 2015 at 17:30

  Wat een mooie producten, ben nu wel echt nieuwsgierig geraakt naar de bronzer.

 • Reply
  Dana
  9 mei 2015 at 01:17

  Ik ben aardig onder de indruk van een aantal items, al zal ik wel alles laten liggen :)

 • Reply
  Mieke
  9 mei 2015 at 18:33

  Ik zag vandaag de items in het schap liggen maar het sprak me toch niet zo aan. Ik bracht de bronzer even aan maar vond het niet speciaal of erg mooi. Oogschaduw koop ik toch liever in een palette vorm dus daarom laat ik het aan me voorbij gaan! Duidelijke foto’s heb je.

 • Reply
  Nicole
  12 mei 2015 at 13:21

  De lipstick ziet er echt mooi uit! Alleen jammer dat hij niet zo goed blijft zitten.

 • Laat een reactie achter