Catrice Multi Colour Compact Powder

Omdat bij de Catrice 1+1 gratis is bij de Kruidvat deze week kon ik het niet laten om een aantal dingen mee te nemen en uit te testen! Zo ook deze compact powder met 5 verschillende kleuren. Eigenlijk nam ik het meer mee dat ik het er leuk uit vond zien en het wel uit wou testen. Maar uiteindelijk vind ik het toch een heel erg fijn product!

En zo ziet het product er van dichtbij uit, als je goed kijkt kun je 5 verschillende kleuren zien! Ik heb de lichtste kleur in 010 Rose Beige je hebt hem ook nog 1 teint donkerder. Ik heb een normale huidskleur maar hij is me toch een klein beetje te donker, dus misschien is deze compact powder toch iets meer voor mij in de zomer, maar gelukkig heb ik nu mijn MAC MSF nog. Dus je moet wel even goed kijken in de winkel of die wel de goede kleur is!

In de verpakking zit 8 gram en dat vind ik behoorlijk veel. En zeker voor de prijs is het helemaal niet duur want de poeder kost maar € 4,49 en nu met de 1+1 gratis actie bij de Kruidvat is die helemaal niet duur als je er nog iets anders bij neemt!

Hier zie je hem op de rug van mijn hand geswatched, ik ben op het moment ziek dus mijn gezicht niet er niet heel erg fris uit! Je ziet hem haast niet maar het is die iets donkere plek op het minden van mijn hand. Zoals je ziet ietsjes te donker voor mijn, maar dat maakt niet uit! Ook vind ik dat de poeder heel erg lekker ruikt, niet zoals al die andere poeders die zo ‘poederig’ ruiken maar deze ruikt een beetje naar iets rozen achtigs, dat vind ik wel een pluspuntje!

Als je nog op zoek bent naar een goedkope en fijne compact powder die je gezicht redelijk egaal maakt kan ik je deze zeker weten aanraden! Maar je moet wel oppassen want hij valt behoorlijk donker uit!

De compact powder is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 4,49

Bij de Kruidvat is deze week nog een actie van alle Catrice 1+1 gratis!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Silva
  16 december 2010 at 08:57

  Hij ziet er zo mooi uit!

 • Reply
  Angelique
  16 december 2010 at 20:27

  Mooie producten!

 • Laat een reactie achter