Search
Close this search box.

Catrice Mr. Copper's Fields

Ik ben gek op bruine oogschaduw kleuren, ik hou erg van natuurlijke kleuren, je zou mij ook niet snel met groen, blauw of rood op mijn ogen zien. Omdat ik er gewoon niet van hou en ik het zelf te opvallend vind! Omdat er bij de Kruidvat 1+1 gratis was kon ik deze oogschaduw niet laten liggen en nam hem mee naar huis!

En dit is hem dan Mr Copper’s Fields een hele mooie shimmer bruine oogschaduw met erg veel pigmentatie vind ik zelf. Ik ben er ook heel erg blij mee want het is echt een geweldige kleur die iets meer opvalt door de glans van de oogschaduw zelf! De oogschaduw bevat 2,5 gram en dat voor € 2,79 en dat is natuurlijk helemaal niet duur voor de hoeveelheid die er in zit. Ook geeft de oogschaduw haast geen losse poeder af als je er met je kwast overheen gaat wat ik zelf heel erg fijn vind!

Ik ben dus erg tevreden over de oogschaduw mono en ik denk dat er nog veel meer gaan volgen!

Hieronder zie je nog een swatch van de oogschaduw met gewoon daglicht zonder dat het erop schijnt.

De Catrice oogschaduw mono is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 2,79

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *