Catrice Never Let Me Go!

Iedereen keek er al een tijdje naar uit, namelijk de nieuwe collectie van Catrice. Ik had er al een stukje over geschreven maar toen ik deze producten kocht lagen de quatro’s nog niet in de winkel. Vandaag was ik weer in de stad en daar lagen ze dan eindelijk, de prachtige Catrice quatro’s en ik nam 040 Never Let Me Go! mee naar huis.

Het palette heeft echt prachtige kleuren die perfect zijn voor een naturel look. Ook de prijs van dit product is erg aangenaam, het palette kost namelijk maar € 4,49 en er zit nog behoorlijk wat in. De kleine pan’s bevatten 1,5 gram en de groten hebben zelfs 2,5 gram. Je kunt dus zeker wel een tijdje voort met dit palette!

Kijk deze prachtige kleuren eens, ze passen erg goed bij elkaar en kan ook niet wachten om ze te gaan gebruiken! De kleuren hebben trouwens allemaal een mooie subtiele shimmer.

Maar nu het belangrijkste van allemaal hoe werkt het product. Als je mij op Twitter volgt weet je het vast al wel, maar ik ben echt zwaar teleurgesteld in dit product. Ik wou dit product toch wel het meeste graag hebben van de hele nieuwe collectie maar hij blijkt dus echt zwaar tegen te vallen. Met de structuur van de oogschaduw’s is helemaal niks mis maar met de pigmentatie toch echt wel. Het is absoluut niet wat we nu net van Catrice verwacht hadden..

Alle oogschaduw blijft allemaal achter in mijn kwast en geeft haast niks aan de huid af. Ook als ik meerdere lagen aanbreng zie ik nog niet een verschil. Met een primer word de pigment wel een beetje intenser maar nog steeds niet wat we van Catrice gewend zijn. Ik baal hier echt van want ik vind de kleuren echt heel erg mooi, maar ik denk niet dat ik vaak naar dit palette ga grijpen omdat de pigmentatie gewoon bagger is wat je op de onderstaande foto kan zien..

Hebben jullie al ervaring met de Catrice oogschaduw quatro’s? Zo ja, wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Vera
  1 april 2011 at 07:32

  ik had ze al getest in de winkel, echt baggere kwaliteit, heel jammer

 • Reply
  Yak Man
  1 april 2011 at 08:19

  Aawh, dat is best jammer, hij ziet er wel heel erg mooi uit ;o

 • Reply
  DalaLuz
  1 april 2011 at 08:34

  Wat een domper, het zag er inderdaad zo mooi uit. Die laten we dus lekker liggen!

 • Reply
  Myrthe
  1 april 2011 at 09:07

  aaahh wat jammer! Ik had er nog geen ervaring mee vond ze eigenlijk er wel heel mooi uit zien. Jammer dat deze van bagger kwaliteit zijn en de mono’s echt top! Ik denk dan altijd hoe kan dat ;)

 • Reply
  pamela
  1 april 2011 at 10:36

  achhgg.. wat jammer
  Ik wou die ook gaan kopen, ga het dus echt niet meer doen.
  Ik ga denk ik wat kopen als ik er een goed review van gelezen heb.

 • Reply
  Lies
  1 april 2011 at 10:38

  Wat jammer! En het ziet er zo mooi uit!

 • Reply
  robin
  1 april 2011 at 10:41

  opzich mooie kleurtjes maar inderdaad te weinig pigment..

 • Reply
  Sabine
  1 april 2011 at 11:22

  Mehhh zo zonde! Ik was echt enthousiast over de kleuren, maar deze laat ik dus fijn aan mijn neus voorbij gaan.

 • Reply
  Alyssa
  1 april 2011 at 11:51

  Ja..pigmentatie lijkt op eerste oog goed, blijkt achteraf tegen te vallen :( zo jammer!

 • Reply
  Esmay
  1 april 2011 at 13:42

  Jammer zeg van dat pigment :(
  Ziet er wel mooi uit!

  • Reply
   Esmay
   1 april 2011 at 13:42

   De verpakking dan he (:!

 • Reply
  Marlot
  1 april 2011 at 16:00

  Het is grote, niet groten ;)
  Jammer van de kwaliteit!

 • Reply
  marayah
  1 april 2011 at 16:06

  Idd heel erg jammer. Zulke mooie kleurtjes. Nou ja nooit meer kopen dus! :hearts:

 • Reply
  Silva
  1 april 2011 at 17:36

  Wat jammer! Het ziet er anders wel heel mooi uit :)

 • Reply
  Puck
  1 april 2011 at 18:01

  Ooh wat zonde :( Ik had er inderdaad wel veel meer van verwacht!!

 • Reply
  Danique
  1 april 2011 at 21:04

  Aah wat balen! Ik heb een ander 4 kleuren palette (OMG i want that) en die is wel amazing gepigmenteerd!

 • Reply
  Kimberley
  3 april 2011 at 13:03

  Bedankt voor je review. Die ga ik dus absoluut niet kopen. En het leek juist zo’n mooi product.

 • Reply
  Daniëlle
  3 april 2011 at 17:04

  Wat een tegenvaller zeg!

 • Reply
  Divaofgeneva
  3 april 2011 at 22:02

  Erg jammer! Ik had ze ook al getest in de winkel en was er ook niet erg tevreden over.. Zonde wat hij ziet er echt uit als een hebbedingetje!

 • Reply
  Bente
  5 augustus 2011 at 18:44

  Oeps ,ik had deze gekocht na heel lang denken ,kom er nu achter dat de kwaliteit niet echt zo goed is :( Jammer
  Maar ik ga de andere dan maar is bekijken xd
  Maar het ziet er dan toch wel mooi uit in je stash :O
  xx

 • Reply
  eenmeisje
  11 september 2011 at 15:40

  bij mij is hij gepigmenteerd! maar het gekke is, ik heb het eerst op me gewone oogschaduw kwast zitten dippe nou dr kwam geen ene moer er van af.en met me smokey eye brush van essence nam ie heel veel pigment af!
  heel taar.maarja

  xxx

  • Reply
   eenmeisje
   11 september 2011 at 15:41

   haha taar xd ik bedoel raar sorry typ fout!

  Laat een reactie achter